Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!!
υπολογιστης με windows xp κανει συνεχεια επαναεκκινισεις!! τι φταει??
εχω αλλαξει μπαταρια εχω κανει clear cmos εκανα και load deufalts settings.
τροφοδοτικο εχει καινουργιο 4-5 μηνες μαρκα lamtech 400W.
ο επεξεργαστης  ειναι intel core 2 duo E6550
mobo asus p5kpl-vm.
κανει επανακκινιση οταν ξεκιναν την φορτωση τα win εκει που βγαζει την μπαρα εκει που πηγαινουν τα κουτακια δεξια!! 
καμια ιδεα??
ευχαριστω

Δημοσ.

έβαλες τα χέρια σου και έβγαλες τα μάτια σου με το τροφοδοτικό που πήρες.

το σύστημα σε ασφαλή λειτουργία ανοίγει;

αν ναι,κάνε έλεγχο με το hard disk sentinel για την κατάσταση του δίσκου

τσέκαρε με το hwmonitor θερμοκρασίες.

Δημοσ.

χρισταρα ευχαριστω για την απαντηση σου!! ο υπολογιστης δεν ειναι δικος μου ειναι ξαδερφου!!!
οχι δεν μπαινει σε ασφαλη λειτουργεια.
μπορω να δοκιμασω με αλλο τροφοδοτικο!!

Δημοσ.

αν μπορείς βάλε τον δίσκο του στο δικό σου σύστημα και δες την κατάσταση απ το HDS.

Αλλίως κατέβασε την Bootable έκδοση του HDS και έχει ο τύπος οδηγίες για το πως να το περάσεις σε usb Kλπ.

ενδέχεται να χρειάζονται μια επιδιόρθωση τα xp η αν χτύπησε ο δίσκος,αλλαγή του και ξανά απ την αρχή μετά.

Δημοσ.

ο δίσκος έχει χτυπήσει όπως και ο C στο σύστημα απ το οποίο ποστάρεις.

Υπάρχει πιθανότητα να έχει χαθεί κάποιο σημαντικό αρχείο συστήματος και γι αυτό δεν φορτώνουν τα windows.

Προσωπικά θα πήγαινα σε επιδιόρθωση εγκατάστασης,αν έχουν τέτοια λειτουργία τα xp,δεν θυμάμαι ήμουν μικρός τότε :P

Δημοσ.

τα bad sectors όχι δεν επιδιορθώνονται,αν κάνεις φορμάτ απλά θα χρησιμοποιείς εναν χτυπημένο δίσκο.

τα sectors λογικά έχουν απομονωθεί και αντικατασταθεί(όχι σε φυσικό επίπεδο-δεν έκοψε κανείς τον δίσκο) απο τα εφεδρικά που έχει ο δίσκος.

Βέβαια καλό θα ήταν εφόσον χτύπησε να αντικατασταθεί άμεσα.

Αν χρειάζεστε τα αρχεία που έχει μέσα και το δικό σου pc δεν βλέπει τα αρχεία του δίσκου,κατέβασε το active file recovery(δεν είναι δωρεάν) και βάλε να κάνει superscan τον δίσκο απ τον οποίο χρειάζεσαι τα αρχεία.μπορεί να πάρει απο ώρες μέχρι μέρες απλά για να ανιχνεύσει τα αρχεία αναλόγως σε τι κατάσταση έχει μείνει ο δίσκος.

Δημοσ.

99% ναι θα δουλέψει,απλά ενδέχεται να παρουσιάζει κόμπιασμα στα σημεία που έχει τα weak sectors.

Επίσης απ ότι βλέπω,έχει και transfer errors,αυτό κυρίως γίνεται απο προβληματικό καλώδιο sata/ide ανάλογα τι έχει η μητρική,κοίτα μήπως έχει ψιλοξεκουμπώσει απ τη μεριά της μητρικής.

για αρχή πάντως θα σου έλεγα να κάνεις επιδιόρθωση των xp,αν γίνεται βέβαια,θα χρειαστείς το cd εγκατάστασής τους.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...