Προς το περιεχόμενο

What'sUp ή Q Wind ???

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσφάτα αγόρασα κίνητο(το πρωτο μου) και τωρα θελω να βρω ενα πακετο να εχω αριθμο και να μπορώ να μιλάω με αλλους.Εχω ψαξει αρκετα και δεν εχω καταληξει καπου.Γι'αυτο θα ηθελα την γνώμη σας ..

Δεν θελω να εχω συμβολαια,παγια κτλ...Τι εχετε να μου προτεινετε ??

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι πιο πολλοί έχουν whatsup οπότε πήγαινε προς τα εκεί. Με 10ε κάρτα τον μήνα θα είσαι κομπλέ. Εγώ whatsup έχω χρόνια τώρα και ειδικά το φοιτητικό αξίζει άπειρα :) Kαλή χρονιά! 

Δημοσ.

Εγώ θα σου έλεγα οτι η καλύτερη καρτοκινητή είναι η Q
με πολύ φθηνά πακέτα και το καλύτερο? χρέωση ανα δευτερόλεπτο απο το πρώτο δευτερολεπτο !

Είχα whats up αλλα απογοητεύτηκα από τα ακριβά πακέτα και δεν έβαζα ποτέ κάρτα.Όποτε σκέφτηκα οτι δεν άξιζε να την υποστηρίζω..παλιά ήταν μια χαρά που βάζαμε 5 ευρώ ειχαμε 1500 λεπτα και μηνύματα και τα 5€ μέναν στην κάρτα :P αλλά τώρα αλλάξαν τα δεδομένα!

• Like 1
Δημοσ.

Cu παιδες!! Με!10 ευρο εχεις!! 500 λεπτα 500 μνμ για cu 300 λεπτα και 100 mnm προσ ολους και 500μβ και αν εχεις και αλλους φιλους αυξανονται! Ολα αυτα με πακετο κομπο και ανανεωση και σου μενουν 2 ευρ στην καρτα! Αξιζει με χιλια!!

Σαν να κανω διαφημιση ειναι το ξερω αλλα ειχα 6 χρονι whats up! Σκετη απογοητευση!!

Δημοσ.

εγω στην whatsup θα πηγαινα αλλα αυτο που λεει :

• Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και videoκλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο   με ανησυχει γιατι θα μου τελειωνει γρηγοροτερα η καρτα και ετσι τζαμπα λεφτα :mellow:  οι περισσοτεροι βεβαια που ξερω εχουν whatsup !!! και σκεφτομαι τωρα γιατι αφου, δεν τους συμφερει ...Τι εχετε να πειτε γι'αυτο ?? :-)         
Δημοσ.

Ανάλογα με το τι εταιρία χρησιμοποιεί ο κύκλος σου θα είναι και η επιλογή σου. Τα πακέτα προς όλους παραμένουν ακριβά, ενώ για ενδοεταιρικες κλήσεις υπάρχουν πολύ φθηνά πακέτα.

Δημοσ.

σωστα..αλλα συμφωνα με αυτο (Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και videoκλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο) ειναι κλεψια !! δηλαδη να θελω να παρω για 10 δευτερολεπτα το πολυ να πω στην μανα μου :ελα ηρθα,γεια .  και να χρεωθω 3 λεπτα για 10" !!!!!??? :shock:

Οι πιο πολλοί έχουν whatsup οπότε πήγαινε προς τα εκεί. Με 10ε κάρτα τον μήνα θα είσαι κομπλέ. Εγώ whatsup έχω χρόνια τώρα και ειδικά το φοιτητικό αξίζει άπειρα :) Kαλή χρονιά! 

το φοιτητικο οντως αξιζει αλλα δεν ειμαι φοιτητης  :-(

Δημοσ.

σωστα..αλλα συμφωνα με αυτο (Ελάχιστος χρόνος χρέωσης 3 λεπτά για κλήσεις ομιλίας και videoκλήσεις και στη συνέχεια η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο) ειναι κλεψια !! δηλαδη να θελω να παρω για 10 δευτερολεπτα το πολυ να πω στην μανα μου :ελα ηρθα,γεια . και να χρεωθω 3 λεπτα για 10" !!!!!??? :shock:

το φοιτητικο οντως αξιζει αλλα δεν ειμαι φοιτητης :-(

Δεν αναφέρομαι στα φοιτητικά πακέτα, αλλά στα κανονικά. Μια βόλτα στις σελίδες του cu, f2g κτλ θα σου λύσει τις απορίες σου.

Δημοσ.

το : το φοιτητικο οντως αξιζει αλλα δεν ειμαι φοιτητης  :-(  δεν πηγαινει σε εσενα(StigmaX) αλλα στον Stogianz που αναφερθηκε στα φοιτητικα πακετα..

Δημοσ.

Εμένα οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν whatsup για αυτό είχα πάρει κι εγώ(τον έχω τον αριθμό γύρω στα 5 χρόνια)και με 10ε κάρτα το μήνα ήμουν καλυμμένος. Το φοιτητικό το έκανα φέτος και απλά το ανέφερα :) Το καλύτερο θα είναι να μας πεις εσύ τι ακριβώς ψάχνεις για να ξέρουμε καλύτερα τι να σου προτείνουμε :) Απλά επειδή οι περισσότεροι έχουν whatsup εγώ αυτό σου το πρότεινα.

Δημοσ.

ρε παιδες το cu  δε σας αρεσε? δινει 500+500 προσ cu 5 ωρες προς ολους και 100 μνμ προς ολους +500 mb ολα με 10 ευρο? δεν ειναι αυτο καλο πακετο? και ας εχει ελαχιστη χρεωση ειναι πολλες οι ωρες, απο τοτε που το εβαλα εχω σωθει.. δε κοιταω ποτε το υπολοιπο οπως οταν ημουν στο whats up, εχει 3 μηνες ειναι cu και ειναι παραπανω απο το ευχαριστημενος

Δημοσ.

οι περισσοτεροι βεβαια που ξερω εχουν whatsup !!! και σκεφτομαι τωρα γιατι αφου, δεν τους συμφερει ...Τι εχετε να πειτε γι'αυτο ?? :-)         

Αυτό θα πει Έλληνας :D γιατί καταβάθος μας αρέσει να ζούμε με τα χειρότερα, πάντως όσες φορές έχω προτείνει σε φίλους να αλλάξουν καρτοκινητό μου λένε «όχι γιατι ολοι έχουν whatsup » δεν πάει έτσι όμως αυτοί οι ολοι πρέπει να καταλάβουν οτι κάποια στιγμή η whatsup δεν πάει βήμα :)..

ρε παιδες το cu  δε σας αρεσε?

Ο μόνος λόγος που δεν έβαλα CU ήταν γιατί είχε φοβερά πακέτα για συνδρομητές CU ενώ τίποτα οικονομικό προς όλους .

Απο εκεί και πέρα κρατάει και αυτή η εταιρία «Η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 3 λεπτά» οπότε ταυτόχρονα τα πακέτα ομιλίας γίνονται μηδαμινά !

Δημοσ.

Δες και τη Frog. Εκεί ισχύει χρέωση ανα δευτερόλεπτο, απ το πρώτο δευτερόλεπτο ( μόνο Frog και Q το έχουν αυτό). Το δίκτυο είναι Cosmote, οπότε από κάλυψη λογικά θα είσαι καλά. 

Περισσότερα εδώ http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ

Ενεργοποίησε τώρα ένα πακέτο σύνδεσης FROG και αυτόματα θα έχεις δώρο:

100’ προς όλα τα δίκτυα, κάθε μήνα, στην 1η ανανέωση 10€ του μήνα!

Η προσφορά ισχύει για τους πρώτους 6 μήνες του πακέτου σύνδεσης.

Τα δωρεάν λεπτά έχουν διάρκεια ισχύος 1 μήνα και χρέωση ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3’.

Έτσι στο FROG στην 1η κάρτα 10€ του μήνα έχεις:

ΔΩΡΟ 100’ προς όλους

ΔΩΡΟ 1500’ προς FROG

ΔΩΡΟ 500ΜΒ

και την αξία της κάρτας στη διάθεσή σου για να ενεργοποιήσεις πακέτα & υπηρεσίες του FROG

Aρα και εδώ τα ίδια με τον OTE και με την VODA είναι!

\

Στην Q από την άλλη, για να έχεις για ένα μήνα 240 λεπτά προς όλους θέλεις 6 ανανεώσεις των 3€ !

https://www.wind.gr/gr/q/paketa/nea-paketa-q/3-to-all/

Δηλαδή 18€ ~  Τα 8€ είναι αυτά που πληρώνεις εξτρά για να έχεις  χρέωση ανά δευτερόλεπτο.

Στον ΟΤΕ για να έχεις 300" προς όλους , θες τρεις ανανεώσεις των 5€ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...