Προς το περιεχόμενο

Samsung 48-6400 και συνδεση με NAS

fekish

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά!

Μετά από κάποιο research, αποφάσισα να αφήσω στην επιλογή μου την 48-6400.
Οι λόγοι είναι: 3D, 48", η καλή τιμή και το ότι είναι Samsung και ήδη έχω το 550 samsung soundbad.

Υπάρχει ένα σημείο όμως που δεν μπορώ να ξεκαθαρίσω και θα ήθελα κάποια βοήθεια παρακαλώ.

Έχω NAS στο σπίτι και θα ήθελα η τηλεόραση να μπορεί να συνδεθεί με αυτό. Αλλά και αν είναι δυνατό να συνδεθεί με το δίκτυο στο σπίτι.
Αυτό είναι δυνατό με την 6400? Δηλαδή να μπορώ να βλέπω βίντεο και φωτογραφίες από τον NAS?

Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι το βλέπει κανονικά...

Πως το βλεπει? Νομιζω οτι Θα πρεπει να ενεργοποιησει το "media player" του NAS για να το δει στις "sources" της τηλεορασης (εκει που επιλεγεις εισοδο απο hdmi, usb, κτλ).

Πως το βλεπει? Νομιζω οτι Θα πρεπει να ενεργοποιησει το "media player" του NAS για να το δει στις "sources" της τηλεορασης (εκει που επιλεγεις εισοδο απο hdmi, usb, κτλ).

Ακριβως...ο τρόπος μπορεί να αλλάζει ανάλογα με το software του εκάστοτε nas αλλα η λογική είναι πως η tv θα δει τους φακέλους που θα μοιράσεις στο δίκτυο

Τελικά αγόρασα την τηλεόραση, αυτή βλέπει στο δίκτυο τον NAS αλλά όταν πατήσω για να δω βίντεο, ή εικόνες που έχει μέσα, βγάζει μήνυμα πως δεν μπορεί να ενωθεί.

Έχετε καμία ιδέα πώς να το ενωσω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...