ThundeR_21 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά και καλή χρονιά να έχουμε! Εδώ και ένα μήνα άλλαξα παροχέα. Από ΟΤΕ πήγα σε HOL double play 24 Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Το μόντεμ κλειδώνει στα 9 χωρίς αποσυνδέσεις άλλα μαζεύει πολλά λάθη και αυτό επηρεάζει την ταχύτητα download. Κατεβάζω με 100-200 kbps. Ήρθε τεχνικός από την HOL στο σπίτι και μέτρησε τα πάντα. Δεν βρέθηκε πρόβλημα στην καλωδίωση του σπιτιού μου άλλα στο καλώδιο που έρχεται από τον ΟΤΕ. Τα κατέγραψε όλα στην απόδειξη και μου είπε ότι θα γίνει αίτηση προς τον ΟΤΕ για αποκατάσταση βλάβης. Μπορώ να κάνω κάτι επιπλέον εγώ. Θα γίνει τίποτα. Χει κανείς παρόμοια εμπειρία;; Επισυνάπτω σε εικόνα τα στατιστικά της γραμμής μου. Οπως θα δειτε έχω αυξημένα Cyclic Redudancy Checks CRC. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2015 από ThundeR_21
peeperman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Αν είσαι τεχνικός του οτε σίγουρα μπορείς
peeperman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δλδ να μην ελπίζω;;; Αν υπήρχε τρόπος να κάνεις εσύ κάτι, τότε θα το είχε κάνει και ο τεχνικός που ήρθε στο σπίτι σου. Εφόσον το έστειλε το πρόβλημα στον ΟΤΕ τότε εσυ δεν μπορείς να κάνεις κάτι.
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Τι να κάνει ο οτε δηλαδη με 38 Attenuation ??? Εγω βλεπω οτι δεν μπορεις για παραπανω
ThundeR_21 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Φιλε NikoKalithea δεν καταλαβες το προβλημα μου Δεν θελω να παω πανω απ τα 9. Ξερω οτι μεχρι εκει παω Το προβλημα ειναι οτι η γραμμη εχει λάθη και ενω κλειδωνω στα 9 κατεβαζω το πολυ με 100-100 kbps αντι για 900-1000 kbps 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα