Προς το περιεχόμενο

Χτυπάει ο συναγερμός χωρίς λόγο..

daPro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συνηθώς οι μάστορες προωθούν τα ανταλλακτικά με το μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους!!

Ας βάλει ότι θέλει εγώ έγραψα τι παίζει ούτε με νοιάζει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην πέφτουμε να τον φάμε μωρέ τον άνθρωπο...πρότεινε μια οικονομική μπαταρία που από την εμπειρία του κρατάει όσο και οι πιο επώνυμες κι ακόμα περισσότερο. Δεν είπε να πάμε να την αγοράσουμε από αυτόν! :)

• Like 2

Ηρεμία, το παλικάρι δεν είπε ότι τις κατασκευάζει ο ίδιος και μπήκε να μας τις πουλήσει.

Έθεσε τη γνώμη του σύμφωνα με τις εμπειρίες και τα δεδομένα που διαθέτει, όπως πράττει ο καθένας μας.

Το ότι είναι εντός του χώρου για μένα είναι + στις εμπειρίες για αυτό και ρώτησα παραπάνω.

Αυτό που θα ήταν χρήσιμο για εμάς ως καταναλωτές Thessalonikios200

είναι γιατί έχεις καταλήξει ότι κρατάνε τόσο παραπάνω σε σχέση με ότι μάρκες φέρνουν για επώνυμες Ελλάδα.

/sc

<p>Ηρεμία, το παλικάρι δεν είπε ότι τις κατασκευάζει ο ίδιος και μπήκε να μας τις πουλήσει.</p>

<p> </p>

<p>Έθεσε τη γνώμη του σύμφωνα με τις εμπειρίες και τα δεδομένα που διαθέτει, όπως πράττει ο καθένας μας.</p>

<p>Το ότι είναι εντός του χώρου για μένα είναι + στις εμπειρίες για αυτό και ρώτησα παραπάνω.</p>

<p> </p>

<p>Αυτό που θα ήταν χρήσιμο για εμάς ως καταναλωτές <span><a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.insomnia.gr/user/287040-thessalonikios200/' title=""><span>Thessalonikios200</span></a></span></p>

<p>είναι γιατί έχεις καταλήξει ότι κρατάνε τόσο παραπάνω σε σχέση με ότι μάρκες φέρνουν για επώνυμες Ελλάδα.</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>/sc</p>

Καλημέρα. Γιατί πουλάω όλες σχεδόν τις μπαταρίες και οι λιγότερες επιστροφές και κλάματα είναι από τις rocket. Αντέχουν πιο πολύ, έτσι μας λένε οι πελάτες μας και οι πωλήσεις μας φυσικά.

<p>έχεις και mitchuba; τί γνώμη έχεις για αυτές ;</p>

Rocket, energizer, varta και fiamm. Αυτές δίνω πιο πολύ. Αυτή που λες δεν την έχουμε καν.

Φίλος πάντως που έχει mitchuba σε ένα tt την έχει 4 χρόνια και δουλεύει μια χαρα.

• Like 1

<p>με εψησες πάντως . στην επόμενη αλλαγή μάλλον θα πάω για rocket ή καμία ελληνικής κατασκευής.(πακ,recor)</p>

Πρώτα να ρωτήσεις για τις Rocket φίλε μου. Μπορεί να είμαι άσχετος.... Ρώτα και πες μου τι σου είπαν.

Rocket, energizer, varta και fiamm. Αυτές δίνω πιο πολύ. Αυτή που λες δεν την έχουμε καν.

Φίλος πάντως που έχει mitchuba σε ένα tt την έχει 4 χρόνια και δουλεύει μια χαρα.

Η Varta βγάζει τρεις βασικούς τύπους. Τις black (budget), blue (vfm) και τις silver που είναι οι πιο ακριβές.  Αν μπορείς επειδή με ενδιαφέρει πες μας τι προβλήματα βγάζουν οι Varta. Eπίσης θέλω μια γνώμη για τους ηλεκτρολόγους που παίρνουν τις μπαταρίες που έχετε στην αποθήκη μόλις τους τις στέλνετε τις  κοτσάρουν κατευθείαν πάνω στο αυτοκίνητο ή τις χαζοφορτίζουν πρώτα,και έχω δει και μπαταρίες που έχουν πίπες αυτοκόλλητα πάνω (πχ Bosch 60ΑΗ) ενώ οι διαστάσεις τους είναι μετα βίας για 45AH. Ότι πληροφορίες μπορείς να δώσεις ευπρόσδεκτες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Varta βγάζει τρεις βασικούς τύπους. Τις black (budget), blue (vfm) και τις silver που είναι οι πιο ακριβές.  Αν μπορείς επειδή με ενδιαφέρει πες μας τι προβλήματα βγάζουν οι Varta. Eπίσης θέλω μια γνώμη για τους ηλεκτρολόγους που παίρνουν τις μπαταρίες που έχετε στην αποθήκη μόλις τους τις στέλνετε τις  κοτσάρουν κατευθείαν πάνω στο αυτοκίνητο ή τις χαζοφορτίζουν πρώτα,και έχω δει και μπαταρίες που έχουν πίπες αυτοκόλλητα πάνω (πχ Bosch 60ΑΗ) ενώ οι διαστάσεις τους είναι μετα βίας για 45AH. Ότι πληροφορίες μπορείς να δώσεις ευπρόσδεκτες.

Οποία και να πάρεις την ίδια απόδοση θα έχει. Πάρε Rocket.

Τις μπαταριες τις φορτιζουν παντα οι ηλεκτρολογοι φιλε ...

Μην παρεις Varta εχει πολλες επιστροφες . Πηγαινε σε 5 μαστορες και ρωτα τι να βαλεις και πες μου τι θα σου πουν-μην κανεις βιαστικες κινησεις.

Επεξ/σία από Thessalonikios200

Λοιπόν παιδιά πίσω στο θέμα μας..αλλαξα μπαταρία(μια ιταλική πήρα δεν θυμάμαι μαρκα)αλλά κ πάλι χτύπησε ο συναγερμός..

πήγα σε ηλεκτρολόγο κ λέει άστο να χτυπήσει κ να δω πόσες φορές αναβοσβήνει το λαμπάκι του συναγερμού..Κ μετά θα μάθουμε τι τρέχει..

Αυτά...εν το μεταξύ διάβασα κάπου ότι μπορεί να φταίει κ Η μπαταρία του μπρελόκ συναγερμού..την άλλαξα κ αυτήν κ τώρα περιμένω μπας κ ξαναχτυπήσει.

καλησπερα επειδη και εμενα βαραει στο octavia οποτε θελει κοιταξε να κλεινεις τους αεραγωγους του αερα για το κλιματιστικο πριν το κλειδωνεις.οταν φυσαει εξω μπαινει αερας μεσα και βαραει.εγω το δοκιμασα και δεν ξαναβαρεσε :-D ετσι μου ειπαν καποιουςπου ρωτησα οτι μεσα αυτα που εχει ο συναγερμος ειναι ογκομετρικο και μπαινει αερας οταν φυσαει δυνατα και βαραει.δεν χανεις να το δοκιμασεις

και μην ξεχναμε και το ενδεχομενο οτι καποια κλεφτρονια εχουν ενα συστημα που παρεμβαλουν στον συναγερμο και τον κανουν να βαραει για να τον απενεργοποιεις και το πρωι να μην βρισκεις τιποτα η αν εισαι τυχερος το μισο αμαξι :huh:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλησπερα επειδη και εμενα βαραει στο octavia οποτε θελει κοιταξε να κλεινεις τους αεραγωγους του αερα για το κλιματιστικο πριν το κλειδωνεις.οταν φυσαει εξω μπαινει αερας μεσα και βαραει.εγω το δοκιμασα και δεν ξαναβαρεσε :-D ετσι μου ειπαν καποιουςπου ρωτησα οτι μεσα αυτα που εχει ο συναγερμος ειναι ογκομετρικο και μπαινει αερας οταν φυσαει δυνατα και βαραει.δεν χανεις να το δοκιμασεις

και μην ξεχναμε και το ενδεχομενο οτι καποια κλεφτρονια εχουν ενα συστημα που παρεμβαλουν στον συναγερμο και τον κανουν να βαραει για να τον απενεργοποιεις και το πρωι να μην βρισκεις τιποτα η αν εισαι τυχερος το μισο αμαξι :huh:

Πολύ λογικά και τα 2 σενάρια.

Σε ευχαριστούμε atasos.

/sc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...