takis1979 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μερικοι κοιναστε ορθιοι ,βεβαια τετοιους θελουν.
athankar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά, για το θέμα δεν έχω γνώση και σίγουρα η απαγόρευση δεν θα εξαλείψει την παιδική πορνογραφία, αλλά οτιδήποτε την βοηθάει σε τέτοιο βαθμό, θα πρέπει να μας προβληματίσει...
fsbmaniac Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ρε και να σε βρούνε τι θα δούνε πάτε καλά ? Τα emails? Και τα newsletters? Ή τις συζητήσεις στο fb για γκομενες και τα cyber sex chats? Πωπωπω 1
parlapipas25 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Βεβαια ομως ισχυει κι οτι το ιντερνετ εχει γινει τελειως αναρχο μπαινοντας μεσα ο καθενας να γραφει οτι του κατεβει στο κεφαλι επειδη ειναι χαζος η θελει να παρει περισοτερα κλικς για να πληρωθει απο τις διαφιμησεις η πολυ απλα να κανει τον χαβαλε του(τρολ)Ισχυει επισης σε μεγαλο βαθμο το ιντερνετ bulling διοτι δεν τιμωρειται κανενας,απατες και πολλα αλλα.Και η διωξη ηκεκτρονικου εγκληματος μονο με την παιδικη πορνογραφια ασχολειται και τιποτα αλλο.. 1
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Βεβαια ομως ισχυει κι οτι το ιντερνετ εχει γινει τελειως αναρχο μπαινοντας μεσα ο καθενας να γραφει οτι του κατεβει στο κεφαλι επειδη ειναι χαζος η θελει να παρει περισοτερα κλικς για να πληρωθει απο τις διαφιμησεις η πολυ απλα να κανει τον χαβαλε του(τρολ)Ισχυει επισης σε μεγαλο βαθμο το ιντερνετ bulling διοτι δεν τιμωρειται κανενας,απατες και πολλα αλλα.Και η διωξη ηκεκτρονικου εγκληματος μονο με την παιδικη πορνογραφια ασχολειται και τιποτα αλλο.. Ως ένα σημείο συμφωνώ, αλλά πιστεύω ότι η δίωξη ασχολείται και με άλλα αδικήματα. Το θέμα είναι ότι συμβαίνουν τόσα που πρακτικά δεν γίνεται να ασχοληθεί με όλα, άρα πιστεύω ότι κάνει μια αξιολόγηση και ασχολείται πιο πολύ με τα πιο σημαντικά Μερικοι κοιναστε ορθιοι ,βεβαια τετοιους θελουν. Εννοείς εμάς που λέμε "ας δουν τα emails μας, τι έχω να κρύψω" ? Για μένα το internet είναι τόσο ασφαλές και ανώνυμο όσο εμείς νομίζουμε ότι είναι, κάνοντας τον εαυτό μας να το πιστέψει κι ελπίζοντας να μην ασχοληθούν μαζί μας!
bill81 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ε ναι εμπεριστατωμενη ερευνα πριν προσπαθησουν να το καταργησουν. Υπαρχουν παιδεραστες μεσα καταργηστε το. Εγω προτεινω επειδη παντα θα υπαρχουν παιδεραστες στον κοσμο και ανωμαλοι να ριξουμε μια πυρηνικη με δυναμη να καταστρεψει τον κοσμο 2314 φορες και να ξεμπερδευουμε μια και καλη με ανωμαλους και παιδεραστες. Μικρο τιμημα οτι θα πεθανουμε και οι υπολοιποι, στα @@ μας, εμεις θα παμε παραδεισο και αυτοι κολαση. ΥΓ Μην ξεχασουμε να βαλουμε μεσα στην πυρηνικη και αεροξολ γιατι μ@λ@κι@ ειναι το επομενο ειδος στον πλανητη να ειναι κατσαριδες.
driverpit Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 ακομα μια προσπαθεια να στρεψουν την κοινη γνωμη εναντιων του ελευθερου διαδυκτιου λες και δεν υπαρχουν αυτα τα κρουσματα στο ελεγχομενο δικτυο.. Τρόπος του λέγειν ελεύθερο διαδίκτυο τεινει και αυτό να γίνει ελεγχόμενο
shine Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 εγώ ξέρω ότι όταν θέλουν να "βάλουν χέρι" κάπου, στον πραγματικό κόσμο χρησιμοποιούν την καραμέλα της τρομοκρατίας. ε στο διαδίκτυο έχουμε την καραμέλα της παιδικής πορνογραφίας. 1
Shyn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δεν μπορουν να κλεισουν το Tor. Ο καθενας μας μπορει να φτιαξει ενα Tor-Node. Μπορουν ομως να κανουν seize καποια sites, οπως εγινε με το SR2.0 Δεν υπαρχουν στατιστικα στο DeepWeb. "Coconut Product" υπαρχει αλλα δεν ειναι το 80% οπως ισχυριζονται. O περισσοτερος κοσμος μπαινει εκει για illegal stuff. Εμποριο ναρκωτικων/οπλων, assassins, κλεμμενα αρχεια/accounts και ενα σωρο αλλες βλακειες.. Βεβαια υπαρχουν και τα deeper levels, ή ακομα και closed-shells οπου υπαρχουν ακομα ποιο αρρωστα πραγματα.
sgiak Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Η έρευνα είναι μισή. Έπρεπε να συμπληρωθεί με τα παρακάτω πραγματικά και αδιαμφισβήτητα στοιχεία για τους παιδόφιλους: Το 100% χρησιμοποιεί ίντερνετ Το 100% έχει τουλάχιστο ένα λογαριασμό e-mail Το 100% χρησιμοποιεί τηλέφωνο (ένα φαινομενικά τόσο “αθώο” μέσο) Οπότε αντίστοιχα να ληφθούν μέτρα και να καταργηθούν. Στο κάτω κάτω να μη γελιόμαστε και με τα ναρκωτικά τα ίδια συμβαίνουν. Το 100% των εξαρτημένων από ναρκωτικά μπήκε στην εξάρτηση με τα απλά τσιγάρα που κυκλοφορούν στα περίπτερα, ενώ 99,9% από αυτούς στη βρεφική ηλικία έπινε γάλα. Αυτό δε με το γάλα ισχύει και για τους παιδόφιλους. Τυχαίο; δε νομίζω. Το κακό πρέπει να χτυπηθεί στη ρίζα του! 1
Just4fuN Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ειναι σαν να λέτε να κόψουμε το internet επειδή υπάρχουν ανώμαλοι ή να μην πωλούνται σύριγγες επειδή υπάρχουν ναρκωμανης. Δεν στέκει, αλλα αφού αυτές οι ιστοσελίδες δεν ειναι κρυφές στο Tor γιατί δεν τις κλείνουν; Sent from my iPhone using Insomnia Οχι, απλα σου λεει οτι το 80% οσων αγοραζουν συριγγες το κανουν για τη δοση τους.
Pankar95 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά δεν έχει μόνο κακες χρήσεις το Tor. Εγώ πχ το είχα κατεβάσει μια φορά που ήθελα να ψηφίσω αμέτρητες φορές σε ένα poll
zio10 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά δεν έχει μόνο κακες χρήσεις το Tor. Εγώ πχ το είχα κατεβάσει μια φορά που ήθελα να ψηφίσω αμέτρητες φορές σε ένα poll Για την παιδική πορνογραφία θα ήταν το poll
Bezbozny Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δηλαδή το ότι εκλεψες και παραποιησες το poll είναι "καλή" χρήση;; τι άλλο θα ακούσουμε;;; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα