ALLisCHAOS Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!Αρχικά να ενημερώσω πως είμαι τέρμα αρχάριος σε αυτά τα θέματα οπότε θα ήθελα μια σχετική βοήθεια..Λοιπόν, έχω τη cpu: AMD Athlon II X3 450 στα 3.2 Ghz και σκέφτομαι να πειραματιστώ λίγο με το overclocking, οπότε ψάχνω να βρω και μια υδρόψυξη. Αρχικά έχω βρει αυτήν: Site: here αξίζει? Δεν θέλω και κάτι πολύ ακριβό μιας και είναι αρχή ακόμα, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zapee995 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ποια είναι η χρήση που κάνεις και τι τροφοδοτικό/μητρική εχεις; έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο αναβάθμισης αν πιστεύεις ότι ο υπολογιστής σου τώρα "μένει πισω"? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALLisCHAOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 CoolerMaster 450 watt/Gigabyte 880GM-UD2HΠιο πολύ για παιχνίδια είναι το συγκεκριμένο pc, αναβαθμίση προς το παρόν λίγο δύσκολο, για να πω την αλήθεια περισσότερο για να φύγει η κα@λα για overclocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα