dimis96 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, το τελευταιο καιρο σκεφτομουν να παρω ενα windows tablet και ετσι αρχισα να ψάχνω μεχρι που βρηκα αυτο: http://www.geekbuying.com/item/PIPO-W2F-Intel-Baytrail-T-Z3735F-Quad-Core-8-Inch-Tablet-PC-Win-8-1-1280-800-IPS-2GB-32GB---Black-338226.html θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει ξαναπαραγγειλει απο αυτο το site και αν ειναι αξιοπιστο γιατι το ταμπλετακι για τα λεφτα του μου φαινεται πολυ καλο Αυτα προς το παρον Υ.Γ. Αν καποιος εχει να μου προτεινει κατι αλλο σε αυτα τα λεφτα θα ηθελα να μου το πει Ευχαριστω Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2015 από dimis96
cabdik Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 η PIPO ειναι καλη μαρκα. εγω εχω το PIPO U8 (android 4.2.2 βεβαια..!) εδω κι ενα χρονο και ειναι μια χαρα..! μεχρι στιγμης δεν εχω παραπονο..! πιστευω οτι θα αξιζει τον κοπο. εχει καλα τεχνικα χαρακτηριστικα. αλλα, επειδη δεν εχω δουλεψει, τετοια tablet, περιμενε να σου πει καποιος που εχει εμπειρια. το geekbuying ειναι απο τα καταστηματα που ψωνιζουμε αρκετοι εδω μεσα..! δεν εχω ακουσει κατι κακο..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα