giorgosapatsi Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια.εχω εδω και λιγες μερες αυτο το προβλημα με τα updates μου.Αν μπορει καποιος να μου δωσει μια λυση.Ψαχτηκα στο Youtube και στο Google αλλα δεν εβγαλα ακρη.Πατησα και τους κωδικους των error ακολουθησα και καποια βηματα αλλα κ παλι τα ιδια.ευχαριστω
arc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ποσο πιο απλά να το γράψω; Ειναι αυθεντικά ή σπασμένα;
G1O Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 πηγαινεις στον υπολογιστη τοπικος δισκος c δεξι κλικ ιδιοτητες-εκκαθαριση δισκου περιμενεις λιγο μολις εμφανιστει το παραθυρο επιλογης αρχειων για εκκαθαριση πατησε ως διαχειριστης ,στο νεο παραθυρο θα εμφανιζει στις επιλογες και την εκκαθαριση του windows update.κανε μια επανεκκινηση και κανε 5-5 τις ενημερωσεις.
giorgosapatsi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ποσο πιο απλά να το γράψω; Ειναι αυθεντικά ή σπασμένα; σπασμενα πηγαινεις στον υπολογιστη τοπικος δισκος c δεξι κλικ ιδιοτητες-εκκαθαριση δισκου περιμενεις λιγο μολις εμφανιστει το παραθυρο επιλογης αρχειων για εκκαθαριση πατησε ως διαχειριστης ,στο νεο παραθυρο θα εμφανιζει στις επιλογες και την εκκαθαριση του windows update.κανε μια επανεκκινηση και κανε 5-5 τις ενημερωσεις. το δοκιμασα αλλα παλι μου κανει τα ιδια...
arc Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 σπασμενα Βρήκες και τη λύση του προβλήματος. Το «πειραχτήρι» δεν επιτρέπει ολα τα updates για ... συνεχισει να λειτουργει.
adamsddg Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 πρεπει να εχεις σωστα ρυθμισμενη την ωρα και την ημερομηνια στον υπολογιστη. αλλιως δεν κανει τιποτα. δες και απο το my computer-properties-δεξι κλικ το windows activation πρεπει να λεει activated, αλλιως κατεβασες καποια ενημερωση που δεν επρεπε αφου ειναι μουφα.
Euclides Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Διέγραψε το αρχείο C:\Windows\SoftwareDistribution\DataStore\DataStore.edb Μετά κάνε Restart και δοκίμασε να κάνεις Update. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα