MessengerOfGood Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δεν είδα να υπάρχει τέτοιο νήμα και είμαι σίγουρος ότι πολλοί (όπως και εγώ φυσικά) θα ήθελαν να μάθουν... Αν υπάρχει ήδη παρακαλώ διαγράψτε το παρόν...
arc Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/526161-tablet-android-or-windows/
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστώ. Το διάβασα το νήμα που μας έδωσες αλλά δεν κάνει καμμιά σύγκριση ανάμεσα στα 2 λειτουργικά. Αναφέρεται συνεχεια στα Windows...
Philippe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 To Android είναι προς το παρόν πιο προσαρμοσμένο σε συσκευές με οθόνη αφής όπως κινητά και tablets και προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης. Επειδή δε είναι χρόνια στο κουρμπέτι έχει και πολλά απλικέσιο που δεν τα βρίσκεις στα Windows. Οπότε ένα tablet με android είναι πρακτικά ένα πολύ μεγάλο smartphone. Από τη φύση της ερώτησής σου εκτιμώ ότι θα είναι καταλληλότερο για σένα. Τα (full) Windows υπερτερούν μόνο στην περίπτωση που θέλεις εκτός από χαβαλέ (βλ. παιχνίδια, browsing, skype, notes) να τρέχεις και κανονικά προγράμματα όπως αυτά στον υπολογιστή σου. Οπότε ένα tablet με windows είναι σαν ένα μικρό laptop. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το μερίδιο της αγοράς που έχει το κάθε λειτουργικό. Βέβαια αυτά είναι πρώτα από όλα γούστα και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
kostasfalcon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 To Android είναι προς το παρόν πιο προσαρμοσμένο σε συσκευές με οθόνη αφής όπως κινητά και tablets και προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης. Επειδή δε είναι χρόνια στο κουρμπέτι έχει και πολλά απλικέσιο που δεν τα βρίσκεις στα Windows. Οπότε ένα tablet με android είναι πρακτικά ένα πολύ μεγάλο smartphone. Από τη φύση της ερώτησής σου εκτιμώ ότι θα είναι καταλληλότερο για σένα. Τα (full) Windows υπερτερούν μόνο στην περίπτωση που θέλεις εκτός από χαβαλέ (βλ. παιχνίδια, browsing, skype, notes) να τρέχεις και κανονικά προγράμματα όπως αυτά στον υπολογιστή σου. Οπότε ένα tablet με windows είναι σαν ένα μικρό laptop. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το μερίδιο της αγοράς που έχει το κάθε λειτουργικό. Βέβαια αυτά είναι πρώτα από όλα γούστα και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Τα windows tablets μπορει να είναι νέα στον χωρο αλλα πιστεψε με προσφέρουν ανωτερη εμπειρία χρήσης και είναι τελείως lag free εν σχέση με τα android. Επίσης οι μέτρο Εφαρμογές είναι πιο καλογραμμένες από τις αντίστοιχες για τα android tablet....ενδεικτικα δες το Facebook app και στις 2 πλατφόρμες και έλα να το ξανασυζητήσουμε. Κάτοχος Asus t100 & quad core a9 android tablet και Galaxy note2....
ektor7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πρωτο τα windows tablets δεν ειναι νεα σ'αυτη την κατηγωρια,αλλα νεα οσο αφορα το mobile κοματι(apps). Το λογισμικο υποστηριζει touch και στο destop και επειδη εχει 13+χρονια που υπαρχουν,υπαρχουν παραπολλες εφαρμογες(desktop) που υποστηριζουν touch ή γραφτικαν ειδικα για touch χρηση! Αν θες να ασχοληθεις μονο με το mobile κομματι,που ειναι καθαρα για touch χρηση,πας ή σε ios ή σε android. Αν θες να εκμεταλευτεις και την mobile και την desktop κατηγωρια πας σε windows tablet. Ο λογος που δεν ανοιγεται ευκολα ενα τετοιο θεμα,ειναι οτι δεν εχει και πολλα να προσφερει. Ολοι ξερουμε πως ειναι τα δυο λογισμικα(android&windows) και το μονο αγνωστο που ειναι σε πολλους ειναι πως πανε τα windows σε touch χρηση,γι'αυτο παντα καταληγει στα Windows!Οχι γιατι ειναι καλυτερα,ουτε γιατι θελουν να τα προωθησουν! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2015 από ektor7
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ. Στο μυαλό μου ένα tablet είναι ένα smartphone με μεγάλη οθόνη (δεν μπορώ να έχω ένα τηλέφωνο με πάνω από 4" διαγώνιο). Δεν νομίζω ότι θα δούλευα word processing και databases σε ένα tablet. Ούτε με βολεύει ένα tablet που δεν χωράει στο χέρι μου (πάνω από 13 cm πλάτος. Αυτό που μου αρέσει στα tablets είναι οι πολλές και διάφορες εφαρμογές που προσφέρονται δωρεάν ή σε πολύ χαμηλή τιμή. Σε δεύτερη μοίρα, να βλέπω κανένα video στα ταξίδια. Πολύ σημαντικό είναι και το Google Calendar και τα Contacts, να τα έχω όλα συγχρονισμένα. Επίσης δεν θέλω να είναι ακριβό, δεν έχει νόημα για μένα. Αλλά απαραίτητα καλή οθόνη IPS, χώρο RAM για πολλές εφαρμογές, Bluetooth και Play Store. Αν έχει και GPS για να ξέρει που βρίσκομαι ακόμη καλύτερα... Οπότε μάλλον Android, σωστά; Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2015 από MessengerOfGood
ektor7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Σωστα. Αυτο που σου ταιρειαζει ειναι καθαρα ενα 7-8" android tablet.Το windows tablet στην περιπτωση σου θα σε περιορισει αρκετα! Γι'αυτο παντα ρωταμε για τι χρηση προοριζεται,γιατι δεν μπορεις να προτεινεις σε ολου ειτε android,ειτε windows μονο. Η χρηση και οι αναγκες καθοριζουν πρωτα το λειτουργικο που θα διαλεξεις και μετα τα χαρακτηρηστικα του! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2015 από ektor7
Philippe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παίδες εδώ δεν κάνουμε διπλωματική για να είμαστε απόλυτα ακριβείς στα γραφόμενά μας και πέσατε να με φάτε. Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τις απαντήσεις μας στις ανάγκες του ενδιαφερόμενου ώστε να κάνει την καλύτερη επιλογή αγοράς. Για να βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν το κάνουμε (τουλάχιστον εγώ). Νομίζω το τελευταίο post του ts με επιβεβαιώνει πλήρως. Τις καλησπέρες μου. Πρωτο τα windows tablets δεν ειναι νεα σ'αυτη την κατηγορια,αλλα νεα οσο αφορα το mobile κοματι(apps). Το λογισμικο υποστηριζει touch και στο destop και επειδη εχει 13+χρονια που υπαρχουν,υπαρχουν παρα πολλες εφαρμογες(desktop) που υποστηριζουν touch ή γραφτηκαν ειδικα για touch χρηση! Αν θες να ασχοληθεις μονο με το mobile κομματι,που ειναι καθαρα για touch χρηση,πας ή σε ios ή σε android. Αυτό θέλει ο ts, ήταν σαφές, γι' αυτό περιορίστηκα σε αυτό το σκέλος. Αν θες να εκμεταλευτεις και την mobile και την desktop κατηγορια πας σε windows tablet. Όπως άλλωστε ανέφερα με σαφήνεια στο σχόλιό μου. Ο λογος που δεν ανοιγεται ευκολα ενα τετοιο θεμα,ειναι οτι δεν εχει και πολλα να προσφερει. Ολοι ξερουμε πως ειναι τα δυο λογισμικα (android&windows) και το μονο αγνωστο που ειναι σε πολλους ειναι πως πανε τα windows σε touch χρηση,γι'αυτο παντα καταληγει στα Windows! Οχι γιατι ειναι καλυτερα,ουτε γιατι θελουν να τα προωθησουν! Πιθανόν να ξέρουμε οι περισσότεροι πώς είναι τα λειτουργικά (στο κινητό και στο pc, π.χ.), αλλά όχι όλοι, και σίγουρα δεν ξέρουμε όλοι πώς είναι η χρήση τους σε οθόνες 7"-8"-10", που ήταν και η φύση της αρχικής ερώτησης. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2015 από Philippe
ektor7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παίδες εδώ δεν κάνουμε διπλωματική για να είμαστε απόλυτα ακριβείς στα γραφόμενά μας και πέσατε να με φάτε. Προσπαθούμε να προσαρμόσουμε τις απαντήσεις μας στις ανάγκες του ενδιαφερόμενου ώστε να κάνει την καλύτερη επιλογή αγοράς. Για να βοηθήσουμε και να μας βοηθήσουν το κάνουμε (τουλάχιστον εγώ). Νομίζω το τελευταίο post του ts με επιβεβαιώνει πλήρως. Τις καλησπέρες μου. Εμεις οι δυο συμφωνουμε.Ξανα κοιτα πιο καλα να δεις οτι λεμε τα ιδια πραγματα! Και το "ολοι" πολλες φορες χρησιμοποιειται ως σχημα λογου,οταν αναφερεσαι στην συντριπτικη πλειωψηφια! Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2015 από ektor7 1
MessengerOfGood Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Και πάλι σας ευχαριστώ όλους. Καλή χρονιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα