Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όποιος θέλει να αγοράσουμε μαζί:

2 Lara Croft and the Temple of Osiris (Gold Edition) - PS4 Game (στον καθένα θα μας βγεί απο 18 ευρώ)

2 The Crew - PS4 Game (στον καθένα θα μας βγεί απο 31 ευρώ)

Στείλτε μου PM να το κανονίσουμε

Δημοσ.

Παλικάρια αν είναι κάποιος απο Βόλο και θέλει να αγοράσει ενα game ας μου στείλει pm να πάμε να παρω και εγώ ένα και να πληρωσουμε :2!

• Like 1
Δημοσ.

preorder αν κάνει κάποιος πληρώνει από τώρα;

Όταν έρθουν λογικά...

Δημοσ.

πηρα 2 ps plus 12 μηνες στα 73.50 ,οποιος θελει την μια μου λεει και μοιραζομαστε τα λεφτα. 

Ρε παιδια μπορω να παρω 2 ps plus 12 μηνων και το 2ο να το χρησιμοποιησω μετα απο 1 χρόνο?

Δημοσ.

Ρε παιδια μπορω να παρω 2 ps plus 12 μηνων και το 2ο να το χρησιμοποιησω μετα απο 1 χρόνο?

Πανω στην καρτα εχει μεχρι ποτε μπορεις να το χρησιμοποιησεις (συνηθως ειναι 2 χρονια μετα)

Αλλα μπορεις να βαλεις και τις 2 καρτες και χεις plus για 2 χρονια αφου μπαινουν προσθετικα.

Δημοσ.

Πανω στην καρτα εχει μεχρι ποτε μπορεις να το χρησιμοποιησεις (συνηθως ειναι 2 χρονια μετα)

Αλλα μπορεις να βαλεις και τις 2 καρτες και χεις plus για 2 χρονια αφου μπαινουν προσθετικα.

+1

Πειτε καμια επιλογη που κατα την γνωμη σας συμφερει!

Δημοσ.

Χθες που το δοκίμασα με τις 20άρες prepaid έχω την εντύπωση ότι δεν το έπαιρνε. Σήμερα το δέχεται , οπότε πήρα 4 κάρτες σύνολο 80 ευρώ για 60

Δημοσ.

Χθες που το δοκίμασα με τις 20άρες prepaid έχω την εντύπωση ότι δεν το έπαιρνε. Σήμερα το δέχεται , οπότε πήρα 4 κάρτες σύνολο 80 ευρώ για 60

Τι ακριβώς κανουν οι Prepiad cards? Nα φανταστω οτι μπορεις να βαλεις λεφτα και να αγοράσεις digital games απο το ps store?

Δημοσ.

Yeap , you got it mate. Και με το εξτρα 10% off που θα δώσουν μέσα στον μήνα σαν μπόνους λόγω του ότι είχε πέσει στις γιορτές , πάει 28 ευρώ κέρδος , άρα 1 ακριβό ή 2-3  παιχνίδια του  vita αν είναι σε sale πρακτικά τζάμπα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...