qsis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 ναι λειτουργικό και για μένα αυτό είναι που έχει κυρίως σημασία σε ένα smartphone, μιας και το android το κάνει καλύτερο σαν "εργαλείο" αν θέλει να ανέβει σε κόστος εγώ προσωπικά θα πρότεινα να κοιτάξει z2 που κατασκευαστικά/ποιοτικά είναι ανώτερο και από το lg και από το lumia και στα android έχει από τις καλύτερες κάμερες, οπότε να μην έχει οποιαδήποτε ενοχή με τα υποτιθέμενα αρνητικά του lg αλλά για να μη μπασταρδέψω το θέμα μεταξύ των 2 λέω lg, το είχα πάρει για την αδερφή μου η οποία είναι υπερευχαριστημένη και εγώ ο ίδιος διαπιστώνω ότι όντως είναι πολύ καλή συσκευή απλά για μένα τον ίδιο θα ήθελα κάτι πιο καλοφτιαγμένο μιας και βαρέθηκα τα κορεάτικα πλαστικά οπότε αφού κοιτάζει να φτάσει το κόστος του 930 ας βάλεί στο παιχνίδι και το z2 (το οποίο βέβαια έχει το αρνητικό ότι είναι γκουμούτσα, το g2 έχει φοβερό μέγεθος για την οθόνη του και μπορεί να βολέψει πιο εύκολα ένα γυναικείο χέρι, επίσης επειδή είναι πλαστικό είναι και αισθητά πιο ελαφρύ, το άλλο είναι κοτρώνα, αλλά τουλάχιστον δείχνει πιο ποιοτικό και τρώει και τα νεράκια του άφοβα, μιας και ατυχήματα συμβαίνουν ) 1
Tragic! Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 ναι λειτουργικό και για μένα αυτό είναι που έχει κυρίως σημασία σε ένα smartphone, μιας και το android το κάνει καλύτερο σαν "εργαλείο" αν θέλει να ανέβει σε κόστος εγώ προσωπικά θα πρότεινα να κοιτάξει z2 που κατασκευαστικά/ποιοτικά είναι ανώτερο και από το lg και από το lumia και στα android έχει από τις καλύτερες κάμερες, οπότε να μην έχει οποιαδήποτε ενοχή με τα υποτιθέμενα αρνητικά του lg αλλά για να μη μπασταρδέψω το θέμα μεταξύ των 2 λέω lg, το είχα πάρει για την αδερφή μου η οποία είναι υπερευχαριστημένη και εγώ ο ίδιος διαπιστώνω ότι όντως είναι πολύ καλή συσκευή απλά για μένα τον ίδιο θα ήθελα κάτι πιο καλοφτιαγμένο μιας και βαρέθηκα τα κορεάτικα πλαστικά οπότε αφού κοιτάζει να φτάσει το κόστος του 930 ας βάλεί στο παιχνίδι και το z2 (το οποίο βέβαια έχει το αρνητικό ότι είναι γκουμούτσα, το g2 έχει φοβερό μέγεθος για την οθόνη του και μπορεί να βολέψει πιο εύκολα ένα γυναικείο χέρι, επίσης επειδή είναι πλαστικό είναι και αισθητά πιο ελαφρύ, το άλλο είναι κοτρώνα, αλλά τουλάχιστον δείχνει πιο ποιοτικό και τρώει και τα νεράκια του άφοβα, μιας και ατυχήματα συμβαίνουν ) Καλύτερο απτό 930 βάσει των αναγκών μου (προσωπικά) δε θα το έλεγα, αλλά ειναι σαφώς καλύτερη σύγκριση και σε ποιοτητα/specs και τιμή απτό G2. Και το μέγεθος ειναι θέμα γούστου, πχ εγώ τα on screen buttons δεν τα μπορώ μου τη σπάνε. Το βάρος τώρα πιστεύω μιλάμε για γραμμάρια. Το g2 για να μην παρεξηγηθώ το θεωρώ κορυφαία συσκευή για τα χρήματα της. Άλλωστε την έχω προτείνει άπειρες φορές σε θέματα τύπου "καλό κινητό ~250€" αλλά όταν σκάει 350 (υποθετικά μιας και αναφέρει το 930) γιατί να μην πάει σε κάτι ποιοτικοτερο/ταχυτερο/καλυτερο? Βασικά από πριν κάνουμε λάθος σύγκριση διαφορετικών επίπεδων συσκευών μεταξύ τους με μεγάλη διαφορά τιμής. Συνεπώς +1 για Sony Xperia Z2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα