Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

60 ευρω η 12μηνη gold για Xbox!!!Παναγια μου. :fear:

Αυτό που συμφερει είναι oι προπληρωμένες καρτες(Xbox k ps), η συνδρομη για το ps+ κ καποια παιχνίδια για τις νεες κονσόλες.

• Moderators
Δημοσ.

Απο οτι εχω διαβασει αλλα εχω 3 μερες το ps4 και περιμενω δισκο 2tb και την καρτα ps plus με αποτελεσμα να μην εχω δοκιμασει ακομα (ακομα δεν το εχω αναψει καν ,περιμενω να αλλαξω δισκο ) εχω εγω 5 παιχνιδια στο ps4 digital ,κανω log out απο το primary account ,σου δινω εσενα user/pass (που εισαι φιλος ,οχι αγνωστος και εχεις και εσυ ps4) ,μπαινεις με αυτα σαν primary account στο δικο σου ps4 και απο το library τα κατεβαζεις ολα στο δικο σου ps4 και επειτα κανεις log off απο το account μου.Πλεον τα εχεις και εσυ και παιζεις και εσυ.

Το μονο που δεν ξερω ειναι αν παιζεις μονο αν εισαι log in με τα δικα μου στοιχεια αλλα νομιζω δεν χρειαζεται.

Σορι για το οφφτοπικ αλλα αυτο γίνεται και στο Vita? 

Δημοσ.

Σορι για το οφφτοπικ αλλα αυτο γίνεται και στο Vita? 

Για το vita γίνεται μόνο το εξής. Σε κάθε λογαριασμό psn μπορούν να καταχωρηθούν 2 κονσόλες vita. Οπότε αν έχεις 2 vita , ή θέλεις να μοιραστείς τα παιχνίδια σου , θα πρέπει και οι 2 να είναι με τον ίδιο λογαριασμό και ενεργοποιημένες σε αυτόν (activate μέσα από τα setting του vita).

Το κακό με αυτό είναι ότι online μπορεί να παίζει 1 κάθε φορά ή να συνδέεται στο psn . Αν είναι συνδεμένος και συνδεθεί και ο άλλος , τότε πετάει τον πρώτο εκτός. Οπότε να παίζετε μαζί η ταυτόχρονα online δεν γίνεται

Επίσης αν χρησιμοποιείς cloud saving (υπηρεσία του + , που μπορείς να αποθηκεύσεις τα save σου online) αν το χρησιμοποιήσει και ο άλλος θα σβηστεί το δικό σου.

Και το πιο σημαντικό και αυτονόητο απ'όλα , θα πρέπει να είναι έμπιστο άτομο σου καθώς του δίνεις πρόσβαση στον λογαριασμό σου και σε όσα χρήματα μπορείς να έχεις μέσα του και αν έχεις και πιστωτική περασμένη , και σε αυτήν

• Like 1
Δημοσ.

Για το vita γίνεται μόνο το εξής. Σε κάθε λογαριασμό psn μπορούν να καταχωρηθούν 2 κονσόλες vita. Οπότε αν έχεις 2 vita , ή θέλεις να μοιραστείς τα παιχνίδια σου , θα πρέπει και οι 2 να είναι με τον ίδιο λογαριασμό και ενεργοποιημένες σε αυτόν (activate μέσα από τα setting του vita).

Βασικα εδω και λιγο καιρο πρεπει να ειναι 3 ο αριθμος αυτος. Και σχεδον (αν οχι) ολα τα παιχνιδια του vita στο store λενε οτι σου επιτρεπουν ενεργοποιηση σε εως 3 φορητες κονσολες.

Δημοσ.

Και εγώ το έχω ακούσει / διαβάσει ξόφαλτσα , αλλά επειδή δεν βρήκα κάποια πηγή που να το λέει ξεκάθαρα , είπα να πω αυτό που ξέρω ότι είναι σωστο

Δημοσ.

Πηγα στο καταστημα συνταγμα και πηρα 2 καρτες των 50 ευρω για ps network με 75. Thx στον ts.

Φίλε , καλή η σκέψη που έκανες ...

Εγώ μιας και πέρσι είχα πάρει 2 κάρτες με την προσφορά των 29.90 ευρώ , θα περιμένω την αντίστοιχη πάλι για να πάρω!

Δημοσ.

Preorders_zps2fc7daea.jpg

1. Link.png Site: GTAV

2. Link.png Site: MKX

Κανονικό Σύνολο: 102,80.

Preorders και τα 2. Δεν μου πήγε άσχημα σαν τιμή, τώρα για παραλαβή βλέπουμε. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Preorders και τα 2. Δεν μου πήγε άσχημα σαν τιμή, τώρα για παραλαβή βλέπουμε. :-)

θέλω να δω τι θα κάνουν... πως θα τα πάρεις, δεν βγαίνουν ίδια περίοδο και τα δύο

Δημοσ.

Ωραια games... εχω παρει σε steam to MK να κανω train :D 

Αλλα πολλα τα λεφτα.. ισως σε  steam να υπαρξει σε καλύτερη τιμη

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ ότι είναι ... πολλά τα λεφτά! Μετά από καμιά εβδομάδα που θα κυκλοφορήσει επίσημα θα κάνει βουτιά η τιμή!
Εδώ έπαιξε το GTA V για PS4 στα 39 ευρώ τις προάλλες..

Φίλε θα σου πρότεινα να την ακυρώσεις την παραγγελία και να περιμένεις λίγο ακόμα!

Γνώμη μου φυσικά! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...