Green Dragon Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα παιδιά, καλή χρονιά σε όλους!Θα ήτανε πιό εύκολη η επιλογή εν ήθελα smartphone για μία sim. Μου αρέσουν το LG G3 και το Lumia 930 καιι σε κάποιο από αυτά θα πήγαινα.Όμως σε dual sim συσκευές δεν ξέρω τι επιλογές παίζουν, οπότε εμπιστεύομαι τη γνώμη σας.Δεν θέλω Samsung και αν υπάρχει κάτι καλό μπορώ να ανέβω και λίγο ακόμη.Αυτά που θέλω είναι:- 5 ίντσες οθόνη ή λίγο πάνω, σε όσο το δυνατόν μικρότερο case.- πολύ καλή κάμερα- αγορά από Ελλάδαευχαριστώ εκ των προτέρων!
disqualified Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη dual sim συσκευη με android στην Ελλάδα, αν κάποιος εχει υπ' οψιν του καλως. νομιζω πως το καλυτερο που υπάρχει στην Ελλάδα είναι το lumia 730 DS, για τις δικες μου απαιτησεις ειναι ικανοποιητικοτατο περίμενε όμως και κάποια άλλη απάντηση
AccountSaver Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Ηuawei Honor 6 αυτό παίζει να παραγγείλω άνοιξα λίγο ποιο κάτω από εσένα θέμα. Με 270€ περίπου σου μένουν και πολλά ρέστα.
killmelater Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Εχω στα υποψην μου το meizu note που θα κυκλοφορισει μαλλον μεσα ατο μηνα απο 160~180 ευρο! Ψινομαι πολυ να δωσω το g2 μου να παρω αυτο!! Δες το λιγο!!0πhttp://m.gsmarena.com/meizu_m1_note-6890.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα