Προς το περιεχόμενο

Αγορα Dell U2414H

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nα ρωτήσω κάτι, μήπως ξέρει κανείς τι διαφορά έχει η Dell u2414h 860-bbcv από την dell u2414h 860-bbcw;
Είναι διαφορετικά part numbers αλλά δεν κατάφερα πουθενά να βρω τι διαφορές έχουν και ποιο είναι το πιο πρόσφατο...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει ουσιαστική διαφορά αν είχε σίγουρα θα έβγαζε ''ανακοίνωση'' η dell , πάντως το δικό μου είναι το bbcw και έτος κατασκευής Μάιο του 2014 .  

Δημοσ.

Δεν νομίζω να έχει ουσιαστική διαφορά αν είχε σίγουρα θα έβγαζε ''ανακοίνωση'' η dell , πάντως το δικό μου είναι το bbcw και έτος κατασκευής Μάιο του 2014 .

Η δικια σου βγάζει ζέστη?

Δημοσ.

Παιδιά επειδή με ενδιαφέρει και εμένα η συγκεκριμένη, μήπως κάποιος που την έχει μπορεί να μου πει εάν θολώνει όπως όλες όταν βάζεις μικρότερη ανάλυση π.χ 1280Χ1024? 

Δημοσ.

Όχι καθόλου 

και απο την πισω μερια?

Για οθόνη την θες ή για θερμαντικό σώμα? :P

Βασικα επειδη θελω να παρω 2-3 τετοιες και επειδη δυστυχως ειμαι σε μικρο χωρο, δεν θα ηθελα να βγαζουν ζεστη...

^_^

Δημοσ.

Ωραία, γιατί είδα σε site, την bbcv να είναι 50Ε ακριβότερη από ό,τι είχε την bbcw κι έλεγα μήπως είναι πιο καινούρια...

Πιστεύετε ότι αξίζει τον κόπο να περιμένω μπας και πέσει στα 200Ε όσο έχει στη Γερμανία ή να την τσιμπήσω στα 230;

Μου κάνει εντύπωση που αν και οθόνη ενός χρόνου η τιμή της έχει μείνει σταθερή τόσο καιρό και δεν πέφτει όσο έξω ενώ η u2415 που είναι καινούρια αμέσως έπεσε η τιμή της όσο την έχουν κι έξω...

Δημοσ.

Αυτό παρατηρούσα κι εγώ από το ιστορικό στο skroutz, είδανε μάλλον ότι έχει απήχηση και την κρατάνε στα ίδια επίπεδα τιμών

Δημοσ.

Αυτό παρατηρούσα κι εγώ από το ιστορικό στο skroutz, είδανε μάλλον ότι έχει απήχηση και την κρατάνε στα ίδια επίπεδα τιμών

Αφου εδω μεσα ολοι dell προτεινουν.Πρεπει το site να ζητησει κανα ποσοστο.
  • Like 1
Δημοσ.

Ουσιαστικά η τιμή της έχει ανεβεί, τα πιο φθηνά καταστήματα στον τσιγκούνη κάνουν δικές τους εισαγωγές οι οποίες ναι μεν καλύπτονται από την Dell Hellas στο θέμα της εγγύησης αλλά όχι και στο DOA (που για την Dell είναι ένας μήνας). Αν δηλαδή παρουσιάσει πρόβλημα στον πρώτο μήνα δεν θα σας την αντικαταστήσει με καινούρια η εδώ αντιπροσωπεία, αλλά με refurbished (όπως θα γινόταν δηλαδή για βλάβη εντός της εγγύησης).

Δημοσ.

Αφου εδω μεσα ολοι dell προτεινουν.Πρεπει το site να ζητησει κανα ποσοστο.

Κοιτούσα την υπογραφή σου και δεν απογοητεύτηκα... :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...