Kenny McCormick Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Υπάρχει κάποιος που να μπορεί να επισκευάσει οθόνη iphone 5 άμεσα από Θεσσαλονίκη;
kanesaxo Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 εννοείς κατάστημα ή "ιδιώτη" ; Για το 1ο γκούγκλαρε, εχει ένα κάρο καταστήματα. Ενδεικτικά το irepair. Πάντως εγώ είχα σπαστεί, διότι ρήμαξε το γκορίλλα γκλας στο S3 και θέλαν 120ε αν δεν απατώμαι, διότι λέει αλλάζουν ολα μαζι, οθονη,digitizer,gorilla κτλ. Ε πήρα ένα γυαλί απ'το ιμπει με 6-7ε και το βάλα με ένα φίλο... 1
KonstantineSt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 αν δεν εχει εγγυηση , βαλε μια αγγελια , υπαρχουν πολλα παιδια που το αναλαμβανουν , και βεβαίως αν πιανει και το χερι σου μπορεις να το κανεις και μονος σου .
igoods Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 αν δεν εχει εγγυηση , βαλε μια αγγελια , υπαρχουν πολλα παιδια που το αναλαμβανουν , και βεβαίως αν πιανει και το χερι σου μπορεις να το κανεις και μονος σου . για να λεει αμεσα προφανως μετα απο ενα μηνα την εχει αλλαξει
KonstantineSt Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 για να λεει αμεσα προφανως μετα απο ενα μηνα την εχει αλλαξει με 100 ευρω που σου θελουν τα αιφονμαγαζα εγω προσωπικα θα το καταπινα και θα περιμενα λιγο ... εδώ η παπαρω η κουνιαδα μου της ειχε ραγισει το τζαμι στο 4αρι αλλα δουλευε κανονικα της ειπα να της το αλλαξω και να κανει 2-3 μερες υπομονη μεχρι να βρουμε τζαμι και να το στειλουν και επειδή δεν ηθελε να της φενεται ετσι πηγε και εδωσε 100 !!! στο irepair ΜΟΝΟ για το τζαμι ρε φιλε , τι λες τωρα ?
igoods Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2015 με 100 ευρω που σου θελουν τα αιφονμαγαζα εγω προσωπικα θα το καταπινα και θα περιμενα λιγο ... εδώ η παπαρω η κουνιαδα μου της ειχε ραγισει το τζαμι στο 4αρι αλλα δουλευε κανονικα της ειπα να της το αλλαξω και να κανει 2-3 μερες υπομονη μεχρι να βρουμε τζαμι και να το στειλουν και επειδή δεν ηθελε να της φενεται ετσι πηγε και εδωσε 100 !!! στο irepair ΜΟΝΟ για το τζαμι ρε φιλε , τι λες τωρα ? μακρια απο irepair>..Επισης εννοειται πως τα 100 για 4 ειναι παρα πολλα αλλα δεν αλλαζει μονο το τζαμι.Παει μαζι με την οθονη.Οπως και στο 5 που θελει ο φιλος. 1
KonstantineSt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 μακρια απο irepair>..Επισης εννοειται πως τα 100 για 4 ειναι παρα πολλα αλλα δεν αλλαζει μονο το τζαμι.Παει μαζι με την οθονη.Οπως και στο 5 που θελει ο φιλος. όχι μαγκα μου , μονο για το τζαμι τα εδωσε χωρις την οθονη η κατι άλλο ..
zio10 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 όχι μαγκα μου , μονο για το τζαμι τα εδωσε χωρις την οθονη η κατι άλλο .. Όλο μαζί το αλλάζουν συνήθως στα μαγαζιά, είναι μεγάλη φασαρία να τα αλλάξεις ξεχωριστά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα