Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.εχω εδω και λιγες μερες αυτο το προβλημα με τα updates μου.Αν μπορει καποιος να μου δωσει μια λυση.Ψαχτηκα στο Youtube και στο Google αλλα δεν εβγαλα ακρη.Πατησα και τους κωδικους των error ακολουθησα και καποια βηματα αλλα κ παλι τα ιδια.ευχαριστω

post-286268-0-26735000-1420303490_thumb.png

Δημοσ.

πηγαινεις στον υπολογιστη τοπικος δισκος c δεξι κλικ ιδιοτητες-εκκαθαριση δισκου περιμενεις λιγο μολις εμφανιστει το παραθυρο επιλογης αρχειων για εκκαθαριση πατησε ως διαχειριστης ,στο νεο παραθυρο θα εμφανιζει στις επιλογες και την εκκαθαριση του windows update.κανε μια επανεκκινηση και κανε 5-5 τις ενημερωσεις.
2rnbukh.png

Δημοσ.

Ποσο πιο απλά να το γράψω;

Ειναι αυθεντικά ή σπασμένα;

σπασμενα

πηγαινεις στον υπολογιστη τοπικος δισκος c δεξι κλικ ιδιοτητες-εκκαθαριση δισκου περιμενεις λιγο μολις εμφανιστει το παραθυρο επιλογης αρχειων για εκκαθαριση πατησε ως διαχειριστης ,στο νεο παραθυρο θα εμφανιζει στις επιλογες και την εκκαθαριση του windows update.κανε μια επανεκκινηση και κανε 5-5 τις ενημερωσεις.

2rnbukh.png

το δοκιμασα αλλα παλι μου κανει τα ιδια...

Δημοσ.

σπασμενα

Βρήκες και τη λύση του προβλήματος. Το «πειραχτήρι» δεν επιτρέπει ολα τα updates για ... συνεχισει να λειτουργει. 

Δημοσ.

πρεπει να εχεις σωστα ρυθμισμενη την ωρα και την ημερομηνια στον υπολογιστη. αλλιως δεν κανει τιποτα. δες και απο το my computer-properties-δεξι κλικ το windows activation πρεπει να λεει activated, αλλιως κατεβασες καποια ενημερωση που δεν επρεπε αφου ειναι μουφα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...