Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω το zte της wind για ρουτερ και δε με καλυπτει καθολου,οποτε λεω να παω σε αγορα νεου.ποια ειναι η καλυτερη λυση μεχρι αυστηρα 50 ευρω?υποψιν ,θελω να εχει οσο το δυνατον καλυτερο wifi μεσα στο σπιτι.ευχαριστω.

Δημοσ.

σε αυτα τα λεφτα οπως θα δεις και στα αλλα θεματα πας πχ σε tp link 8970 ή αν θες με λιγα παραπανω το 8980 ή αν θες να παρεις και κατι για μελλοντικη χρηση να ειναι δηλαδη και vdsl πας στο 9980(adsl/vdsl).το zte ναι ειναι για πεταμα .απειρα θεματα για προβληματα με το zte θα διαβασεις εδω στο insomnia.ειδικα στο wifi.με τo tp link Θα εισαι πολυ καλυτερα.αν μπορει η wind να σου βαλει 6 margin για πιο μεγαλο συγχρονισμο ζητησε το.

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση.το zte μετα θα μου ειναι αχρηστο?η μπορω να το χρησιμοποιησω σε καποιο αλλο χωρο του σπιτιου παραλληλα?

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση.το zte μετα θα μου ειναι αχρηστο?η μπορω να το χρησιμοποιησω σε καποιο αλλο χωρο του σπιτιου παραλληλα?

αν το ενωσεις με ethernet με αυτο που θα παρεις ναι μπορεις να το κανεις σαν access point.ιδιο ssid ιδιο κλειδωμα ιδιο Password απλα 5 καναλια διαφορα.οχι καναλι 12 οχι 13 οχι auto.το zte να εχει διαφορετικη ip απο το adsl router και να ειναι κλειστος ο dhcp.

αν το adsl router ειναι πχ 192.168.1.254 βαζεις το zte 192.168.1.1 ή πχ 192.168.1.253 δηλαδη να ειναι στο δικτυο 192.168.1.χ και τα δυο απλα να εχουν διαφορετικη Ip.καλο θα ειναι να μην ειναι το router που θα παιξει σαν access point στο ευρος του dhcp του adsl router

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...