Panagiotis32 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μερικές φορές ακούω το Pc μου να κάνει έναν περίεργο ήχο, κάτι σαν τσικ τσικ τσικ. Εστησα αυτί και μάλλον προέρχεται απο το fan του cpu cooler. Εχω αυτή την Zalman . Τον ήχο δεν τον κάνει πάντα. Τον κάνει συνήθως όταν είναι το pc κρύο, αλλά όχι πάντα. Απ'οτι μου φαίνεται πρέπει να επηρεάζεται απο την ροή του αέρα αλλά δεν έχω ιδέα τι προκαλεί αυτόν τον ήχο... Καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Απο τη ροη αερα δυσκολο..Να εχει πιασει σκονη το fanακι ειναι πιθανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 ναι έχει σκόνη. Λες να είναι απ'αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Ξανα ανοίγω το θέμα μιας και το είχα αγνοήσει μέχρι τώρα. Παρατήρησα οτι όταν κάνει αυτό το γρύλισμα, αν ανοίξω ενα παιχνίδι ώστε να τρέχει κάποια γραφικά έστω και στο μενού σταματάει ο ήχος. Μόλις το κάνω alt tab και το κατεβάζω ξανα αρχίζει. Μήπως είναι απο την κάρτα γραφικών? Τουλάχιστον να ξέρω γιατί δεν μπορώ να βγάλω την ψύκτρα για να την ξεσκονίσω, ούτε την κάρτα γραφικών... Κανένα σπρέι αέρα να βάλω ή δεν είναι ασφαλές? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 κανείς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα