zoranb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, παιδιά στην έκδοση 13.4.1 του Sygic έχω τους χάρτες της Ευρώπης σε αρχειάκια αλλά δεν ξέρω πως να τους φορτώσω ώστε να βλέπω. Χωρίς να έχω φορτώσει κανένα χάρτη εδώ Ελλάδα για παράδειγμα, φαίνονται όλα θολά κλπ. Που πρέπει να αντιγράψω τα αρχεία των χαρτών ώστε να είναι διαθέσιμα και να τα βλέπω; Αντικειμενικά μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο σαν interface αυτό του Sygic και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω! Δεν θέλω πολλά, μόνο να βλέπω στο στίγμα μου στους χάρτες θέλω, ούτε navigation ούτε τίποτα... πως ξεκινάω για το συγκεκριμένο εγχείρημα;
Papakaliati Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, παιδιά στην έκδοση 13.4.1 του Sygic έχω τους χάρτες της Ευρώπης σε αρχειάκια αλλά δεν ξέρω πως να τους φορτώσω ώστε να βλέπω. Χωρίς να έχω φορτώσει κανένα χάρτη εδώ Ελλάδα για παράδειγμα, φαίνονται όλα θολά κλπ. Που πρέπει να αντιγράψω τα αρχεία των χαρτών ώστε να είναι διαθέσιμα και να τα βλέπω; Αντικειμενικά μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο σαν interface αυτό του Sygic και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω! Δεν θέλω πολλά, μόνο να βλέπω στο στίγμα μου στους χάρτες θέλω, ούτε navigation ούτε τίποτα... πως ξεκινάω για το συγκεκριμένο εγχείρημα; Ειναι δύσχρηστο το οτι εχεις σπασμενο το sygic και τους χαρτες; Αμα το ειχες αγορασμενο θα εβλεπες οτι ειναι εξαιρετικα απλη διαδικασια. Καποιοι ξερεις ξοδεψανε χρονο ωστε να το φτιαξουνε το προιον, το οποιο για μενα ειναι το καλυτερο navi σε κινητο εβερ, και το οποιο αξιζει με τα χιλια τα 20 ευρω για ολη την Ευρωπη που το βρισκεις συχνα σε προσφορα.
ppetr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Φιλε βρες μια προσφορα και αγορασε το, αξιζει Οσο για αυτό που ρώτησες είναι παλια η εκδοση που εχεις και εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα Λογικα στο Sygic/maps
jose Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Δημοσ. 15 Μαΐου 2015 Παιδια εχω την v14.7.4 κ προσπαθώ να αποθηκευσω κάποιες διαδρομες που θα κανω στο εξωτερικό αλλα δεν βρίσκω τον τρόπο, κανω την διαδρομη με τις ενδιαμεσες στάσεις αλλα δεν βρίσκω πως την αποθηκευω για να την φορτώσω οταν παω. Εχετε τροπο να μου πειτε? Ευχαριστώ
necroboy12 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα και χρόνια πολλά, παιδιά στην έκδοση 13.4.1 του Sygic έχω τους χάρτες της Ευρώπης σε αρχειάκια αλλά δεν ξέρω πως να τους φορτώσω ώστε να βλέπω. Χωρίς να έχω φορτώσει κανένα χάρτη εδώ Ελλάδα για παράδειγμα, φαίνονται όλα θολά κλπ. Που πρέπει να αντιγράψω τα αρχεία των χαρτών ώστε να είναι διαθέσιμα και να τα βλέπω; Αντικειμενικά μου φαίνεται λίγο δύσχρηστο σαν interface αυτό του Sygic και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω! Δεν θέλω πολλά, μόνο να βλέπω στο στίγμα μου στους χάρτες θέλω, ούτε navigation ούτε τίποτα... πως ξεκινάω για το συγκεκριμένο εγχείρημα; Συμφωνω φιλε αγορασετο και μενα με εχει βγαλει ασπροπρόσωπο
ppetr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2015 Παιδια εχω την v14.7.4 κ προσπαθώ να αποθηκευσω κάποιες διαδρομες που θα κανω στο εξωτερικό αλλα δεν βρίσκω τον τρόπο, κανω την διαδρομη με τις ενδιαμεσες στάσεις αλλα δεν βρίσκω πως την αποθηκευω για να την φορτώσω οταν παω. Εχετε τροπο να μου πειτε? Ευχαριστώ Ξεκινας πλοηγηση, την ακυρωνεις και μετα υπαρχουν στο ιστορικο σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα