philos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά!!Λοιπόν, έχω συλλέξει κάποιο υλικό που σχετίζεται με την ανάπτυξη εφαρμογών για τον ιστό, το οποίο έχω εκτυπώσει (για προσωπική χρήση) και θέλω να βάλω σε σειρά τα έγγραφα και να τα βιβλιοδέσω.Θα ήθελα τη βοήθειά σας στο εξής: παρακάτω σας παραθέτω τα "κεφάλαια". Θα ήθελα τις προτάσεις σας σχετικά με το με ποια σειρά να τα βάλω. Δηλαδή ποια είναι η σωστή σειρά (μια σειρά ας πούμε είναι: HTML, το CSS, τη Javascript και πάει λέγοντας). Επίσης πριν από αυτά, ίσως κάποια κεφάλαια είναι πιο εισαγωγικά, οπότε πρέπει να προηγηθούν: Εισαγωγή στην (X)HTMLCSSJavascriptΕισαγωγή στην PHPDatabase Driven Webistes (MySQL και PHP)Βάσεις Δεδομένων (γενικά συν SQL)AJAXMakrup LanguagesXML, XPATH, XLS, XSLTXQUERYΑπόδοση και Ασφάλεια των Εφαρμογών Ιστού (παράδειγμα αξιολόγησης με χρήση αυτοματοποιημένων εργαλείων)Regular ExpressionsScalable Vector GraphicsState and Session ManagementSecurity Attacks and Defense (Web App Secutity)DOM OverviewΤεχνολογία Απαιτήσεων για Εφαρμογές ΙστούΑρχιτεκτονικές ΙστούREST (REpresentational State Transfer)Υπηρεσίες Ιστού (WS) και Αρχιτεκτονικές Προσανατολισμένες σε Υπηρεσίες (SOA)SOAP (Simple Object Access Protocol) Αν έχετε κάποια απορία μου λέτε!Thanks
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα