guardianx71 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Επειδή είχε πέσει το psn μέσα στις γιορτές , ανακοίνωσαν ότι θα δώσουν σε όλα τα μέλη του έναν εκπτωτικό κωδικό για -10% από το σύνολο αγορών για 1 φορά(όσοι είχαν λογαριασμό , απλό ή plus, στους plus +5 μέρες εξτρά συνδρομή)
FLIMIT Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Yeap , you got it mate. Και με το εξτρα 10% off που θα δώσουν μέσα στον μήνα σαν μπόνους λόγω του ότι είχε πέσει στις γιορτές , πάει 28 ευρώ κέρδος , άρα 1 ακριβό ή 2-3 παιχνίδια του vita αν είναι σε sale πρακτικά τζάμπα . Για να καταλαβω επειδη ειμαι λιγο αμπαλος...θα μπω στο ps store θα παω στην επιλογη redeem codes και θα περασω τους κωδικούς πχ απο 4 καρτες οποτε θα εχω φοορτωσει το λογαριασμο μου με 80 ευρω και μετα θα μπορω να κανω αγορες απο εκει μεσα?
guardianx71 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρά μπαλαδόρο σε βρίσκω. Σωστά σε όλα
FLIMIT Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρά μπαλαδόρο σε βρίσκω. Σωστά σε όλα thx τσιμπησα και εγω....4 20αρες
panormou13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Το θεμα εινα αν αξιζουν οι αγορες απο το psn.συνηθως βρισκεις καλυτερες τιμες σε αγγελιες ή στο εξωτερικό ασε που οταν αγοραζεις απο psn δεν εχει μμεταπωλητικη αξια, το παντρευτικες.μονο η συνδρομη 12 plus με ενδιαφερει εμενα αν ψηνεται κανεις να παρουμε 2 μαζι πμ.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Για μενα ετσι οπως το βλεπω αξιζουν μονο τα αθλητικα... (Pro15, Fifa15, NBA2K15, NBA Live 15 κτλπ.) Μπορει να μην εχουν ολα καλες τιμες αυτην την στιγμη αλλα το Pro15 + το NBA Live 15 αξιζουν.
guardianx71 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Το θεμα εινα αν αξιζουν οι αγορες απο το psn.συνηθως βρισκεις καλυτερες τιμες σε αγγελιες ή στο εξωτερικό ασε που οταν αγοραζεις απο psn δεν εχει μμεταπωλητικη αξια, το παντρευτικες.μονο η συνδρομη 12 plus με ενδιαφερει εμενα αν ψηνεται κανεις να παρουμε 2 μαζι πμ. Μπορείς να πουλήσεις ολόκληρο τον λογαριασμό . Επίσης μπορείς να βρεις καλές ευκαιρίες. Πχ πήρα το gravity rush €3.99 , Danganronpa 1 +2 , Hyperdimension Neptunia ReBirth1 , disgaea 4 από 15 το καθένα , Y's celceta στα 16 , όλα τα οποία retail έχουν πάνω από διπλάσια τιμή. Επίσης υπάρχουν και τα dlc (προσωπικά δεν αγοράζω) αλλά αναπόφευκτα μόνο μέσω psn μπορείς να τα αγοράσεις, τα eshop only & indies Και plus μπορείς να αγοράσεις.
Sanuna Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αυτη η προσφορα αφορα μονο online shopping ή και αμα παω σε καποιο καταστημα public?
ma3stros Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Αυτη η προσφορα αφορα μονο online shopping ή και αμα παω σε καποιο καταστημα public? Εγω εκανα την αγορα online απλα εβαλα παραλαβη απο καταστημα. Με ειδοποιησαν οτι ειναι ετοιμη κ αυριο θα παω να την παρω. Νομιζω ειναι καλη λυση να μν τρεχεις εκει κ δν υπαρχουν κλπ.
Aias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Νομιζω γενικα οτι ειναι καλυτερο να εχεις ψηφιακα τα παιχνιδια επειδη μπορεις να ανταλλαζεις μεσω sharing
panormou13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Νομιζω γενικα οτι ειναι καλυτερο να εχεις ψηφιακα τα παιχνιδια επειδη μπορεις να ανταλλαζεις μεσω sharingΔεν θελει διαφορετικους λογαριασμους αυτο; Δηλαδη θα εχω εναν λογαριασμου που θα εχω το plus εναν το pro κλπ κλπ..;
Aias Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δεν θελει διαφορετικους λογαριασμους αυτο; Δηλαδη θα εχω εναν λογαριασμου που θα εχω το plus εναν το pro κλπ κλπ..; Απο οτι εχω διαβασει αλλα εχω 3 μερες το ps4 και περιμενω δισκο 2tb και την καρτα ps plus με αποτελεσμα να μην εχω δοκιμασει ακομα (ακομα δεν το εχω αναψει καν ,περιμενω να αλλαξω δισκο ) εχω εγω 5 παιχνιδια στο ps4 digital ,κανω log out απο το primary account ,σου δινω εσενα user/pass (που εισαι φιλος ,οχι αγνωστος και εχεις και εσυ ps4) ,μπαινεις με αυτα σαν primary account στο δικο σου ps4 και απο το library τα κατεβαζεις ολα στο δικο σου ps4 και επειτα κανεις log off απο το account μου.Πλεον τα εχεις και εσυ και παιζεις και εσυ. Το μονο που δεν ξερω ειναι αν παιζεις μονο αν εισαι log in με τα δικα μου στοιχεια αλλα νομιζω δεν χρειαζεται.
panormou13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Λογικα δεν γινεται να παιζουμε ταυτοχρονα
PETROS13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Όταν έρθουν λογικά... αν πάρω ένα κανονικό και ένα preorder και περιμένω μέχρι να έρθει το preorder ... πάει γεράσαμε
panormou13 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Εγω θελω μια 12μηνη psplus .αν θελει κανεις κατι με ενα 50αρικο τα μοιραζουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα