Προς το περιεχόμενο

Night In The Woods

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το Night in the woods είναι ένα 2d adventure παιχνίδι που αναπτύσσεται από την ομάδα Infinite Fall. Κεντρικός χαρακτήρας είναι η Mae, μια γάτα που επιστρέφει μετά από ένα διάστημα απουσίας στη γενέτειρα πόλη της, επανασυνδέεται με τους φίλους της και συνειδητοποιεί ότι έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. 

H ομάδα ανάπτυξης αρχικά ήταν o Alec Holowka, δημιουργός του Aquaria και συνθέτης του OST για το Towerfall Ascension, κι ο animator Scott Benson, ενώ πλέον έχει διευρυνθεί με νέα άτομα (για το σενάριο, το animation και το programming). 

Η επίσημη περιγραφή που δίνουν οι δημιουργοί είναι η εξής

Night In The Woods is an adventure game heavily focused on story, characters and exploration, with some platforming to get around town. Mae's a cat so the roofs and ledges and powerlines are all her playground, and she's not the only one up there by a long shot. You'll also be doing various activities and interacting with the world in different ways, getting to know the townspeople, hanging out with friends, exploring Possum Springs inside and out, and venturing into the surrounding areas.

Το project χρηματοδοτήθηκε μέσω Kickstarter (από βασικό στόχο τα $50,000 έφτασαν τα $209,375), και ο τρέχων στόχος είναι κυκλοφορία για Windows, Mac, Linux και PS4 μέσα στο 2015, το φθινόπωρο του 2016 στις 10 Ιανουαρίου, το Φεβρουάριο του 2017.

Kickstarter trailer video (το PS4 trailer είναι το πιο πρόσφατο trailer που υπάρχει για το παιχνίδι - και είναι σε μεγάλο ποσοστό ίδιο με το kickstarter pitch trailer)

Σε διάφορα events έχουν δείξει playable demos από το κανονικό παιχνίδι, ενώ επίσης έχουν κυκλοφορήσει και δύο playable σύντομα παράπλευρα παιχνίδια - που δεν είναι ενδεικτικά του gameplay που θα έχει το τελικό παιχνίδι:
  • Longest Night (αρχικά κυκλοφόρησε το 2013, αλλά ενημερώθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 με διάλογο που συμφωνεί περισσότερο με την υπόθεση του παιχνιδιού) (το download είναι διαθέσιμο από την επίσημη σελίδα κάτω-κάτω). Έχει πολύ απλό gameplay και αρκετό διάλογο. 
  • Longest Night: Lost Constellation (Dec 2014) (είναι σε pay what you want μοντέλο - μπορείτε να το κατεβάσετε και δωρεάν). Έχει κάπως πιο σύνθετο gameplay, μεγαλύτερη διάρκεια και αυτοτελή ιστορία. Κάποια από τα βασικά mechanics του gameplay ουσιαστικά δοκιμάζονται στο Lost Constellation και θα αποτελέσουν μέρος του gameplay στο πλήρες παιχνίδι.

Επίσημο site: http://www.nightinthewoods.com/
Tumblr σελίδα: http://nightinthewoodsgame.tumblr.com/

Δημοσ.

Είμαι ήδη backer του παιχνιδιού και νομίζω πάνε μια χαρά στην ανάπτυξη του και πιστεύω θα το δούμε αρκετά σύντομα ολοκληρωμένο.

• 1 χρόνο αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Σύμφωνα με το τελευταίο backers-only update, η τρέχουσα εκτίμηση για κυκλοφορία είναι φθινόπωρο του 2016. Δεν έχουν ακόμα κάτι πιο συγκεκριμένο, αλλά είναι αρκετά αισιόδοξοι. Η κυκλοφορία από ό,τι καταλαβαίνω θα είναι ταυτόχρονη (ή σχεδόν) και στο PS4, καθώς αναφέρουν ότι η ανάπτυξη για το PS4 τους βάζει διάφορα εμπόδια και καθυστερήσεις :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Μου είχε αρέσει πάρα πολύ η αισθητική του, αλλά λόγω -τότε- φορτωμένων pledges, δεν είχα μπει σε αυτό.

Ενδιαφέρον, θα προσπαθήσω να το παρακολουθήσω περισσότερο.

• 8 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Στο τελευταίο public kickstarter update ορίζουν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 10 Ιανουαρίου 2017.

https://www.kickstarter.com/projects/1307515311/night-in-the-woods/posts/1719433

Υπάρχει και σχετικό backers-only update όπου είναι αρκετά αναλυτικοί ως προς τους λόγους της καθυστέρησης και της επιλογής της νέας ημερομηνίας.

• 1 μήνα μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Για τους backers δεν ξέρω τι θα κάνουν. Βλέπω ότι έλεγαν για DRM-free οπότε ίσως GOG? Ίσως μας δώσουν επιλογή. 

Στο Steam έχουν έτοιμη σελίδα (πρέπει να είναι φρέσκια  από τον Οκτώβριο) :

http://store.steampowered.com/app/481510/

Και στο GOG είναι εδώ:

https://www.gog.com/game/night_in_the_woods

Preorders λένε στο twiiter ότι ξεκινούν στις 20 Δεκ, για όποιον ενδιαφέρεται.

Edit: Τελικά θα πάρει και άλλη αναβολή η κυκλοφορία. περίπου ένα ακόμα μήνα (λένε για αρχές Φεβρουαρίου, αλλά δεν έχουν συγκεκριμένη ημερομηνία).

• 2 μήνες μετά...
  • Moderators
Δημοσ.

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη η κυκλοφορία του παιχνιδιού σε Steam και GOG (και Itch.io και Humble) -- για PS4 EU πρέπει να κυκλοφορεί στις 28 Φεβ).

Όποιος είναι backer θα λάβει (ή έχει ήδη λάβει γιατί άρχισαν να τα στέλνουν εδώ και αρκετές ώρες) στο e-mail που τους είχε δώσει (σε σχετικό μήνυμα μέσω Kickstarter τον περασμένο Αύγουστο) κλειδί. 

Δημοσ.

το πηρα απο gog, οταν το αρχισω θα γραψω εντυπωσεις, αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ζηταει 8 gb ram απο MacOS  :P minimum κ ολας, παλι καλα εχω 16

Δημοσ.

Το έπαιξα 1 ωρίτσα περιπου.

Πραγματικα ειναι πολυ ομορφο παιχνιδι και ωραιο χιουμορ.

Ειναι πανεμορφο και γουσταρω το γεγονος οτι οι Devs ριξανε τονους δουλειας πανω του και αυτο φαινεται.

Τωρα καταλαβαινω γιατι ηταν το πιο αναμενομενο Indie του 2017.

Αν και την τιμη την θεωρώ αρκετα μεγαλη (20€) για ενα Indie που κραταει περιπου 6 ωρες αλλα σιγουρα δεν θα μετανιώσει κανεις που τα εδωσε.

Δημοσ.

Εγώ το τερμάτισα.

Με τεράστια διαφορά το αγαπημένο μου Indie και τολμώ να πω ότι είναι ψηλά στην λίστα με τα αγαπημένα μου παιχνίδια γενικότερα.

Το παιχνίδι ήταν πανέμορφο σε κάθε τομέα.

εικόνα, μηχανισμοί, χιουμορ και πολλά ακόμα.

Όποιος δεν το έχει παίξει ας το παίξει σύντομα.

Πραγματικά τέτοιους Developers θέλουμε, να αγαπάνε το παιχνίδι που φτιάχνουν και στο συγκεκριμένο φαίνεται σε κάθε δευτερόλεπτο του παιχνιδιού ότι οι Developers του δώσανε απεριόριστη αγάπη.

• Like 2
Δημοσ.

Καλύτερο από Inside και Unravel δηλαδή?!

Καθαρά υποκειμενικό.

Αν ρωτάς εμένα ναι είναι καλύτερο.

Αλλά από την άλλη εγώ ούτε το Limbo ούτε το Inside θεώρησα ποτέ κορυφαία παιχνίδια.

Το Unravel πάλι, απλά είναι ένα καλό Indie.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...