Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συστημα που εχω ειναι το παρακατω:

psu : Tagan TG580-u22 580w

mobo: Gigabyte GA-P55_US3L (socket 1156)

cpu: i3 530 2,93 MHz

hdd :wd 1TB SATAIII WD Black 7200rpm 64MB

ssd : samsung 120 gb evo

ram :kingston 2χ2 = 4gb ddr3 (dual channel)

θα γινει αλλαγη επεξεργαστη (αν αξιζει)

και θα παρω και μια καρτα γραφικων r9 270x ή r9 280x ή r9 290x αναλογα με ποια μπορει να υποστηριξει το τροφοδοτικο που εχω.

υπαρχει λογος να αναβαθμισω και τον επεξεργαστη  σε πχ ι5 760 με 60 ευρω  μεχρι ι7 880 (τοσο υποστηριζει η μητρικη),

ή να παρω αργοτερα νεα μητρικη (1150) και ι5 

και τωρα να αναβαθμισω μονο την καρτα γραφικων;

Δημοσ.

καλύτερα από άποψη μου πάρε 1150 socket... για να έχεις την καινούρια γενιά επεξεργαστών κοντά σου. i5 4xxx, i7 4-5xxx

άμα είναι για παιχνίδια και πας σε AMD πάρε πάντα κάρτες που να μην έχουν x από πίσω τι ΕΝΝΟΩ;

R9 270X-R9 280X-R9 290X έχω διάβαση ΠΟΛΑ θέματα ότι είναι προβληματικά.

τώρα το τι θα κάνεις είναι δικιά σου επιλογή.

edit----> όπως είπε και ο dimitrisOP

άμα βρεις κάναν i7xxx ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ σε καλή τιμή αξίζει γιατί όχι... και ότι ΠΕΡΙΣΚΕΨΗ σε κάρτα.

Δημοσ.

προς το παρων εχω βρει ι5 760 στα 50 ευρω σε ελλαδα και μετα ι7 860 - 870 γυρω στα 80 ebay. Οσο για καρτα θα περιμενω τελος του μηνα για τις νεες της nvidia και μετα θα δουμε.

Δημοσ.

παρε τον 760 και μια καλη ψυκτρα να τον πας 4ghz και εισαι κομπλε

οσο για την καρτα σε ενα μηνα θα βγει η gtx 960 στα 200-250€

καλο θα ηταν να βαλεις και ενα καλητερο τροφοδοτικο

Δημοσ.

αργοτερα θα φτιαξω νεο μηχανημα και τα περισσοτερα κομματια αυτου θα τα βαλω σε μια τηλεοραση στο σπιτι να βλεπω καμια ταινια απο το net. οτι χρειαστει θα αλλαχτει, ισως και ολο το pc.

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά με τον ι5 760 θα είσαι εντάξει.Το τροφοδοτικό είναι μια χαρά και δεν χρειάζεται να το αλλάξεις .Σηκώνει και πιο μεγαλή κάρτα από την gtx960 .Έχω ένα tagan 430w περίπου 8 χρόνια και δουλεύει ακόμα με έναν P4 και μια 7800 gtx.

Δημοσ.

Ειχα την Gigabyte 280X που την έδωσα λόγω αναβάθμισης σε 290 και δεν είχα κανένα πρόβλημα 8 μήνες που την είχα!!!!Η κάρτα ήταν ύσυχη και με χαμηλές θερμοκρασίες και επειδή ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο ανεβαίνω κατηγορία

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...