Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Για να λεμε και του στραβου το δικιο, ο ιδιος ο συγγραφεας της ερευνας αναφερει ξεκαθαρα στην παρουσιαση πως ΔΕΝ ειναι ευκολη η ερμηνευση της (38:20). Η ερευνα σιγουρα παρερμηνευτηκε απο τριτους (λεγε με sites, εφημεριδες, καναλια, you-name-it).

Δημοσ.

Ειναι σαν να λέτε να κόψουμε το internet επειδή υπάρχουν ανώμαλοι ή να μην πωλούνται σύριγγες επειδή υπάρχουν ναρκωμανης.

Δεν στέκει, αλλα αφού αυτές οι ιστοσελίδες δεν ειναι κρυφές στο Tor γιατί δεν τις κλείνουν;

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 4
Δημοσ.

οταν θελουν να χτυπησουν κατι, παντα κατασκευαζουν κατηγοριες ότι δηθεν αυτο δηθεν το αλλο. ενταξει, τωρα θα τους μαθουμε?

• Like 1
Δημοσ.

ακομα μια προσπαθεια να στρεψουν την κοινη γνωμη εναντιων του ελευθερου διαδυκτιου λες και δεν υπαρχουν αυτα τα κρουσματα στο ελεγχομενο δικτυο..

Μπερδεύεις το άναρχο internet με το αφίμωτο Internet.

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ τον Tor Browser οπότε με βάση την έρευνα είμαι κατά 80% παιδεραστής. Επειδή δεν θέλω να χαλάσω την γλώσσα μου, άντε να μην πω κάτι για όλες τις έρευνες του τύπου. Θα θελα να ΄ξερα πως ακριβώς μάζεψαν τα στατιστικά στοιχεία και ποιος χρηματοδότησε την έρευνα. Μόλις ακούνε για ελεύθερο διαδίκτυο βγάζουν καντήλες.

• Like 1
Δημοσ.

Το tor το εκμεταλλεύονται χρόνια τώρα παιδόφιλοι, έμποροι ναρκωτικών, όπλων και άλλοι "άρρωστοι". Το ερώτημα είναι αν το χρειαζόμαστε πραγματικά...

Αρχίζει το Marketing του άρθρου και πιάνει δουλειά.. 

Δημοσ.

εγώ πιστεύω πως ίσα ίσα αμα μπαίνεις απο tor σε παρακολουθούνε γιατί σου λέει κάποια φουστιά κάνει κάνει αυτός.... αν θες να αποφύγεις το φακέλωμα απλά μην έχεις και την παραμικρή λεπτομέρεια στο fb και μην τα βάζεις όλα cloud.

Α και εδώ ολόκληρη sony χτυπήσανε ηλεκτρονικά άμα θέλουν εμάς δεν θα μπορέσουν να μας σπάσουν τον κωδικό του gmail και του facebook ? αμα σε βάλουν στο μάτι τέλος σε βρήκανε.

Ποιος θα ασχοληθεί με σένα και με εμένα μωρέ για το που μπαίνουμε και θέλουμε την απόλυτη ανωνυμία? Αν μπεις σε καμιά τσοντοσελίδα το πολύ πολύ να παίρνεις ένα σωρό  mails για penis enlargment. :P

Η παιδική πορνογραφία ασφαλώς είναι άλλο θέμα και πρέπει να κυνηγιέται ανελέητα και με κάθε κόστος.

• Like 2
Δημοσ.

... Ευτυχώς που πριν το ίντερνετ δεν υπήρχαν ανώμαλοι και εγκληματίες... Άρα με ένα απλό "φακέλωμα" του καθενός από εμάς διασφαλίζουμε μια σωστή κοινωνία,απαλλαγμένη από τέτοια φαινόμενα... Ευτυχώς που υπάρχει το ελεγχόμενο ίντερνετ και όλες οι παραπάνω κατηγορίες πολιτών είναι στη φυλακή...

• Like 1
Δημοσ.

Υποτίθεται στο tor δεν κρατάνε stats.

Οι τύποι τι κάνανε δηλαδή. Πήραν 5 search engines και ζήτησαν τα αποτελέσματα των αναζητήσεων και βγάλαν εκτίμηση για το 80%?

Τρομεροί επιστήμονες και Μελέτη. Εμπεριστατωμένα πράγματα σίγουρα.

Ύστερα από δικιά μου ερευνά σε μηχανές αναζήτησης το 80% του πλυθησμου της γης φοράει ταμπόν. Άντρες και γυναίκες.

Δημοσ.

To αλλο 20% συσχετιζεται με την κατασκευη πυρινικης βομβας...

Που 98% προκειτε να πεσει σε γιου-ές σόιλ οπως θα ελεγαν οι φιλοι μας οι Αμερικανοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...