Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καποιος τροπος,εκτος αυτουνου που αναφερθηκε παραπανω και εκτος του προφανους να βαλω δλδ την σιμ και να δοκιμασω να παρω τηλ,υπαρχει για να μαθουμε?

Περιμένεις μέχρι Δευτερα, αλλάζεις sim και το δοκιμάζεις. 

Εναλλακτικά βρίσκεις κάποιο φίλο/γνωστό/συγγενη με micro sim και του ζητάς να δοκιμάσεις το κινητό. Αν ειναι κλειδωμένο θα το καταλάβεις αμέσως.

Οτιδήποτε αλλο ειναι πεταμένα λεφτα από ανυπομονησία. 

• Like 2
Δημοσ.

μια χαρα το τηλεφωνακι παιδια παιρνει τηλεφωνα εφτιαξα τους λογαριασμους μου ολα καλα!μια ερωτηση μονο επειδη ο φορτιστης ηταν με προδιαγραφες αμερικης μαλλονκαι δεν μπαινει σε δικη μας πριζα πειραζει αν χρησιμοποιησω εναν φορτιστη που εχω για το g2 μου που βγαζει 5V 2Α...γτ αυτος που ειχε μεσα η συσκευασια ειναι 5V 1A παιζει προβλημα?η απλα θα φορτιζει πολυ γρηγορα?

Δημοσ.

μια χαρα το τηλεφωνακι παιδια παιρνει τηλεφωνα εφτιαξα τους λογαριασμους μου ολα καλα!μια ερωτηση μονο επειδη ο φορτιστης ηταν με προδιαγραφες αμερικης μαλλονκαι δεν μπαινει σε δικη μας πριζα πειραζει αν χρησιμοποιησω εναν φορτιστη που εχω για το g2 μου που βγαζει 5V 2Α...γτ αυτος που ειχε μεσα η συσκευασια ειναι 5V 1A παιζει προβλημα?η απλα θα φορτιζει πολυ γρηγορα?

Ποσα watt ειναι?

Δημοσ.

input 100-240V AC(50-60Hz)

output 5V-2A

λεει!

Για το αν θα φορτιζειι γρηγορα σε ενδιαφερουν τα watt. το αν θα ειναι 1α και πανω δεν σε απασχολει.αρκει φυσικα να μην ειναι λιγοτερο απο 1.

Δημοσ.

@igood δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο!αλλιως πως δικαιολογειται οτι στο g2 μου με φορτιστη με 1Α μου ελεγε αργη φορτιση ενω τωρα με 2Α ειναι μπομπα οπως με τον official που ειναι 2Α...

@SaFiS το κινητο ειναι ξεκλειδωτο μια χαρα εχει και facetime και δουλευουν ολα!

Δημοσ.

@igood δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο!αλλιως πως δικαιολογειται οτι στο g2 μου με φορτιστη με 1Α μου ελεγε αργη φορτιση ενω τωρα με 2Α ειναι μπομπα οπως με τον official που ειναι 2Α...

Αφού έχει Facetime δεν προοριζόταν για UAE τότε.Μια χαρά...

Δημοσ.

Για τον λογο που σου ειπα.Εγω σου ειπα οτι το iphone ζηταει 1α.

Αν το g2 ζηταει 2α και του δινεις 1α λογικο να συμβουν αυτα που λες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...