daPro Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Έτσι ξαφνικά πριν λίγο άρχισε να βαράει ο συναγερμός..το άφησα ξεκλείδωτο κ πάλι άρχισε να βαράει..ΞΕΚΛΕΊΔΩΤΟ!!! Τώρα έχω βγάλει τον έναν πόλο απ την μπαταρία για να κοιμηθούμε εμείς κ οι γείτονες.. τι μπορεί να φταίει?μου χει ανάψει το λαμπάκι της μπαταρίας..λέτε να είναι από αυτό? Το λαμπακι της μπαταρίας σβήνει μόλις κάνω μερικά χιλιόμετρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αν και πάντα παίζει και η πιθανότητα βραχυκυκλώματος απο υγρασία,ο συνήθης ύποπτος είναι η μπαταρία. Αν το αμάξι είναι καινούριο και έχει κλείσει 5ετία ή δέν θυμάσαι την τελευταία φορά που έκανες αλλαγή μπαταρίας...κάνε μια χάρη στον εαυτό σου (+γείτονες) να την αλλάξεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Απάντησες μόνος σου. Εχει ψοφήσει η μπαταρία σου και σε προειδοποιεί ο συναγερμος ότι κατι δε παει καλα. Αν δεν την αλλάξεις δεν θα διορθωθει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Οκ..Ευχαριστώ παίδες. έχετε να προτείνετε μάρκα μπαταρίας?είναι ένα polo του 01' 1000c.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adsl2+ Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ο θετικος [+] πολος είναι δεξιά η αριστερά, η μπαταρια ποσα αμπερ είναι; παρε μια ιδεα εδώ http://www.batteryplus.gr/view_cat.php?ord=1&cat_id=196 εγώ λεω να πας σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων να δει , αν δουλεύει ο αρνητικος [-] πολος στο σασι ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Πήγαινε σε ενα ηλεκτρολόγο εξειδικευμένο μετα απο έρευνα αγοράς. Μια Bosch θα σου πρότεινα η οποία για τόσο μικρο αυτοκίνητο εχει γύρω στα 45€ (Τουλάχιστον σε Αθήνα - Θεσσαλονίκη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μολις συνδεσα την μπαταρία. Έχει ένα λαμπάκι που πρασινίζει που δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση.. έβαλα μπρος κ μόλις πάτησα λίγο γκάζι έσβησε κ το λαμπακι της μπαταρίας στο καντράν.. Μέχρι τώρα δεν ξανά βάρεσε ο συναγερμός..αν το ξανακάνει θα πάω σε ηλεκτρολόγο.. μου χει βγάλει την πίστη αυτό το αμάξι.κάθε τόσο τέτοιες μικροπαπαριες βγάζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ε δεν ειναι ζημιά αυτό ρε συ, αναλώσιμο είναι η μπαταρία. Δε λες πάλι καλά που σε προειδοποιεί κιόλας και δε σε κρεμάει στα καλά καθούμενα σε καμιά ερημιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thessalonikios200 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Οκ..Ευχαριστώ παίδες.<br> έχετε να προτείνετε μάρκα μπαταρίας?είναι ένα polo του 01' 1000c.. Αν είσαι Αθήνα ψάξε στο Google μπαταρίες Ζαχαριαδης. Θα πας εκεί και θα πεις θέλω μια μπαταρία rocket. Αν δεν σου βγάλει 6 χρόνια θα σου δώσω τα λεφτά εγώ πίσω. 12 χρόνια μπαταρίες δίνω. Μην πάρεις σε καμία περίπτωση επώνυμη, energizer, Bosch κλπ. Η rocket είναι Κορέα μεριά. Κορυφή μπαταρία ρώτα τους μαστορες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αν είσαι Αθήνα ψάξε στο Google μπαταρίες Ζαχαριαδης. Θα πας εκεί και θα πεις θέλω μια μπαταρία rocket. Αν δεν σου βγάλει 6 χρόνια θα σου δώσω τα λεφτά εγώ πίσω. 12 χρόνια μπαταρίες δίνω. Μην πάρεις σε καμία περίπτωση επώνυμη, energizer, Bosch κλπ. Η rocket είναι Κορέα μεριά. Κορυφή μπαταρία ρώτα τους μαστορες . Ενδιαφέρον τα 6 χρόνια που λες ιδίως όταν δεν γνωρίζεις την κατάσταση του κυκλώματος φόρτισης του αυτοκινήτου/μηχανής που προορίζεται όπως και τη χρήση. Για πες παραπάνω για τις Rocket γιατί στο site του ο Ζαχαριάδης λέει για 12 μήνες εγγύηση. Τόσο δίνουν οι περισσότεροι επώνυμοι κατασκευαστές. /sc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thessalonikios200 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Αν είσαι Αθήνα ψάξε στο Google μπαταρίες Ζαχαριαδης. Θα πας εκεί και θα πεις θέλω μια μπαταρία rocket. Αν δεν σου βγάλει 6 χρόνια θα σου δώσω τα λεφτά εγώ πίσω. 12 χρόνια μπαταρίες δίνω. Μην πάρεις σε καμία περίπτωση επώνυμη, energizer, Bosch κλπ. Η rocket είναι Κορέα μεριά. Κορυφή μπαταρία ρώτα τους μαστορες . Ενδιαφέρον τα 6 χρόνια που λες ιδίως όταν δεν γνωρίζεις την κατάσταση του κυκλώματος φόρτισης του αυτοκινήτου/μηχανής που προορίζεται όπως και τη χρήση. Για πες παραπάνω για τις Rocket γιατί στο site του ο Ζαχαριάδης λέει για 12 μήνες εγγύηση. Τόσο δίνουν οι περισσότεροι επώνυμοι κατασκευαστές. /sc 6 χρόνια κράτησε σε κάποια αυτοκίνητα που ξέρω εγώ, ο ζαχαριαδης ήταν παράδειγμα rocket έχει και αλλού απλά εγώ αυτόν ξέρω από Αθήνα. Αν μιλήσουμε για Θεσσαλονίκη ξέρω πολλούς. Επίσης γιαυτό είπα να ρωτήσει μάστορα ένας μάστορας ξέρει ποιες είναι οι καλές μπαταρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 H rocket σε δικο μας αυτοκίνητο κρατησε 25 μήνες... Κυκλωμα φόρτισης οκ, πλέον με bosch silver κλεινει 3,5 χρόνια και still walking! Τιποτα αλλο περα απο bosch! daPro 15 ετών ειναι τι να κανει το καημένο; αλλα και παλι αναλωσιμα ειναι αυτα...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thessalonikios200 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 <p>H rocket σε δικο μας αυτοκίνητο κρατησε 25 μήνες... Κυκλωμα φόρτισης οκ, πλέον με bosch silver κλεινει 3,5 χρόνια και still walking!</p> <p> </p> <p>Τιποτα αλλο περα απο bosch!</p> <p> </p> <p>daPro 15 ετών ειναι τι να κανει το καημένο; αλλα και παλι αναλωσιμα ειναι αυτα...! </p> Δεν ξέρω εγώ δηλαδή που τις δίνω; έγινε φίλε μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω εγώ δηλαδή που τις δίνω; έγινε φίλε μου εμπορος εισαι; δεκτό... εγω σου ειπα την εμπειρια μου, εσυ τη δικη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thessalonikios200 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω εγώ δηλαδή που τις δίνω; έγινε φίλε μου εμπορος εισαι; δεκτό... εγω σου ειπα την εμπειρια μου, εσυ τη δικη σου Έμπορος; χάχα καμία σχέση... Υπεύθυνος αποθήκης μπαταριών έχω και τις Bosch τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα