Προς το περιεχόμενο

What'sUp ή Q Wind ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουφ δεν ξερω ... Να ρωτησω κατι αλλο που δεν ξερω μπορω επειδη το κινητο μου παιρνει 2 sim να εχω στην μια what'sup(για φιλους κτλ) και στην αλλη q wind, με τον ιδιο ομως αριθμο τηλεφωνου ???

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aρα και εδώ τα ίδια με τον OTE και με την VODA είναι!

\

Στην Q από την άλλη, για να έχεις για ένα μήνα 240 λεπτά προς όλους θέλεις 6 ανανεώσεις των 3€ !

https://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/3-to-all/

Δηλαδή 18€ ~  Τα 8€ είναι αυτά που πληρώνεις εξτρά για να έχεις  χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Στον ΟΤΕ για να έχεις 300" προς όλους , θες τρεις ανανεώσεις των 5€ !

Δε μίλησε κανείς για πακέτο προσφοράς όμως, ε;

Μη παραπληροφορούμε τον κόσμο!

Η Frog με κάθε 1η ανανέωση 10€ του μήνα σου δίνει 100 λεπτά χωρίς να σου κρατάει τίποτα (0€) από την κάρτα σου. Αυτά όντως έχουν ελάχιστη διάρκεια χρέωσης 3', αυτά όμως μας τα χαρίζουν και δε μας απασχολεί πως τα χρεώνουν.

Πάμε στο ζουμί τώρα, αν δεν έχεις κανένα πακέτο ή αγοράσεις το πακέτο των 60 λεπτών προς όλους με 3€, τότε έχεις χρέωση ανα δευτερόλεπτο απ το πρώτο δευτερόλεπτο.

Οπότε, όχι δεν είναι τα ίδια με What's UP & CU/a la carte.

Δημοσ.

Δυστυχώς βλέπω πως κάτι σας ξεφεύγει σημαντικό κατά την γνώμη μου!! Ας πάει να ρωτήσει ο topic starter από κανένα γείτονα η κοντά του την περιοχή του το πως είναι το σήμα της vodafone,cosmote and wind γιατί αλλιώς πιστεύω πως λάθος απόψεις δίνουμε. Ναι μεν οι προσφορές είναι καλές κτλ κτλ αλλά εάν δεν έχεις σήμα τι κάνεις?

Προσωπικά στην περιοχή που ζω δεν έχει καθόλου καλό σήμα η vodafone and wind για αυτό είμαι κοσμοτε με συμβόλαιο( λίγο εκτός θέματος είμαι τώρα) για να έχω την ησυχία μου και να μην κινούμαι από εδώ και πέρα μέσα στο σπίτι μου να πιάνω σήμα.

• Like 3
Δημοσ.

@eddie1996
δίκιο έχεις. Υπάρχουν και περιοχές στην Αθήνα που δεν έχουν καθόλου σήμα !!!!!!!!!
αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες..παραδείγματος χάρη παλία είχα σήμα με Q σε μια περιοχή στον πειραιά που έπρεπε να βγεις στον δρόμο ή στην ταράτσα για να μιλήσεις(ούτε η cosmote έπιανε εκεί), και όμως έπιανε η συσκευή με sar 1W/kg!!! όταν πήρα samsung που το sar ήταν <0,4W/KG εκεί χανόντουσαν όλα..το χάος :D δεν ξέρω αν έχει καποια σημασία βέβαια αλλά εγώ αυτό παρατήρησα!

Δημοσ.

Πάντως απο την στιγμή που εχεις dual sim κινητό μπορείς να βάλεις δύο διαφορετικές κάρτες αλλά όχι με τον ίδιο αριθμό,παραδείγματος χάρη εγώ είχα το whats up για να με παίρνουν οι φίλοι ή να στέλνουν μηνύματα και την Q για να τους παίρνω εγώ (τι ειρωνεία !!!)
επίσης να ξέρεις ( δεν ξέρω τι smartphone έχεις ) ότι η Q δεν δίνει micro/nano sim ~!!!~ 

Δημοσ.

Ακριβως μα ακριβως το ιδιο ειχα στο νου μου να κανω εγω αλλα να ειχα τον ιδιο αριθμο και στις δυο..δεν λεει μετα να λεω σε αυτους που εχουν whatsup διαφορετικο νουμερο απο αυτο που θα δινω σε αυτους με Q..μπερδεμα

Δημοσ.

πάντως δεν γίνεται να έχεις δυο ίδιους ενεργοποιημένους αριθμούς σε διαφορετικές εταιρίες
Αλλα μη το θεωρείς και τόσο μπέρδεμα , πολλοί έχουν δύο αριθμούς και τους δίνουν και τους δύο και ότι βολεύει τον αλλον αν πχ βάλεις whatsup ο φίλος σου σε whatsup θα σε πάρει επειδή θα έχει κάρτα και όχι σε cu/q/wind κ.ο.κ εγώ που δίνω το whatsup μόνο για το viber τι να πω χαχαχα άλλο μπερδεμα απο εκεί !!

Δημοσ.

Αποδεδειγμένα αν κάνεις πολλές κλήσεις μικρής διάρκειας σε συμφέρει η Q αν κάνεις λίγες μεγάλης διάρκειας σε συμφέρει το F2G. Είναι οι πιο οικονομικές από όλες τις εταιρίες και το σημαντικότερο ότι δεν σε νοιάζει αν και ο άλλος έχει το ίδιο δίκτυο εφόσον ο χρόνος ομιλίας είναι προς όλους επί το πλείστον 

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον φίλο Iznodur μετά από έρευνα που είχα κάνει πριν μερικούς μήνες είδα πως η Wind και Q είναι οι πιο οικονομικές 

Δημοσ.

Με wind f2g βάζοντας 10€ κάρτα από πιστωτική στο internet έχεις δώρο 1GB, μετά δίνεις 5€ για 200' προς ολους (και bonus 100' προς wind) και αν θες άλλα 2€ με τα μικρά πακέτα που ξεκλειδώνουν αφού πάρεις κανονικό για άλλα 100' προς ολους (και bonus 50' προς wind) αν έχεις και γνωστούς με wind με άλλα 2€ αγοράζεις 300' & SMS προς wind

Για sms προς όλους βάζεις κάθε βδομάδα 20 με log n win τσαμπα, σύνολο 80 το μήνα που είναι οκ..

Εγώ πάνω κάτω έτσι το παίζω κάθε μήνα και είμαι καλά και αρκετά οικονομικά, βέβαια έχω και αρκετούς wind να παίρνω με κύρια τη κοπέλα μου.

Δε το μετάνιωσα που γύρισα σε κάρτα όσο είχα συμβολαιο με χοντρή έκπτωση ηταν καλά αλλά όταν αρνήθηκαν να τη συνεχίσουν γύρισα μετά απο αρκετά χρόνια σε κάρτα και δύσκολα θα φύγω ξανά, οι τιμές είναι χώμα.

Και δεν ειναι ότι στερουμαι και πολλά σε σχέση με το συμβολαιο που είχα (είχα 1000' προς όλους & 1GB επίσης), απλά είμαι πιο εγκρατής και δε παίρνω ανούσια τηλέφωνα χωρίς λόγο.

Αλλά ποτέ για σοβαρή αιτία δε χρειάστηκα τηλέφωνο και δεν είχα.

Επίσης είμαι μόνιμα στο internet βρέξει χιονίσει όπως έκανα με το συμβόλαιο.

Δημοσ.

και αν θες άλλα 2€ με τα μικρά πακέτα που ξεκλειδώνουν αφού πάρεις κανονικό για άλλα 100' προς ολους (και bonus 50' προς wind)

Ξεκλειδωνουν αφου παρω κανονικο για αλλα 100 προς ολους??? Μπορει καποιος να μου το εξηγησει ?

Δημοσ.

Υπάρχουν τα βασικά πακέτα των 5€ που πρέπει να πάρεις υποχρεωτικά και άπαξ και πάρεις έστω και ένα τέτοιο μετά "ξεκλειδωνουν" τα πιο μικρά πακέτα που κοστίζει 2€ το ένα, τα οποία γενικά είναι πιο value for money απο αυτά των 5

Ολα τα παραπανω πακέτα αφορούν είτε ομιλία προς όλους ή μονο προς wind, ή SMS ή internet. Οπότε κάνεις τους συνδυασμούς σου ανάλογα τις ανάγκες σου.

Γενικά πάντως αυτό που κάνεις με free 2 go είναι ότι παίρνεις ένα των 5 και μετά συμπληρώνεις με 2ευρα. Δεν παίρνεις πολλά πακέτα των 5.

Επίσης κάθε βδομάδα εχεις και τα log n win δώρα με τα οποία έχεις ουσιαστικά κάποιες τσάμπα παροχές με τις οποίες όμως μπορείς να υποκαταστήσεις την αγορά πακέτου, όπως κάνω εγώ με τα SMS προς ολους που τα παίρνω από κει.

Επίσης αν παίρνεις πακέτα από internet ή την εφαρμογή έχεις πάντα κάποιο bonus προς wind.

Τέλος πρόσεξε αυτό που σου λέω για το internet, μην αγοράζεις κάρτα απο περίπτερα, αγόραζε κάρτα από internet μέσω πιστωτικής ή από καταστημα wind για να εχεις το 1GB δώρο με τα τουλάχιστον 10€ κάρτας που θα βάζεις.

Έτσι έχεις λύσει μια και καλή το θέμα του internet.

Γενικά με 10€ τη παλεύεις άνετα, αλλά καλό είναι να εχεις και κάποιους με wind στους οποίους να μιλάς συχνα ώστε να είσαι πολύ πιο άνετα. Επίσης για internet λόγω της παραπανω προσφοράς που σου ανέφερα είναι χαλαρά η πιο καλή καρτοκινητή και συνολικά νομίζω ότι έχει το πιο φθηνό internet.

H κάθε καρτοκινητή έχει τα ατού της, ο οτε έχει τον περισσότερο κόσμο, η q είναι συμφέρουσα για ομιλία γιατί χρεώνει ανά λεπτό και η wind έχει τα πιο φθηνά πακέτα και internet και πολλά bonus προς wind που όμως δεν ενδιαφέρουν όλους.

Διαλέγεις και παίρνεις, εγώ έχω κοπέλα με wind και θέλω συνέχεια 3g οπότε με βολεύει η συγκεκριμένη εταιρεία.. και τα 300' προς όλους που συνήθως βάζω μου φτάνουν για τις λοιπές συνομιλίες μου και συνήθως τα εξαντλώ.

Κλείνοντας, δε με απασχολεί η 3λεπτη χρέωση γιατί αν πάρω να μιλήσω θα μιλήσω ώρα και παίζω πολύ με Viber για μικρές συνεννοήσεις (αφού είμαι άλλωστε διαρκώς στο internet)

Επίσης με καλό σήμα και καλό κινητό κάνεις μια χαρά και κλήσεις από Viber που καταναλώνει λίγα δεδομένα..

Για αυτό έχω μανία με το να έχω internet είναι το πιο σημαντικό σε smartphone, και χωρίς αυτό δε πας πουθενά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...