Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα θελω να αγωρασω ενα κινιτο πιο απο τα 2 να παρω η αγορα θα γινει απο τα public ναι το ξερω οτι στο skroutz εχει κανα 200-300 πιο κατω lg 32 gb

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι αναλόγως το τι λογισμικό γουστάρεις. Αν θες ένα απλό,εντελώς αLagάριστο αλλά με περιορισμούς πας για iphone αν θες περισσότερη παραμετροποίηση πας για Lg G3 32gb. Το android μην το φοβάσαι σε αυτά τα κινητά δεν κολλάει πάντως το Ios μπορεί να είναι ελάχιστα πιο smoth. Σαν χαρακτηριστικά και τα 2 είναι πολύ καλα. Φοβερές κάμερες,γρήγορα! Εγώ θα σου έλεγα να πας για Lg G3 λόγω των περισσότερων επιλογών που σου δίνει. Skroutz 390e, public 600ε είναι πολύ μεγάλη διαφορά και απο την στιγμή που και τα 2 έχουν 2 χρόνια εγγύηση δεν σε νοιάζει τίποτα.Καλή πρωτοχρονιά και καλορίζικο όποιο και αν πάρεις!

• Like 1
Δημοσ.

Αναλόγως εγώ που το είχα δει απο κοντά δεν μου άρεσε το χρυσό (βεβαίως δεν μου αρέσει το χρυσό γενικώς) Το λευκό(silk white) που έχει πιστεύω είναι το καλύτερο,βέβαια και το titan δεν είναι κακό. Αυτό βέβαια είναι γούστο του καθενός,πήγαινε δες τα κι απο κοντά για να αποφασίσεις ή αν δεν έχεις τον χρόνο τσέκαρε κανα videάκι στο Υοutube που τα συγκρίνει σαν χρώμα. Lg G3 32gb για να έχεις και τα 3 gb ram να μην κολλάς πουθενά,όχι πως με τα 2 πρόκειται να κόλλαγες βέβαια :) 

Δημοσ.

αδερφέ το iphone πάρε ει ναι κλάσεις ανώτερο το συζητάς ?? μην κάνεις τέτοιο λάθος θα το μετανιώσεις σύντομα. Υπάρχουν τα smartphones ( όλα με android ) αλλά και το iphone είναι μια κατηγορία μόνο του. Πρώτον, κατασκευαστικα δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε. το ένα είναι αλουμίνιο μπροστά πίσω και το άλλο πλαστικό. Με το iphone θα πάρεις ακόμα 2 3 μπορεί και 4 χρονιά αναβαθμίσεις το lg άντε το πολύ να πάρει μια ακόμα. Το servise της apple, είναι πολύ καλύτερο. επίσης θα βρεις παντού αξεσουάρ για iphone ;) Τέλος όπως θα ξέρεις, το iphone δεν έχει lag και δεν έχει σαβούρα, επίσης έχει ένα πολύ ποιοτικότερο store γιατί αναιβαζει μόνο σοβαρές εφαρμογές όχι σαβούρες από τρίτους. γενικώς θα το ευχαριστηθεις και έχει και 64 bit επεξεργαστής, και αν το πωλήσεις σε έναν χρόνο θα πάρεις σίγουρα 300 ευρώ και δεν χάνουν την αξία τους ακόμα έχει 470 το Lg θα πέσει πολύ κάτω σε λίγο καιρό, αααα και αυτά που σου είπα στα είπα για το κάλο σου είμαι φαν του μήλου αλλά φέτος δοκίμασα πολλές ναυαρχίδες και το lg μέσα σε αυτές και το iphone είναι μοναδικό, βεβαία το μόνο καλύτερο του 5σ είναι το 6 ¨) αν σε ενοχλεί το οικονομικό τσίμπα το lumia 930 !!!!... επίσης με το iphone δεν έχεις πρόβλημα με ιούς         

Δημοσ.

Ας κάνω και τον δικηγόρο του διαβόλου

Θετικά του G3

• 5.5 ίντσες οθόνη με 2550x1440 ανάλυση
  • Πολύ καλή μπαταρία
  • Δεν έχει lag
  • Δεν έχει πρόβλημα με ιούς
  • Μπορείς να αλλάξεις μπαταρίες
  • Android
  • Κάρτα μνήμης
  • Ράδιο

Αρνητικά του G3

• 1 ρύθμιση για βελτίωση επιδόσεων
  • Αν ασχολείσαι με roms κλπ δεν έχει μεγάλη γκάμα επιλογών
  • Η οθόνη του δεν έχει και την καλύτερη φωτεινότητα

Ότι άλλο θες να μάθεις ρώτα

Δημοσ.

για το iphone μιλάω φίλε μου 

Θετικά του G3

• Πολύ καλή μπαταρία
  • Δεν έχει lag
  • Android
  • Κάρτα μνήμης
  • Ράδιο

Αρνητικά του G3

το lg έχει lag ιδικά το 16 αρι

Δημοσ.

αδερφέ το iphone πάρε ει ναι κλάσεις ανώτερο το συζητάς ?? μην κάνεις τέτοιο λάθος θα το μετανιώσεις σύντομα. Υπάρχουν τα smartphones ( όλα με android ) αλλά και το iphone είναι μια κατηγορία μόνο του. Πρώτον, κατασκευαστικα δεν μπορούμε να τα συγκρίνουμε. το ένα είναι αλουμίνιο μπροστά πίσω και το άλλο πλαστικό. Με το iphone θα πάρεις ακόμα 2 3 μπορεί και 4 χρονιά αναβαθμίσεις το lg άντε το πολύ να πάρει μια ακόμα. Το servise της apple, είναι πολύ καλύτερο. επίσης θα βρεις παντού αξεσουάρ για iphone ;) Τέλος όπως θα ξέρεις, το iphone δεν έχει lag και δεν έχει σαβούρα, επίσης έχει ένα πολύ ποιοτικότερο store γιατί αναιβαζει μόνο σοβαρές εφαρμογές όχι σαβούρες από τρίτους. γενικώς θα το ευχαριστηθεις και έχει και 64 bit επεξεργαστής, και αν το πωλήσεις σε έναν χρόνο θα πάρεις σίγουρα 300 ευρώ και δεν χάνουν την αξία τους ακόμα έχει 470 το Lg θα πέσει πολύ κάτω σε λίγο καιρό, αααα και αυτά που σου είπα στα είπα για το κάλο σου είμαι φαν του μήλου αλλά φέτος δοκίμασα πολλές ναυαρχίδες και το lg μέσα σε αυτές και το iphone είναι μοναδικό, βεβαία το μόνο καλύτερο του 5σ είναι το 6 ¨) αν σε ενοχλεί το οικονομικό τσίμπα το lumia 930 !!!!... επίσης με το iphone δεν έχεις πρόβλημα με ιούς         

Σιγα μην δωσει ενα καρο λεφτα για συσκευη με 4" οθονη

Δημοσ.

Πονάνε τα μάτια μας και τα μυαλά μας. Δείξε Έλεος.

Topic starter, σαφώς θα πάρεις το G3. Ο,τιδηποτε εκτός από το 5s.Είναι αστείο και μόνο το δίλημμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για το iphone μιλάω φίλε μου 

Θετικά του G3

• Πολύ καλή μπαταρία
  • Δεν έχει lag
  • Android
  • Κάρτα μνήμης
  • Ράδιο
Αρνητικά του G3

το lg έχει lag ιδικά το 16 αρι

Μας τα πρήξαν οι Apple fan boys με το λαγκ του android και το smoothness του μήλου. Το ίδιο και με τις αναβαθμίσεις.Είμαι κάτοχος του G3 εδώ και ένα μήνα το 16ρι που πήρε ήδη δύο αναβαθμίσεις έχει σαφώς καλύτερη μπαταρία από το μήλο μια πολύ ωραία οθόνη που σε διάβασμα είναι πολύ ξεκούραστη έχει μικρά θέματα στον ήλιο, υπέροχη κάμερα καλοφτιαγμένα. Η διαφορά των 2 γκικα τραμ με τα 3 είναι 4-7% καλύτερες επιδόσεις. Αν ο αποθηκευτικός χώρος δεν είναι μαστ συμφέρει το 16ρι.Όσο για τις custom Rom υπάρχουν τουλάχιστον 10. Για μένα μπόλικες επιλογές

Επεξ/σία από GianniSM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...