Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα και Καλη χρονια σε ολους,μολις μου δωσαν δωρο ενα iphone 6 16gb και επειδη δεν εχω ξαναχρησιμοποιησει ποτε μου θα θελα καποιες πληροφοριες.Αρχικα εβαλα το SN το κινητο ειναι κομπλε εχει εγγυηση μεχρι 18/12/2015 απλα αρχισαν να μου δημιουργουνται ερωτηματα: Αρχικα το κινητο πρεπει να ειναι απο Dubai μπορω καπως να το βρω αυτο?θα εχει προβλημα με 3g/4g και τετοια?Και επισης στο σπιτι δεν υπαρχει υπολογιστης mac αρχεια(μουσικη κυριως)μπορουν να μεταφερθουν μεσω καποιου αλλου προγραμματος?Και γενικωοερα οποια αλλη πληροφορια θα ηταν καλο να την γνωριζω και μπορειται να την παραθεσετε εδω θα σας ειμαι υποχρεως!ευχαριστω εκ των προτερων!
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι υποχρεωτικό να χεις Mac. Με οποιονδήποτε υπολογιστή συνδέεται. Το S/N που το έβαλες? Δεν είδες αν είναι ξεκλείδωτο? 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 https://selfsolve.apple.com/agreementWarrantyDynamic.do εδω το εβαλα...δεν ελεγε κατι απλα οτι ειναι αυθεντικο και για την εγγυηση
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 imei.info Δες αν είναι κλειδωμένο και που.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 το βρηκα...θα μου λεει κατι αν ειναι κλειδωμενο? edit:πρεπει να ειμαι μελος για να τσεκαρω αν ειναι κλειδωμενο,σωστα?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 και τωρα που κανα και δοκιμασα παλι δεν εχει καποια διαφορα πρεπει ν πατησω καπου?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 και μια ερωτηση ακομα,αν τελικα το τηλεφωνο ειναι κλειδωμενο γινεται να ξεκλειδωθει?αν ναι ποιο ειναι το κοστος?
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Το κόστος διαφέρει από πάροχο σε πάροχο. Πρώτα πρέπει να μάθεις αν είναι κλειδωμένο
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 λογω οτι τα καταστηματα ειναι κλειστα απο δευτερα θα κοψω την σιμ...αλλα το απογευμα θα παρω τηλεφωνο αυτον που μου το εφερε να ρωτησω αν ξερει,μηπως υπαρχει καποιο λινκ η καποιος να ξερει περιπου που ειναι οι τιμες...ειναι ξερω γω 200 ευρο η ειναι 50?για τι ταξης μεγεθους μιλαμε δλδ...
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 λογω οτι τα καταστηματα ειναι κλειστα απο δευτερα θα κοψω την σιμ...αλλα το απογευμα θα παρω τηλεφωνο αυτον που μου το εφερε να ρωτησω αν ξερει,μηπως υπαρχει καποιο λινκ η καποιος να ξερει περιπου που ειναι οι τιμες...ειναι ξερω γω 200 ευρο η ειναι 50?για τι ταξης μεγεθους μιλαμε δλδ... Παίζει πολύ το κόστος! Μπορεί να είναι και 50€ που λες (και λιγότερο) αλλά και 200€! Μπορεί να μην ξεκλειδώνει και καθόλου!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 καποιος τροπος,εκτος αυτουνου που αναφερθηκε παραπανω και εκτος του προφανους να βαλω δλδ την σιμ και να δοκιμασω να παρω τηλ,υπαρχει για να μαθουμε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα