Προς το περιεχόμενο

Font

Gunix

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.

Θα ήθελα να σας ρωτήσω. Υπάρχει δυνατότητα στην γαμματοσειρά αν εχει καποιος το γράμμα σε χρώμα άσπρο και να έχει ενα μαύρο χρώμα περήγραμα γύρω από το γράμμα του όπως αυτό http://forum.high-logic.com/postedimages/OutlineR.png?Χώρις να το κάνει μέσα από το word.

Δημοσ.

Αυτό και να θες δεν γίνεται σε word παρά μόνο μέσω του word art για τίτλους, επικεφαλίδες, παρουσιάσεις power point.

Μπορείς να το κανεις με διαφορά προγράμματα γραφιστικά που ειναι ελεύθερα όπως το Inkscape ή το gimp γιατί που να μπλέκεις τώρα με Corel ή illustrator

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Να το έχει που έτσι δηλαδή;Στα εικονίδια έτσι είναι εξαρχής π.χ. εσύ που το θες να είναι; 

Θέλω να πω ότι. Οταν ανοίγεις το word και γράφεις ένα γράμμα πχ το Α με γραμματοσειρά arial σου το έχει μαύρο το γράμμα.

Ειχα δει σε κάποιον μέσα στο κείμενο του ότι είχε ένα γράμμα με χρώμα άσπρο και γύρω του ένα μαύρο δηλαδή λες και χρησημοποίησε το text effects μέσα από το word. Αυτός μου είπε ότι δεν χρησημοποίησε κάτι τέτοιο ή κανένα πρόγραμμα και μου είπε ότι το είχε η γραμματοσειρά που αγώρασε. Γίνεται τελικά αυτό το πράγμμα η γραμματοσειρά να δίνει την δυνατότητα να έχεις το γράμμα άσπρο και γύρω του μαύρο?

Την εικόνα την ανέρτησα για παράδειγμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...