driftingcris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα και καλη χρονια παιδες. Λοιπον πριν λιγες μερες εκανα συνδεση forthnet. Μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ικανοποιημενος απο την 24αρα γραμμη(δεν εχει 50αρα η περιοχη μου γμτ), αφου πιανω τα 21mbps. Μονο την πρωτη μερα που το ρουτερ(technicolor TD5136v2) σταματησε να δουλευει μολις εφυγε ο τεχνικος. νταξ μου εδωσαν αλλο μεσα στο 5λεπτο. δεν ειχα θεμα. Το μονο μου θεμα ειναι οτι ενω το ιντερνετ δουλευει ρολοι, μολις χρησιμοποιησω το σταθερο πεταει disconnect. Οταν το κλεισω ολα ξανα ρολοι(καμια φορα θελει reset) Εχω το ρουτερ στο δωματιο μου, και στο τηλεφωνο το εχω στο σαλονι Μηπως εχω κανει παπατα στην καλωδιοση? στο δωματιο μου ειναι απευθειας απο το πριζακι στο ρουτερ, και στο σαλονι ειναι σε μια φαση πριζακι-καλωδιο-φιλτρο-τηλεφωνο ευχαριστω προκαταβολικα
d_gkal Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 σπλιτερ/φιλτρο δεν εβαλες βαλτο και θα ειναι οκ
peeperman Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί να είναι αυτό που λέει ο φίλος αλλά μπορεί να φταίνε και τα φίλτρα σε περίπτωση που υπάρχουν
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Θα σου ελεγα να παρεις 1 φιλτρο ακομα ,ετσι θα εχεις ενα για το σαλονι και ενα για το δωματιο.Εγω αυτο εχω κανει ... και στο λεω να το δοκιμασεις γιατι στην τελικη τα φικτρακια/σπλιτερ δε κοστιζουν .... αν ηταν θεμα τασης θα το ειχε βρει ο τεχνικος , ... υποθετω ...
leonidas_ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δεν χρειάζεται να βάλει σπλίτερ στο ρούτερ από τη στιγμή που δεν είναι συνδεδεμένο στην ίδια πρίζα με το τηλέφωνο. Χρειάζεται μόνο φίλτρο στις πρίζες που υπάρχει τηλέφωνο.@driftingcris Σιγουρέψου ότι δεν έχεις βάλει το φίλτρο ανάποδα ή δοκίμασε με άλλο φίλτρο. EDIT: και στο σαλονι ειναι σε μια φαση πριζακι-καλωδιο-φιλτρο-τηλεφωνο Και το λέω διότι το καλώδιο το αρσενικό που έχει πάνω το φίλτρο πρέπει να μπει στην πρίζα κ απ ότι φαίνεται από τον τρόπο που το περιγράφεις το έχεις βάλει ανάποδα...
Yellowter Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ αλλά με σύνδεση wind.Άλλαξα φίλτρο και splitter αλλά τίποτα. Έκαναν μέτρηση οι τεχνικοί και είδαν οτι υπάρχει πρόβλημα. Τελικά την επόμενη μέρα το έφτιαξαν καθώς όπως μου είπαν υπήρχε πρόβλημα με το splitter στο αστικό κέντρο.
driftingcris Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Παιδια σας ευχαριστω πολυ ολους σας! fixed! λοιπον, οντως το φιλτρο στο τηλεφωνο ηταν αναποδα. το εβαλα κανονικα, αλλα και παλι τα ιδια. στην τελικη βαζω splitter στο ρουτερ(την θυρα για να μπει το τηλ την αφησα κενη) και ολα κομπλε. να στε καλα παλικαρια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα