kataramenos32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ ήμουν αναμεσα σε android και iOS και μάλλον με βλέπω για μήλο.έχω και εγώ lg αλλά απο υποστήριξη μην περιμένεις πολύ. Το lag που εχουν πολλά android ακόμα υπάρχει . Αυτό είναι λογικό αν σκεφτείς πως υπάρχει ενα λογισμικό για όλα αυτά τα smartphone! Το καλό με την apple είναι οτι ελενχει τα παντα, απο το hardware μεχρι και το software , αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σου προσφέρει μια τρομερή εμπειρία χρήσης . επίσης το app store έχει πιο ποιοτικές εφαρμογές σε σχέση με το play store . οποτε και εγώ σου θα σου έλεγα να πάρεις iPhone ! Ρε παιδια ναι μα το θεο να παρει iPhone αλλα προς θεου ΟΧΙ 4"!!!Καλως η κακως η apple πρωτη φορα φετος εβγαλε smartphone που μπορουν να κατανεμηθουν στην ιδια κατηγορια με τα υπολοιπα της αγορας αλλα εφοσον το 6αρι ειναι εκτος μπατζετ το iPhone δεν υπαρχει στον οριζοντα
johny iphone boy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια ναι μα το θεο να παρει iPhone αλλα προς θεου ΟΧΙ 4"!!!Καλως η κακως η apple πρωτη φορα φετος εβγαλε smartphone που μπορουν να κατανεμηθουν στην ιδια κατηγορια με τα υπολοιπα της αγορας αλλα εφοσον το 6αρι ειναι εκτος μπατζετ το iPhone δεν υπαρχει στον οριζοντασε σε αυτο εχεις δικαιο και εγω με το 5s αυτο το προβλημα εχω οτι ειναι μικρη η οθονη και η μπαταρια που ειναι άθλια
Grey Warden Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ο άλλος λέει πάσχει από υποστήριξη η Lg και ήδη το G3 έχει πάρει updates που βελτιώνουν την απόδοση του και έχει πάρει ήδη Lollipop. Γι αυτό λέω οτι κάποιοι έχουν μείνει σε εποχές 2012. Ο άλλος ξύπνησε και είδε οτι το 5s έχει άθλια μπαταρία και μικρή οθόνη αλλά θα έπρεπε να το φορτωθεί ο topic starter. Η άθλια μπαταρία εντάσσεται στην άψογη εμπειρία χρήσης κι αυτή. Όποιος προτείνει Iphone και δη το 5s είναι επικίνδυνος για το συγκεκριμένο section του forum. 1
Fotis2210 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ο άλλος λέει πάσχει από υποστήριξη η Lg και ήδη το G3 έχει πάρει updates που βελτιώνουν την απόδοση του και έχει πάρει ήδη Lollipop. Γι αυτό λέω οτι κάποιοι έχουν μείνει σε εποχές 2012. Ο άλλος ξύπνησε και είδε οτι το 5s έχει άθλια μπαταρία και μικρή οθόνη αλλά θα έπρεπε να το φορτωθεί ο topic starter. Η άθλια μπαταρία εντάσσεται στην άψογη εμπειρία χρήσης κι αυτή. Όποιος προτείνει Iphone και δη το 5s είναι επικίνδυνος για το συγκεκριμένο section του forum. Αποψη σου ! αν δεν εχει θεμα με την οθονη και την μπαταρια που δεν την λες και χαλια τοτε να παει γιατι οχι? αν θελει android τοτε σε αυτα τα λεφτα lg g3 ειναι πολυ καλη επιλογη
johny iphone boy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ο άλλος λέει πάσχει από υποστήριξη η Lg και ήδη το G3 έχει πάρει updates που βελτιώνουν την απόδοση του και έχει πάρει ήδη Lollipop. Γι αυτό λέω οτι κάποιοι έχουν μείνει σε εποχές 2012. Ο άλλος ξύπνησε και είδε οτι το 5s έχει άθλια μπαταρία και μικρή οθόνη αλλά θα έπρεπε να το φορτωθεί ο topic starter. Η άθλια μπαταρία εντάσσεται στην άψογη εμπειρία χρήσης κι αυτή. Όποιος προτείνει Iphone και δη το 5s είναι επικίνδυνος για το συγκεκριμένο section του forum. Εσύ ξύπνα κανένα κινητό δεν είναι τέλειο, απλώς εγώ είμαι αντικιμενικος και λέμε και τα συν και τα πλην . Δικία σου άποψη επικίνδυνος είσαι εσύ με τα μυαλά που κουβαλάς... όσοι έχουμε iphone ειμαστε ασχετοι και εσυ ειδικος παμε ξανα μπεεεεεεεε 1
Grey Warden Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αποψη σου ! αν δεν εχει θεμα με την οθονη και την μπαταρια που δεν την λες και χαλια τοτε να παει γιατι οχι? αν θελει android τοτε σε αυτα τα λεφτα lg g3 ειναι πολυ καλη επιλογη Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό την λες χάλια. Δεν είναι θέμα δικής μου άποψης, είναι αξίωμα. Στον αντικειμενικό (!!!) Iphone boy δεν απαντάω πάλι γιατί έτσι θα είναι σαν να προσβάλλω τα υπόλοιπα μέλη του forum που έχουν μια επαφή με gadgets και τεχνολογία.
Fotis2210 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό την λες χάλια. Δεν είναι θέμα δικής μου άποψης, είναι αξίωμα. Στον αντικειμενικό (!!!) Iphone boy δεν απαντάω πάλι γιατί έτσι θα είναι σαν να προσβάλλω τα υπόλοιπα μέλη του forum που έχουν μια επαφή με gadgets και τεχνολογία. Απλά απαράδεκτος. Δεν υπάρχει λόγος να πέσω στο επίπεδο σου. Μπορεί να είμαι android fan αλλά όχι fanboy! Δεν υπερασπίζομαι κανέναν και για κανένα λόγο, ναι τα iphone είναι ακριβά για αυτά που προσφέρουν αλλά αν εμένα με βολεύει η χρήση του η κάθε άλλον δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τον κατακρίνεις σαν να είναι πρόβατο. Στο θεμα μας: LG G3: -Οθονάρα (4κ) -Καλη μπαταρία -Πολλες εφαρμογες αλλα και lag (android) -Πολλα θεματα και rom για τις αναγκες του καθενος -Μέτρια κάμερα Iphone 5s: -Μικρή οθόνη -Τέλειος σχεδιασμος -Μέτρια μπαταρία -Πολλες και ΚΑΛΕΣ εφαρμογες -Πολυ smooth -Καλη κάμερα(αλλα μονο 8mb) -Φιγούρα Τώρα ανάλογα την χρήση που του κάνεις επελεξε.Αν θες κατι απλο που κανει τα παντα με απλα καλο τροπο iphone αλλα αν θες να "πειράζεις" το λογισμικο τοτε πας για android!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 αμα θες ios θα παρεις iphone ,αν θες android θα παρεις g3,ειναι λαθος η συγκριση σου.Ειναι σαν να μου λες windows ή linux,οτι γουσταρεις και νομιζεις σαρεσει περισσοτερο παρτο,εχει πολλα βιντεο στο youtube. 1
panos9553 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Παλικαρια ξεφυγατε ολοι νομιζω... Τωρα με την επιλογη μεταξυ 5s vs g3 υπαρχουν πολλες διαφορες και εχει να κανει αναλογα τα γουστα... Πρεπει ομως να πω 3 πραγματακια εντελως αντικειμενικα μιας και εχω wp και δεν με απασχολουν φανποιλικια οπως καποιους παραπανω. Το 5s εχει τρομερη κατασκευη και εμφανιση...καλο κρατημα-ανετο...και ενα σφαιρατο λειτουργικο... Απο εκει και περα αν βαλεται διπλα διπλα τα δυο αυτα κινητα οποιος εχει το 5s θα κατουρηθει επανω του απο την διαφορα των οθονων τους(Υπερ του g3 φυσικα). Το g3 εχει επισης φυσικα καλυτερη καμερα και ειδικα στο βιντεο...αρκετα καλυτερη μπαταρια...παιρνει sd..και πρεπει να ενημερωθειται καποιοι πως το lag που λετε εχει διορθωθει πλεον...αν υπαρξει κατι ειναι λογω καποιας κακογραμμενης εφαρμογης. Αν διαφωνει καποιος σε κατι εδω ειμαι να το συζητήσουμε... 1
GianniSM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Απλά απαράδεκτος. Δεν υπάρχει λόγος να πέσω στο επίπεδο σου. Μπορεί να είμαι android fan αλλά όχι fanboy! Δεν υπερασπίζομαι κανέναν και για κανένα λόγο, ναι τα iphone είναι ακριβά για αυτά που προσφέρουν αλλά αν εμένα με βολεύει η χρήση του η κάθε άλλον δεν έχεις κανένα δικαίωμα να τον κατακρίνεις σαν να είναι πρόβατο. Στο θεμα μας: LG G3: -Οθονάρα (4κ) -Καλη μπαταρία -Πολλες εφαρμογες αλλα και lag (android) -Πολλα θεματα και rom για τις αναγκες του καθενος -Μέτρια κάμερα Iphone 5s: -Μικρή οθόνη -Τέλειος σχεδιασμος -Μέτρια μπαταρία -Πολλες και ΚΑΛΕΣ εφαρμογες -Πολυ smooth -Καλη κάμερα(αλλα μονο 8mb) -Φιγούρα Τώρα ανάλογα την χρήση που του κάνεις επελεξε.Αν θες κατι απλο που κανει τα παντα με απλα καλο τροπο iphone αλλα αν θες να "πειράζεις" το λογισμικο τοτε πας για android! Έγώ δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω πως θεωρείται μέτρια η κάμερα του G3, όταν είναι μια από τις καλύτερες που υπάρχουν και ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτός η καλύτερη. Υ.Γ.Το πιτσιρίκι που νομίζει πως θα του κάτσει κάνα γκομενάκι επειδή έχει iphone αφήστε τον να ποστάρει, μου φτιάχνει το κέφι εμένα προσωπικά 2
Pawnzfudger Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Οχι πως στηρίζω την αγορά του iPhone αλλά πιστεύω το lg g3 ειναι απτά κακά τηλέφωνα της lg. Καλύτερα πανε για το lg g2 που ειναι πιο πρακτικό φθηνό και ποιοτικό! Το lg g3 ειναι αλήθεια πως κολλάει και αυτό συμβαίνει λόγω της υψηλής ανάλυσης της οθόνης του 2κ Σε κινητό ειναι too much και σίγουρα αχρειαστο με τέτοιο μέγεθος οθόνης. Εδώ 1920χ1080 και δεν καταλαβαίνουμε διάφορα... Τεσπα εγω θα σου πρότεινα στα 300 εύρο το lg g2 32gb.
StigmaX Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Θα συμφωνήσω πως το g3 δεν είναι ότι καλύτερο μας έχει παρουσιάσει η lg, μιας και αντικαταστουσε μια άριστη συσκευή. Δεν ανταποκριθηκε των προσδοκιών μιας και περίμεναν όλοι πολλά περισσότερα μετά το g2. Παραμένει ωστόσο πολύ καλή συσκευή, ασυναγωνιστη στην τιμή της, και σίγουρα ανώτερη σε όλα τα επίπεδα από τον προκάτοχό της αλλά και το 5ς. Σε ότι αφορά τα λειτουργικά, εν έτη 2015 το Android είναι ανώτερο σε όλα τα επίπεδα, χωρίς τα προβλήματα του ios όπου τα apps έχουν μηδενική συνεργασία μεταξύ τους και με το λειτουργικό. Τα store είναι εφαμιλα, και κάποιος θα πρέπει να προτιμήσει ios μόνο εάν το gaming είναι πρωταρχικος του παράγοντας. Τέλος, φτάνει με το σκοτωμα της ανάλυσης του g3. Ούτε 4κ έχει, ούτε 2 όπως αναφέρθηκε παραπάνω. 1440p είναι που μεταφράζεται σε 2.5k.
Tragic! Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Θα συμφωνήσω πως το g3 δεν είναι ότι καλύτερο μας έχει παρουσιάσει η lg, μιας και αντικαταστουσε μια άριστη συσκευή. Δεν ανταποκριθηκε των προσδοκιών μιας και περίμεναν όλοι πολλά περισσότερα μετά το g2. Παραμένει ωστόσο πολύ καλή συσκευή, ασυναγωνιστη στην τιμή της, και σίγουρα ανώτερη σε όλα τα επίπεδα από τον προκάτοχό της αλλά και το 5ς. Σε ότι αφορά τα λειτουργικά, εν έτη 2015 το Android είναι ανώτερο σε όλα τα επίπεδα, χωρίς τα προβλήματα του ios όπου τα apps έχουν μηδενική συνεργασία μεταξύ τους και με το λειτουργικό. Τα store είναι εφαμιλα, και κάποιος θα πρέπει να προτιμήσει ios μόνο εάν το gaming είναι πρωταρχικος του παράγοντας. Τέλος, φτάνει με το σκοτωμα της ανάλυσης του g3. Ούτε 4κ έχει, ούτε 2 όπως αναφέρθηκε παραπάνω. 1440p είναι που μεταφράζεται σε 2.5k. Να φανταστώ μιλάς για τα 6/6+ αλλιώς όσα πολλά και όσο ποιοτικά games να έχει.. Σε τέτοια οθόνη μόνο τα δάχτυλά σου βλέπεις..
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Λοιπον τι λετε να συνεχισουμε τη συζητηση σαν τα μεγαλα παιδια που ολοι ειμαστε? Μεινετε στο θεμα, βοηθηστε τον topic starter στο ερωτημα του αν θελετε και αν δεν θελετε να βοηθησετε τοτε μην ποσταρετε. kthxbye
Chris_85 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ρε παίδες το lag ΔΕΝ είναι τυπικό γνωρισμα των Android. Κινητά όπως το g2, το s5, HTC one, xperia Z και λοιπά ΔΕΝ ΛΑΓΚΑΡΟΥΝ. Ισως είναι λιγότερο smooth από το iPhone αλλά δεν υπολείπονται σε εμπειρία χρήσης + τα οποία πλεονεκτηματα. Ωστόσο το g3 κολλάει λαγκαρει κομπιαζει πείτε το όπως θέλετε, σε εκνευριστικο βαθμό. Με τον νόβα βελτιώνεται κάπως η κατάσταση, αλλά υπολείπεται ακόμα του ταπεινού optimus g. Σε όλα τα άλλα είναι τοπ (η μπαταρία αρκετά μετρια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα