Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 84
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

<p>Συμφωνώ ότι είναι ... πολλά τα λεφτά! Μετά από καμιά εβδομάδα που θα κυκλοφορήσει επίσημα θα κάνει βουτιά η τιμή!<br>

Εδώ έπαιξε το GTA V για PS4 στα 39 ευρώ τις προάλλες..</p>

<p>Φίλε θα σου πρότεινα να την ακυρώσεις την παραγγελία και να περιμένεις λίγο ακόμα!</p>

<p>Γνώμη μου φυσικά! ;)</p>

Μπορεί να εχεις δίκιο αλλά μην ξεχνάς πως τα Physical Copies παντα κοστίζουν λίγο παραπάνω. Δύσκολο να πέσει η τιμή απο την 1η εβδομάδα. Και στην τελική και να πέσει τα ίδια λεφτά θα δώσω. Το όλο θέμα είναι το αν θα τα παραλάβω ξεχωριστά (ελπίζω πως ναι). Επίσης σε Site όπως στο G2A στα σίγουρα θα έχει καλύτερες τιμές και από το Steam, αλλά πάντα μιλάμε για Digital...

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι καθώς άσχετος στο άθλημα

Αν αγοράσω PS Plus για 1 χρόνο από Link.png Site: εδώ (δηλώνοντας διεύθυνση στις US) με κόστος 49,99$ ή ~ 42,3€ θα μπορέσω να περάσω τον κωδικό στον λογαριασμό μου που έδω δηλώσει στην Ελλάδα.

πχ ο ξάδερφός μου από USA μπορεί να αγοράσει το plus σε τιμή 50$ αντί για 50€ και να μου το κάνει δώρο;

Ευχαριστώ

go01

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι καθώς άσχετος στο άθλημα

Αν αγοράσω PS Plus για 1 χρόνο από Link.png Site: εδώ (δηλώνοντας διεύθυνση στις US) με κόστος 49,99$ ή ~ 42,3€ θα μπορέσω να περάσω τον κωδικό στον λογαριασμό μου που έδω δηλώσει στην Ελλάδα.

πχ ο ξάδερφός μου από USA μπορεί να αγοράσει το plus σε τιμή 50$ αντί για 50€ και να μου το κάνει δώρο;

Ευχαριστώ

go01

Πρέπει νομίζω στο προφίλ σου να δηλώσεις αμερικάνικη διεύθυνση...Τότε ναι, δουλεύει κανονικά.

Το σκεφτόμουν και εγώ αλλά τελικά πήρα Ευρωπαϊκή σε περίπτωση που αποφασίσει η σόνυ να τα ελέγξει....

Όχι ότι η ερώτησή σου ή η απάντησή μου έχουν θέση στο παρόν θέμα, αλλά νταξ

Δημοσ.

Να ενημερώσω ότι με τον ίδιο τρόπο αγόρασα μόλις και δυο δίμηνες κάρτες για το WoW στα 40,36 τελική...

10 κ κάτι ο μήνας, Not bad...

Δημοσ.

Και εγώ το έχω ακούσει / διαβάσει ξόφαλτσα , αλλά επειδή δεν βρήκα κάποια πηγή που να το λέει ξεκάθαρα , είπα να πω αυτό που ξέρω ότι είναι σωστο

Eγω ειπα απλα αυτο που βλεπω εντος του ps store απο το ps vita μου. Δε γινεται να σου λεει "αγορασε το παιχνιδι και παιξ' το σε εως 3 φορητες συσκευες" και να μην προβλεπεται 3ο ps vita... αυτο που δεν εχω δει καπου (οχι οτι το εψαξα βεβαια) ειναι το οριο δηλωμενων κονσολων ανα λογαριασμο που ανεφερες. Αλλά αν υπαρχει, θα ειναι μινιμουμ 3 (3 φορητες δηλαδη, γιατι καποια παιχνιδια ειναι cross-buy, cross-play και σε PS3 ας πουμε, νομιζω αυτα σου δινουν παιχνιδι σε 3+2 κονσολες).

Δημοσ.

Eγω ειπα απλα αυτο που βλεπω εντος του ps store απο το ps vita μου. Δε γινεται να σου λεει "αγορασε το παιχνιδι και παιξ' το σε εως 3 φορητες συσκευες" και να μην προβλεπεται 3ο ps vita... αυτο που δεν εχω δει καπου (οχι οτι το εψαξα βεβαια) ειναι το οριο δηλωμενων κονσολων ανα λογαριασμο που ανεφερες. Αλλά αν υπαρχει, θα ειναι μινιμουμ 3 (3 φορητες δηλαδη, γιατι καποια παιχνιδια ειναι cross-buy, cross-play και σε PS3 ας πουμε, νομιζω αυτα σου δινουν παιχνιδι σε 3+2 κονσολες).

Ναι, κάθε κονσόλα(vita , ps3,ps4) είναι ξεχωριστά στους περιορισμούς

Δημοσ.

Παιδιά, όσοι παραγγείλατε ονλάην και επιλέξατε παραλαβή από κατάστημα, σας ηρθε τίποτα να παραλάβετε ή κανουν τους κινέζους;

Δημοσ.

Αδερφέ ΔΕΝ γίνετε να κάνουν τους κινέζους εφόσον η αγορά είναι μέσα στο χρονικό όριο της προσφοράς! (....υπάρχει φυσικά και η επιβεβαίωση της παραγγελίας στον λογαριασμό και στο mail)  Προφανώς  η οποιαδήποτε καθυστέρηση θα οφείλετε στην έλλειψη αποθέματος! Έχεις πάρει κάτι και το περιμένεις?

Δημοσ.

Ναι είχα κάνει 2 παραγγελίες αλλά δε μου έχει έρθει email να παραλάβω ακόμη..

Αν μπω στο site με γο λογαριασμό μου λέει "Σε διαδικασία συλλογής".

Εν τω μεταξύ η αγορά αφορά psn cards στη μια περίπτωση και ps plus cards στην άλλη περίπτωση..

Δημοσ.

Παιδιά, όσοι παραγγείλατε ονλάην και επιλέξατε παραλαβή από κατάστημα, σας ηρθε τίποτα να παραλάβετε ή κανουν τους κινέζους;

Παρήγγειλα online την Κυριακή 2 κάρτες των 20 ευρώ για παραλαβή από το κατάστημα και μου ήρθε χθες Πέμπτη το μήνυμα ότι είναι έτοιμες για παραλαβή στο κατάστημα που επέλεξα. Έχω παρατηρήσει ότι αργεί λίγο το σύστημα τους για τις online παραγγελίες με παραλαβή από κατάστημα ακόμα και αν στο κατάστημα που θες έχει stock.

• Like 1
Δημοσ.

και εγω παιδια πηρα 4 Χ 20 € του ps plus την Τεταρτη το απογευμα και σημερα παρελαβα αφου πηρα μυνημα στο κινητο το πρωι (καποιος παντως ειχε παρε 10 πακετα :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...