Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφικη μηχανη αγορα

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

Θα ηθελα να αγορασω καινουργια φωτογραφικη.

Η χρηση ειναι κυριως να βγαζω προσωπα, δηλαδη φωτογραφιες ειτε εξ επαφης ειτε σε αποσταση 4-5 μετρων. Το ζουμ σχεδον ποτε δεν το χρησιμοποιω. Οποτε θα ηθελα να προτεινετε μηναχη που να καλυπτει αυτες τις αναγκες. Επισης να μην μεγαλη σε διαστασεις.

Τιμη 250-300 ευρο μαξ.

Ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρε κάποια mirroless aps-c μονό σώμα και δούλεψε με παλιούς φθίνουν φακούς με adapter αν αυτό που θέλεις είναι πορτρέτα bokeh κλπ αυτή είναι η φθηνότερη λύση .... στα - δεν θα έχεις αυτόματη εστίαση.... αν την θέλεις και για τουριστική χρήση πάρτη με τον Φακό που δίνουν κιτ και όχι σκέτο σωμα

Επεξ/σία από hayas88

Να ρωτήσω και εγώ κάτι εδώ πέρα. Πρώτη φορά θα πάρω φωτογραφική. Την θέλω για να βγάζω τοπία και σε μεγάλες αποστάσεις (από βουνά κυρίως αν αυτό βοηθάει). Απλά θέλω να είναι μικρή σε μέγεθος και αρκετά φτηνή. Μπορώ να έχω μια ικανοποιητική εικόνα με μπάτζετ 100 ευρώ και αν ναι έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη;

Να ρωτήσω και εγώ κάτι εδώ πέρα. Πρώτη φορά θα πάρω φωτογραφική. Την θέλω για να βγάζω τοπία και σε μεγάλες αποστάσεις (από βουνά κυρίως αν αυτό βοηθάει). Απλά θέλω να είναι μικρή σε μέγεθος και αρκετά φτηνή. Μπορώ να έχω μια ικανοποιητική εικόνα με μπάτζετ 100 ευρώ και αν ναι έχετε να προτείνετε κάποια συγκεκριμένη;

Δυστυχως οχι λόγω του μεγαλου zoom που ζητας (η ποιότητα της φωτο χειροτερευει οσο ζουμαρεις). Με 100 βρισκεις μερικες βατες μηχανες για καλουτσικες φωτογραφιες σε φως ημερας. Για βραδυ μονο με φλας και αν σου κάτσει.

Δεν με ενδιαφέρει το βράδυ ιδιαίτερα και καθόλου το ζουμ. Θέλω να βγάζω μεγάλες αποστάσεις χωρίς ζουμ.

γινε λιγο πιο συγκεκριμενος, γιατι μαλλον δε στεκει αυτο που λες.

τι εννοεις?

Δεν θέλω να βγάζω φώτο τον τοίχο απέναντι που είναι στα 10 μέτρα. Θέλω να βγάζω φώτο το απέναντι βουνό που είναι στα 20 χιλιόμετρα.

Τέτοιες φώτος δηλαδή.

Δεν θέλω να βγάζω φώτο τον τοίχο απέναντι που είναι στα 10 μέτρα. Θέλω να βγάζω φώτο το απέναντι βουνό που είναι στα 20 χιλιόμετρα.

Τέτοιες φώτος δηλαδή.

στα 20 χιλιομετρα οποιοσδηποτε φακος κανει :P

Πανόραμα από Samsuns s3 mini είναι.

Έλεγα και εγώ γιατί ήταν οι άνθρωποι σαν μυρμήγκια...

Επίσης στα 20 χιλιόμετρα όλα καλά είναι.

Στα 300 Ε μπορεις να παρεις και dslr και μαλιστα στα 300 υπαρχει κι αυτο το εξαιρετικο για την τιμη του:
http://www.skroutz.gr/s/2960786/Sony-SLT-A58K-Kit.html

Προκειται νατοαγορασω συντομα λενε οτι ειναι πολυ πολυ καλη και σιγουρα money for value.

Εναλλακτικα πιο φθηνα υπαρχει αυτην αλλα δεν ξερω τι παιζει
http://www.skroutz.gr/s/3832672/Sony-Alpha-3000-Kit.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...