Slei Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας και καλη χρονια! Εχω κατι αποριες σχετικα με την αγορα της εν λογω οθονης και ειπα να κανω ενα θεμα εδω για να τις λυσω πριν κανω την παραγγελια. Αρχικα, πιστευετε οτι ειναι καλη η οθονη η οτι υπαρχει κατι καλυτερο στα λεφτα της; Την αγορα σκεφτομαι να την κανω απο Γερμανια και συγκεκριμενα απο αυτο το Site: καταστημα Εχει αγορασει κανεις σας απο εκει; Αμα τυχον εχει κανενα προβλημα η οθονη θα πρεπει να την στειλω πισω στην Γερμανια η στην Dell Ελλαδος; Τελος διαβασα οτι οι συγκεκριμενες οθονες εχουν ενα προβλημα με τις nvidia καρτες που εχω και εγω οποτε μηπως μπορειτε να μου πειτε πως διορθωνεται αυτο το προβλημα και αμα θα πρεπει να κανω καμια αλλη ρυθμιση για να δουλεβει καλα η οθονη; Ευχαριστω εκ των προτερων.
LizardOfTamesis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Και εγω το είδα αυτό, επειδή ενδιαφέρομαι για την ίδια οθόνη έψαξα και βρήκα πως αναγνωρίζει της nvidia καρτες σαν hdtv και δίνει λάθος χρώματα... Οποίος την έχει ας μας πει την εμπειρία του με την οθόνη Sent from my iPad using Insomnia
Kazama88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Η οθόνη τα σπάει, την πήρα τα Χριστούγεννα! Απολύτως ευχαριστημένος! Προσοχή! Την έχω συνδέσει με το DP που δίνει η συσκευασία σε nvidia GPU και όντως την βλέπει σαν HDTV με αποτέλεσμα να μην παίζει full RGB και να τα βλέπεις όλα ξεθωριασμένα. ΑΛΛΑ οι καινούργιοι drivers 347.09 εμφανίζουν μια επιλογή στο control panel, το βάζεις 0-255 και παίζει τέλεια! Οπότε το θέμα δεν υπάρχει πια! Βάζεις και το sRGB mode που είναι το precalibrated μαζι με το ICC profile και η εικόνα τα σπάει! Προχωρήστε άφοβα! @σλει δεν ξέρω να σου απαντήσω στα θέματα εγγύησης αλλά από ελλάδα βγαίνει 20 πιο πάνω οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να την πάρεις από έξω... 4
June Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Εγγύηση από DELL Ελλάδος, έχεις μόνο εάν την αγοράσεις από επίσημο μεταπωλητή στην Ελλάδα. Τουλάχιστον στο e-shop που είχα ρωτήσει στο παρελθόν, μου ανέφεραν πως το σέρβις και η εγγύηση για τις οθόνες DELL που πουλάνε, το καλύπτουν οι ίδιοι και δεν καλύπτεται από DELL Ελλάδος (μάλλον λόγω παραεισαγωγής).
LizardOfTamesis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 http://www.topsystems.gr/products/Dell-UltraSharp-U2414H-Without-stand%2C-LED-monitor%2C-24%22%2C-1920-x-1080-FullHD%2C-IPS%2C-250-cd%2Fm2%2C-8-ms%2C-2xHDMI%2C-DisplayPort%2C-Mini-DisplayPort%2C-black.html?ref=bestprice.gr Απο Ελλάδα δεν αξίζει απο Γερμανία ακόμα και 20€ λιγότερο να έκανε εκεί. <CALayer: 0x18835e60>
Vassilis_24 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 http://www.topsystems.gr/products/Dell-UltraSharp-U2414H-Without-stand%2C-LED-monitor%2C-24%22%2C-1920-x-1080-FullHD%2C-IPS%2C-250-cd%2Fm2%2C-8-ms%2C-2xHDMI%2C-DisplayPort%2C-Mini-DisplayPort%2C-black.html?ref=bestprice.gr Απο Ελλάδα δεν αξίζει απο Γερμανία ακόμα και 20€ λιγότερο να έκανε εκεί. <CALayer: 0x18835e60> Αυτή που έβαλες είναι χωρίς τη βάση...
LizardOfTamesis Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 http://www.topsystems.gr/products/Dell-UltraSharp-U2414H-Without-stand%2C-LED-monitor%2C-24%22%2C-1920-x-1080-FullHD%2C-IPS%2C-250-cd%2Fm2%2C-8-ms%2C-2xHDMI%2C-DisplayPort%2C-Mini-DisplayPort%2C-black.html?ref=bestprice.gr Απο Ελλάδα δεν αξίζει απο Γερμανία ακόμα και 20€ λιγότερο να έκανε εκεί. <CALayer: 0x18835e60> Αυτή που έβαλες είναι χωρίς τη βάση... Lol ναι... Εγω παντός για αυτα τα 20-30€ θα πρότεινα να τσιμπήσει απο Ελλάδα :)Sent from my iPad using Insomnia
Slei Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Η οθόνη τα σπάει, την πήρα τα Χριστούγεννα! Απολύτως ευχαριστημένος! Προσοχή! Την έχω συνδέσει με το DP που δίνει η συσκευασία σε nvidia GPU και όντως την βλέπει σαν HDTV με αποτέλεσμα να μην παίζει full RGB και να τα βλέπεις όλα ξεθωριασμένα. ΑΛΛΑ οι καινούργιοι drivers 347.09 εμφανίζουν μια επιλογή στο control panel, το βάζεις 0-255 και παίζει τέλεια! Οπότε το θέμα δεν υπάρχει πια! Βάζεις και το sRGB mode που είναι το precalibrated μαζι με το ICC profile και η εικόνα τα σπάει! Προχωρήστε άφοβα! @σλει δεν ξέρω να σου απαντήσω στα θέματα εγγύησης αλλά από ελλάδα βγαίνει 20 πιο πάνω οπότε δεν ξέρω αν αξίζει να την πάρεις από έξω... Ναι ισως αξιζει να την παρω απο Ελλαδα για να εχω το κεφαλι μου ησυχο. Μπορεις να μου πεις λιγο πιο αναλυτικα που βαζω ολες αυτες τις ρυθμισεις; Γιατι εχω τους drivers και οταν ανοιγω το control panel της nvidia δεν βλεπω καμια τετοια επιλογη.
Kazama88 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Πρέπει να έχεις τους τελευταίους 347.09 και να έχεις οθόνη συνδεδεμένη με HDMI(ή DP στην περίπτωση της 2414) για να σου εμφανιστεί στο Nvidia control panel > Adjust color settings, αν έχεις dvi δεν βγαίνει! Το sRGB το βάζεις απο το menu της οθόνης γιατι έρχεται ρυθμισμένη στο standard.
Slei Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Πρέπει να έχεις τους τελευταίους 347.09 και να έχεις οθόνη συνδεδεμένη με HDMI(ή DP στην περίπτωση της 2414) για να σου εμφανιστεί στο Nvidia control panel > Adjust color settings, αν έχεις dvi δεν βγαίνει! Το sRGB το βάζεις απο το menu της οθόνης γιατι έρχεται ρυθμισμένη στο standard. Εγινε καταλαβα ευχαριστω απο δευτερα θα την παραγγειλω τοτε!
viper2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ερώτηση Βγάζει ζέστη η οθόνη? (ας βάλει κάποιος το χέρι του στην πιςω μεριά της οθόνης και ας μου πει) Thanks
parlapipas25 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Ερώτηση Βγάζει ζέστη η οθόνη? (ας βάλει κάποιος το χέρι του στην πιςω μεριά της οθόνης και ας μου πει) Thanks Δεν βγαζει ζεστη καθολου.
viper2005 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Δεν βγαζει ζεστη καθολου. ουτε απο την πισω πλευρα? Ρωταω γιατι και η 2311 λεγαν οτι δεν εβγαζε ζεστη αλλα οταν βαζω το χερι μου στην πισω πλευρα της οθονης τα πραγματα ειναι λιγο toasty...
metalmike Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Εγώ που έχω την U2415 που έχει και μεγαλύτερο panel όταν βάζω το χέρι μου στο πίσω μέρος δε νιώθω καν ζέστη.
parlapipas25 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 ουτε απο την πισω πλευρα? Ρωταω γιατι και η 2311 λεγαν οτι δεν εβγαζε ζεστη αλλα οταν βαζω το χερι μου στην πισω πλευρα της οθονης τα πραγματα ειναι λιγο toasty... Kι ολη μερα ανοιχτη να την εχεις δεν βγαζει ζεστη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα