Just4fuN Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Την τελειότητα του πρώτου Alien καμία ταινεία της σειράς δεν μπόρεσε, και ούτε πρόκειται, να ξεπεράσει. Έφτασε πολύ κοντά, αλλά δεν το ξεπέρασε, μόνο το σίκουελ Aliens. Δεν τα συγκρινω ευθεως γιατι κατα την αποψη μου ειναι λιγο διαφορετικο genre, μιας και το πρωτο alien το θεωρω ατμοσφαιρικο θριλερ, ενω το aliens πιο action thriller something. Προσωπικα προτιμω το sequel, απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Ειδικα ο Hudson, δινει ρεστα το παιδι
Gannicus Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αν εφταναν στην γη τα αλιεν φανταστειτε τι σεναρια θα ειχαμε........... Ποσες παραλλαγες αλιεν με τοσα ειδη στον πλανητη προς εξελιξη συνδιαστικα με τα αλιεν.... Οπως ειπε και το τσακαλακι απο πανω... Φαντασια να υπαρχει.......
KilliK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δεν τα συγκρινω ευθεως γιατι κατα την αποψη μου ειναι λιγο διαφορετικο genre, μιας και το πρωτο alien το θεωρω ατμοσφαιρικο θριλερ, ενω το aliens πιο action thriller something. Προσωπικα προτιμω το sequel, απο τις αγαπημενες μου ταινιες. Ειδικα ο Hudson, δινει ρεστα το παιδι
kfyros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Το alien vs predator 1 πάντως το θεωρώ καλύτερο από όλα τα alien. Ως γούστο και όχι ως sequel ή κάτι τέτοιο. Και δεν αντιλαμβάνομαι αυτούς που κατηγορούν εμάς που μας αρέσει το AvP. Και δεν συμφωνώ με τον αρθρογράφο, αλλά δεν υπάρχει σωστό και λάθος σε αυτά. Προσωπικά πάντα μου την εσπαγαν τα alien γιατί εμφανιζονταν ελάχιστα και σε πολύ κοντινά πλάνα. Σκηνοθετική άποψη θα πει κάποιος. Οκ, σεβαστό, δεν αρέσει σε όλους όμως.
songless_bird Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μου αρεσουν τα alien μου αρεσουν οι predator, δεν αντεξα να δω τις καρικατουρες avp. Προσβολη και για τα δυο. Και γενικα σε forum που ασχολουνται με τα alien και το prometheus αποφευγουν να συσχετίσουν κατι με τα avp. Ειναι απλα μια ασχετη υλοποιηση με την σειρα alien.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μου αρεσουν τα alien μου αρεσουν οι predator, δεν αντεξα να δω τις καρικατουρες avp. Προσβολη και για τα δυο. Και γενικα σε forum που ασχολουνται με τα alien και το prometheus αποφευγουν να συσχετίσουν κατι με τα avp. Ειναι απλα μια ασχετη υλοποιηση με την σειρα alien. οπως ηταν το "Robocop vs Terminator" στα videogames
songless_bird Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 οπως ηταν το "Robocop vs Terminator" στα videogames WTF? ...Ευτυχως το εχασα αυτο... Κοιτα , στα video games εφτιαξαν των κοσμο των avp και το γυρισαν σε ταινια μετα. Αλλα αν δεν υπηρχε η ταινια Alien και οι συνεχειες του απο το 79, δεν θα υπηρχε avp, ουτε στα games. Τηλεοπτικα επαναλαμβανω, η μονη συσχετιση οτι συνυπάρχουν ειναι στο predator 2 το κεφαλι alien στην τροπαιοθηκη του predator και δεν ειναι κατι που κυνηγησε στη Γη.
Oxygene Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Crossover πάντως έχουμε δεί και αλλού με λιγότερη ή περισσότερη επιτυχία, Freddy vs. Jason, Godzilla vs. King Kong (απ' τα 60's!) κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 WTF? ...Ευτυχως το εχασα αυτο... Κοιτα , στα video games εφτιαξαν των κοσμο των avp και το γυρισαν σε ταινια μετα. Αλλα αν δεν υπηρχε η ταινια Alien και οι συνεχειες του απο το 79, δεν θα υπηρχε avp, ουτε στα games. Τηλεοπτικα επαναλαμβανω, η μονη συσχετιση οτι συνυπάρχουν ειναι στο predator 2 το κεφαλι alien στην τροπαιοθηκη του predator και δεν ειναι κατι που κυνηγησε στη Γη. Hταν πολυ παλιο. 90s εποχες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα