Meraklis56 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 jonny, αυτό έχω, ξέρω τι έχει ή όχι Τι εννοεις με αυτό; Έχουν άλλα android προβλημα με ιούς και το G3 δεν εχει; Προφανώς και όχι. Αλλά όταν βλέπεις post όπως του jonny, πρέπει να το αναφέρεις ξανά και ξανά
disqualified Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Πάντως στο Android που έχει τον μικρότερο έλεγχο στις εφαρμογές του store υπάρχουν πολλές εφαρμογές οι οποίες χωρίς κανένα λόγο απαιτούν πρόσβαση στα αρχεία σου. Εχω αποφύγει πολλές φορές να εγκαταστήσω εφαρμογές για αυτό το λόγο αυτό κάνει εξαιρετικά περιοριστική την αίσθηση ελευθερίας που υποτίθεται υπάρχει στο Android
driverpit Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 καλημερα θελω να αγωρασω ενα κινιτο πιο απο τα 2 να παρω η αγορα θα γινει απο τα public ναι το ξερω οτι στο skroutz εχει κανα 200-300 πιο κατω lg 32 gb G3 16αρι και από σκρουτζ η αγορά φίλε μου τα λεφτά στην σημερινή εποχή που ζούμε δεν τα έχουμε για πέταμα 1
johny iphone boy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 καλά αποχωρώ .... εγώ ότι έγραψα το έγραψα για το καλό του παιδιού παντού λένε ότι το lg g3 κολλάει πείτε μου κάτι που είπα και δεν ει ναι αλήθεια. απλώς δεν έχετε τα λεφτά για να το παρεται. με την δικιά σας λογική και εγώ που έχω mazda λέω ότι τα πορσε είναι χειρότερα χαχαχαχα κλασικοί ελληναρες . άμα το πείτε καμιά 10 αρια φορες ακόμα ίσως το πιστέψετε καληνύχτα Πραγματικά το ποστ του Iphone boy είναι ένας αχταρμάς ασχετοσύνης που πρέπει να γίνει sticky ως παράδειγμα προς αποφυγή Γεια πες μου ρε μεγάλε είπα κάτι άσχετο και κάτι που είναι ψέμα ? και πρόσεχε πως μιλάς δεν με ξέρεις από χθες μάγκα του υπολογιστή
StigmaX Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Πάντως αυτή η καραμέλα περί λαγκ στο αντροιντ κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Χθες συγκρίναμε Nexus 4 2ετιας με iPhone 6. Τα animation του lollipop είναι με διαφορά ποιο ομαλά από το ios. 1
GianniSM Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 καλά αποχωρώ .... εγώ ότι έγραψα το έγραψα για το καλό του παιδιού παντού λένε ότι το lg g3 κολλάει πείτε μου κάτι που είπα και δεν ει ναι αλήθεια. απλώς δεν έχετε τα λεφτά για να το παρεται. με την δικιά σας λογική και εγώ που έχω mazda λέω ότι τα πορσε είναι χειρότερα χαχαχαχα κλασικοί ελληναρες . άμα το πείτε καμιά 10 αρια φορες ακόμα ίσως το πιστέψετε καληνύχτα Γεια πες μου ρε μεγάλε είπα κάτι άσχετο και κάτι που είναι ψέμα ? και πρόσεχε πως μιλάς δεν με ξέρεις από χθες μάγκα του υπολογιστή Ίσα ρε πλούσιε! Έχεις άποψη για ένα τηλέφωνο που απλά κάπου διάβασες για αυτό αλλά δεν το έπιασες στα χέρια σου. Από την άλλη βέβαια βάζοντας το μηλοτηλέφωνο στο τραπέζι της καφετέριας ψηλώνεις (ή μακραίνεις 20 πόντους, μπας και σε προσέξει το γκομενάκι από απέναντι. Εκμεταλλεύομενη κάποιους σαν εσένα πλούτισε η μηλοεταιρία, και μην βάλεις βάλεις τα κλάματα τώρα, έχεις το φαγωμένο μήλο να σε παρηγορήσει! 3
johny iphone boy Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Πάντως αυτή η καραμέλα περί λαγκ στο αντροιντ κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Χθες συγκρίναμε Nexus 4 2ετιας με iPhone 6. Τα animation του lollipop είναι με διαφορά ποιο ομαλά από το ios. Ηλικρινα φιλε δεν έχω πρόβλημα με το android εγώ λόγω δουλειάς χρησιμοποιώ σκυπε εσύ που εισαι σχετικός με αυτά λύσε μου μια απορεια. Είχα s3 s4 s5 note 3 htc ome m8 lg g3 16ari one plus one z2. Εκτοός απο το htc one m8 γιατί σε όλα τα άλλα όταν άνοιγα πολλά παράθυρα έκλεινε το σκυπε μπορείς να μου εξηγήσεις ένα γιατί ? Ίσα ρε πλούσιε! Έχεις άποψη για ένα τηλέφωνο που απλά κάπου διάβασες για αυτό αλλά δεν το έπιασες στα χέρια σου. Από την άλλη βέβαια βάζοντας το μηλοτηλέφωνο στο τραπέζι της καφετέριας ψηλώνεις (ή μακραίνεις 20 πόντους, μπας και σε προσέξει το γκομενάκι από απέναντι. Εκμεταλλεύομενη κάποιους σαν εσένα πλούτισε η μηλοεταιρία, και μην βάλεις βάλεις τα κλάματα τώρα, έχεις το φαγωμένο μήλο να σε παρηγορήσει! πρώτον δεν είμαι πλούσιος, δεύτερον έχω πάρει σχεδόν όλες τις android ναυαρχίδες δεν είμαι προκατιλημενος. τρίτον ε ναι δεν θα κρυφτώ το ένας από τους λόγους που το προτιμώ είναι για την μούρη αλλά όχι για της χαζομάρες που είπες με γκόμενες και λοιπά.
GianniSM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ηλικρινα φιλε δεν έχω πρόβλημα με το android εγώ λόγω δουλειάς χρησιμοποιώ σκυπε εσύ που εισαι σχετικός με αυτά λύσε μου μια απορεια. Είχα s3 s4 s5 note 3 htc ome m8 lg g3 16ari one plus one z2. Εκτοός απο το htc one m8 γιατί σε όλα τα άλλα όταν άνοιγα πολλά παράθυρα έκλεινε το σκυπε μπορείς να μου εξηγήσεις ένα γιατί ? πρώτον δεν είμαι πλούσιος, δεύτερον έχω πάρει σχεδόν όλες τις android ναυαρχίδες δεν είμαι προκατιλημενος. τρίτον ε ναι δεν θα κρυφτώ το ένας από τους λόγους που το προτιμώ είναι για την μούρη αλλά όχι για της χαζομάρες που είπες με γκόμενες και λοιπά. Εγώ πάντως μια χαρά τα πάω με τα γκομενάκια και με το G3 3
Chris_85 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αρκετό lag στο g3. Θα σου πρότεινα κάποιο άλλο Android. Αν είσαι αυστηρά μεταξύ των δύο και αν δεν έχεις θέμα με τους περιορισμούς και τις λιγότερες δυνατότητες του Μήλου, τότε αγόρασε το, είναι συγκριτικά καλύτερο.
Meraklis56 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Ηλικρινα φιλε δεν έχω πρόβλημα με το android εγώ λόγω δουλειάς χρησιμοποιώ σκυπε εσύ που εισαι σχετικός με αυτά λύσε μου μια απορεια. Είχα s3 s4 s5 note 3 htc ome m8 lg g3 16ari one plus one z2. Εκτοός απο το htc one m8 γιατί σε όλα τα άλλα όταν άνοιγα πολλά παράθυρα έκλεινε το σκυπε μπορείς να μου εξηγήσεις ένα γιατί ? Γιατί είναι γνωστό πόσο χάλια είναι η εφαρμογή του skype. Το καλοκαίρι δοκίμαζα να αλλάξω account και δεν γινόταν! Όπως και να χει, ένας γνώστης πριν μιλήσει το ψάχνει και δεν φορτώνει προβλήματα εφαρμογής πάνω στο λογισμικό...Το ίδιο ισχύει και για την εφαρμογή του facebook αλλά το μόνο που μας νοιάζει είναι να πούμε ότι μας κατέβει. Επίσης βάλε κανέναν ορθογραφικό έλεγχο...δεν βλάπτει @disqualified: AppOps 1
GianniSM Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Γιατί είναι γνωστό πόσο χάλια είναι η εφαρμογή του skype. Το καλοκαίρι δοκίμαζα να αλλάξω account και δεν γινόταν! Όπως και να χει, ένας γνώστης πριν μιλήσει το ψάχνει και δεν φορτώνει προβλήματα εφαρμογής πάνω στο λογισμικό...Το ίδιο ισχύει και για την εφαρμογή του facebook αλλά το μόνο που μας νοιάζει είναι να πούμε ότι μας κατέβει. Επίσης βάλε κανέναν ορθογραφικό έλεγχο...δεν βλάπτει @disqualified: AppOps Ωχ μεγάλο θέμα άνοιξες. Τώρα θα ρωτά τι είναι ο ορθογραφικός έλεγχος! 2
johny iphone boy Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 σέβομαι τις απόψεις σας, την γνώμη μου είπα από την εμπειρία που είχα παιδιά
disqualified Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 @disqualified: AppOps Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά αυτό για μένα δεν αποτελεί λύση.
Grey Warden Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 σέβομαι τις απόψεις σας, την γνώμη μου είπα από την εμπειρία που είχα παιδιά Ευχαριστούμε αλλά βρισκόμαστε σε τεχνολογικό site και όχι σε καφετέρια στο Μπουρνάζι. Πίστεψε με δεν θα ήθελα να σε ξέρω ούτε αύριο. Το οτι είσαι άσχετος δεν χρειάζεται να το γράψω εγώ και δεν σε προσβάλλω, σε προφυλάσσω και σε προειδοποιώ για το τι πιστεύουν οι γύρω σου για σένα και δεν σου το λένε εκτός κι αν είναι του ίδιου επιπέδου όπου δεν μπορούν να κατανοήσουν βασικά πράγματα. Ξέρω οτι είναι σκληρά λόγια να γράφονται δημόσια σε ένα forum αλλά κάποιος πρέπει να σου πει την αλήθεια στη περίπτωση που δεν τρολάρεις, αν και εύχομαι να είσαι όντως τρολ. Το μήνυμα μπορεί να διαγραφεί και να φάω μπαν αλλά τουλάχιστον θα αξίζει τον κόπο μπας και σωθεί ένας άνθρωπος και δεν το μετανιώνω. 6
Fotis2210 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ ήμουν αναμεσα σε android και iOS και μάλλον με βλέπω για μήλο.έχω και εγώ lg αλλά απο υποστήριξη μην περιμένεις πολύ. Το lag που εχουν πολλά android ακόμα υπάρχει . Αυτό είναι λογικό αν σκεφτείς πως υπάρχει ενα λογισμικό για όλα αυτά τα smartphone! Το καλό με την apple είναι οτι ελενχει τα παντα, απο το hardware μεχρι και το software , αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σου προσφέρει μια τρομερή εμπειρία χρήσης . επίσης το app store έχει πιο ποιοτικές εφαρμογές σε σχέση με το play store . οποτε και εγώ σου θα σου έλεγα να πάρεις iPhone !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα