stoumouts23 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Το Μότο το έχει η γυναίκα μου εδώ και ένα χρόνο. Τα θηρία μου 3+6 χρόνων το έχουν ξεσκίσει. Σκυλί όμως δεν καταλαβαίνει τίποτα. Νομίζω πως το LG έχει καλύτερη κάμερα σε όλα τα άλλα το Μότο. Η μπαταρία πως είναι? Κρατάει ?
stoumouts23 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Έλεγα να πάρω το MOTO G 2ND GEN DUAL SIM, το οποίο και παίρνει sd card και έχει και μεγαλύτερη οθόνη(5 inch), αλλά έχει 294 ppi pixel density σε σύγκριση με το MOTO G 4G που έχει 329(4,5 inch). Είναι μεγάλη η διαφορά? Γνωρίζει κάποιος? Ευχαριστώ
GianniSM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Η μπαταρία πως είναι? Κρατάει ? Ναι μια χαρά είναι η μπαταρία αξιοπρεπέστατη. Με ανοικτό wifi όλη μέρα viper κλήσεις και κάνα παιχνίδι τα μικρά βγάζει άνετα την μέρα. Το 2nd gen θα το σύστηνα αφού έχει σαφώς καλύτερη κάμερα και 2 ηχεία αντί 1. Η διαφορά στην ανάλυση μην σε ανησυχεί. Ενώ δεν είναι τόσο καλή όπως του 1st μια χαρά κάνει την δουλειά της και δεν πιξελιάζει. Ρώτησα σήμερα την γυναίκα μου για το τι θα ήθελε να έχει καλύτερο. Μου είπε λίγο καλύτερη κάμερα και λίγο μεγαλύτερη οθόνη. Άρα το 2nd gen .
stoumouts23 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Σ'ευχαριστώ πολύ! Ήσουν πολύ κατατοπιστικός και οι πληροφορίες σου πολύ χρήσιμες! Οπότε ναι, μάλλον το 2nd Gen θα επιλέξω. Ευχαριστώ και πάλι 1
GianniSM Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Σ'ευχαριστώ πολύ! Ήσουν πολύ κατατοπιστικός και οι πληροφορίες σου πολύ χρήσιμες! Οπότε ναι, μάλλον το 2nd Gen θα επιλέξω. Ευχαριστώ και πάλι Καλορίζικο, δεν θα μετανιώσεις την επιλογή σου. Για τα λεφτά που δίνεις κάτι καλύτερο μόνο από Κίνα μεριά βρίσκεις.
AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Το Moto G 4G δεν το καλυπτει για εγγυηση η Motorola στην Ελλαδα. Σε περιπτωση βλαβης θα πρεπει να σταλει στην χωρα για την οποια προοριζεται.Ετσι ειπαν σε Σκρουτζομαγαζο που ρωτησα τηλεφωνικα. Δεν το επιβεβαιωσα ομως απο την Motorola και δεν ρωτησα ποιος επιβαρυνεται τα εξοδα αποστολης και ποσα ειναι. Κατα την γνωμη μου ειναι απο τις καλυτερες επιλογες μεχρι 200€ απο Ελλαδα.Οπως φυσικα και το Moto G 2014. Το Moto G 2014 εχει καλυτερη καμερα,στερεοφωνικα ηχεια,ειναι dual sim και μιση ιντσα μεγαλυτερη οθονη αλλα σε σχεση με το Moto G 4G υστερει ελαφρως σε χρωματικη αποδοση λογω της μεγαλυτερης οθονης σε σχεση με την ιδια αναλυση,οπως και σε pppi.Ακομα σε μεγεθος,αυτονομια μπαταριας και δεν εχει 4G. Εως τωρα πολλα Moto G 2014 βγαινουν με προβληματικη οθονη.Λογικα απο καποια στιγμη και μετα θα το διορθωσουν. Αν επιλεξεις το Moto G 2014 καλυτερα απο Public για να εχεις καλυτερη υποστηριξη.Ειναι μικρη η διαφορα απο τις τιμες Σκρουτζομαγαζων.
stoumouts23 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Το Moto G 4G δεν το καλυπτει για εγγυηση η Motorola στην Ελλαδα. Σε περιπτωση βλαβης θα πρεπει να σταλει στην χωρα για την οποια προοριζεται.Ετσι ειπαν σε Σκρουτζομαγαζο που ρωτησα τηλεφωνικα. Δεν το επιβεβαιωσα ομως απο την Motorola και δεν ρωτησα ποιος επιβαρυνεται τα εξοδα αποστολης και ποσα ειναι. Κατα την γνωμη μου ειναι απο τις καλυτερες επιλογες μεχρι 200€ απο Ελλαδα.Οπως φυσικα και το Moto G 2014. Το Moto G 2014 εχει καλυτερη καμερα,στερεοφωνικα ηχεια,ειναι dual sim και μιση ιντσα μεγαλυτερη οθονη αλλα σε σχεση με το Moto G 4G υστερει ελαφρως σε χρωματικη αποδοση λογω της μεγαλυτερης οθονης σε σχεση με την ιδια αναλυση,οπως και σε pppi.Ακομα σε μεγεθος,αυτονομια μπαταριας και δεν εχει 4G. Εως τωρα πολλα Moto G 2014 βγαινουν με προβληματικη οθονη.Λογικα απο καποια στιγμη και μετα θα το διορθωσουν. Αν επιλεξεις το Moto G 2014 καλυτερα απο Public για να εχεις καλυτερη υποστηριξη.Ειναι μικρη η διαφορα απο τις τιμες Σκρουτζομαγαζων Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα τα έχω υπ'όψιν μου τα παραπάνω 1
AntiCambeR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου, θα τα έχω υπ'όψιν μου τα παραπάνω Καλό είναι να διαβάσεις και αλλά παρόμοια θέματα στην ενότητα smartphones για να σχηματίσεις καλύτερη άποψη. Υπάρχουν και άλλες επιλογές μέχρι 200€ με τα υπέρ και τα κατά ανάμεσά τους. Το παλιό Moto G(Και το 4G) δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία(Οπως και το Moto G 2014) και υστερεί σε κάμερα και design σε σχέση με τα άλλα κινητά αλλά έχει "καθαρό" android και καλη διαχείριση μνήμης.Επίσης έχει καλή υποστήριξη σε αναβαθμίσεις,θα πάρει την τελευταία αναβάθμιση L η οποία θεωρείται σημαντική. Οι άλλες επιλογές έχουν αποσπώμενη μπαταρία και καλύτερο design αλλά το λειτουργικό τους είναι πιο"βαρύ" γιατί οι εταιρίες το έχουν επιβαρύνει με extra εφαρμογές κλπ και "κολλάνε" με 1 Gb ram σε αντί θέση με το Moto G που δεν κολλάει παρα μόνο οτάν ανοίξεις πολλές εφαρμογές,τοτε νομίζω οτι κλείνει τις προηγούμενες.Στην αρχή δουλεύουν 1 χαρα αλλά αργότερα που θα εγκαταστήσεις εφαρμογές θα αρχίσουν τα κολλήματα. Παίζει ρόλο τι απαιτήσεις έχεις...
stoumouts23 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εδώ και 6 χρόνια είμαι χρήστης του I-pod touch. Εδώ και 2-3 χρόνια έχω το 5th gen 32Gb και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δήλαδη τόσο καιρό είχα ένα smartphone χωρίς να παίρνει τηλέφωνο, γι'αυτό είχα ένα κινητό της τάξης των 30 ευρώ. Θα συνεχίσω να έχω ως βασική συσκευή το i-pod touch και έτσι δεν θα επιβαρύνεται ιδιαίτερα το κινητό που θα πάρω, γι'αυτό άλλωστε δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις απόδοσης πέρα απο τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα, tethering κ wifi hot spot, άντε και καμιά εφαρμογή.. Με τα δεδομένα αυτά πιστεύω ότι με την συγκεκριμένη συσκευή είμαι υπερ-καλυμένος! Γι'αυτό δεν θέλω να ξεπεράσω τα 200 ευρώ. Θέλω απλά μία αξιοπρεπή συσκευή και τίποτα παρπάνω.
GianniSM Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Εδώ και 6 χρόνια είμαι χρήστης του I-pod touch. Εδώ και 2-3 χρόνια έχω το 5th gen 32Gb και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δήλαδη τόσο καιρό είχα ένα smartphone χωρίς να παίρνει τηλέφωνο, γι'αυτό είχα ένα κινητό της τάξης των 30 ευρώ. Θα συνεχίσω να έχω ως βασική συσκευή το i-pod touch και έτσι δεν θα επιβαρύνεται ιδιαίτερα το κινητό που θα πάρω, γι'αυτό άλλωστε δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις απόδοσης πέρα απο τηλεφωνικές κλήσεις, μηνύματα, tethering κ wifi hot spot, άντε και καμιά εφαρμογή.. Με τα δεδομένα αυτά πιστεύω ότι με την συγκεκριμένη συσκευή είμαι υπερ-καλυμένος! Γι'αυτό δεν θέλω να ξεπεράσω τα 200 ευρώ. Θέλω απλά μία αξιοπρεπή συσκευή και τίποτα παρπάνω. Τότε μην το σκέφτεσαι καν και πάρτο χτες
stoumouts23 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Σήμερα πήρε το μάτι μου αυτο το Huawei http://www.skroutz.gr/s/5712053/Huawei-Ascend-Y550-4GB.html?from=most-popular&keyphrase=huawei+y550, το οποίο είναι 40 ευρώ φθηνότερο από το Motorola Moto G(2nd) και πέρα από τη δυνατότητα update σε Lolipop - καλύτερη ανάλυση(Motorola), το Huawei υπερτερεί αν συγκρίνουμε τιμές. Οπότε τι λέτε, αξίζουν τα 40 ευρώ ή οχι ? Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, για 30-40 ευρώ δεν αξίζει να μην πάρω το Motorola, τα χαρακτηριστικά του είναι σαφώς καλύτερα και τα αξίζουν αυτά τα λεφτά
Grey Warden Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Σήμερα πήρε το μάτι μου αυτο το Huawei http://www.skroutz.gr/s/5712053/Huawei-Ascend-Y550-4GB.html?from=most-popular&keyphrase=huawei+y550, το οποίο είναι 40 ευρώ φθηνότερο από το Motorola Moto G(2nd) και πέρα από τη δυνατότητα update σε Lolipop - καλύτερη ανάλυση(Motorola), το Huawei υπερτερεί αν συγκρίνουμε τιμές. Οπότε τι λέτε, αξίζουν τα 40 ευρώ ή οχι ? Βασικά τώρα που το σκέφτομαι, για 30-40 ευρώ δεν αξίζει να μην πάρω το Motorola, τα χαρακτηριστικά του είναι σαφώς καλύτερα και τα αξίζουν αυτά τα λεφτά 480p οθόνη έχει το Huawei, δεν βλέπω πού είναι το πλεονέκτημα παρά τα 40 ευρώ λιγότερα. 4gb αποθηκευτικού που θα είναι λιγότερα ελεύθερα στο χρήστη και αναγκαστικά χρησιμοποιείς micro sd όπου η Kit Kat δεν σου επιτρέπει να βάλεις σε αυτήν εφαρμογές εκτός κι αν κάνεις root. (έκανε πίσω τουλάχιστον η Google στη Lollipop) Χειρότερη κάμερα κτλ. Γενικώς δεν αποτελεί συμφέρουσα αγορά παρά το 4g.
georrrr Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 καλητερα να περιμενεις μεχρι τον μαρτιο που θα βγει το zenfone 2, αν φυσικα σε ενδιαφερουν οι 5.5 ιντσες
liopp Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 καλητερα να περιμενεις μεχρι τον μαρτιο που θα βγει το zenfone 2, αν φυσικα σε ενδιαφερουν οι 5.5 ιντσες γιατι θα ερθει επισημα στην ελλαδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα