panoskatos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Καλή χρονιά σε όλους. Είναι η δευτερη φορά που μετά απο εκκίνηση του υπολογιστή ακούω εναν θόρυβο σαν μοτεράκι τρόμπας.Μετά απο λίγο ο θόρυβος σταματάει. Εχω την Corsair H60 απο εποχές i7 930. Υπάρχει περίπτωση να εχει ελαττωθεί μέσα στο κλειστό κύκλωμα το υγρό που περιέχει ? Και αν ναι υπάρχει τρόπος να συμπληρωθεί ? Εχει τύχει σε κάποιον ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Οι έτοιμες λύσεις υδρόψυξης δεν πειράζονται. Αν έχεις υπόνιες ότι έχει θέμα την πας για έλεγχο, που λογικά αφού λες για i7 930 πρέπει να μιλάμε για 5ετία άρα είσαι στο όριο της εγγύησης. Από θερμοκρασίες έχεις δεί διαφορά ? (αν και τώρα με το κρύο δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δεν εχω τσεκάρει θερμοκρασίες να σου πω την αλήθεια τον τελευταίο καιρό. Πάντως με κάλυψες απόλυτα με την απάντηση σου.Θα τσεκάρω αυτα που λες. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Σαφώς και μπορεί να έχει χάσει υγρά. Αν έχεις εγγύηση, σπεύσε. Αν δεν έχει, το fill port σε αυτές ήταν εδώ αλλά δεν θυμάμαι να πίσω από το πλαστικό θα συναντήσεις απλή philips βίδα σε αυτές... και θέλει και λίγο "τρόπο" για να της συμπληρώσεις υγρά. Καλύτερα να κοιτάξεις για την εγγύηση πρώτα και κράτα το ^ σαν έσχατη λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 χμμμ ενδιαφέρον . Δεν εχω ακούσει ξανά τον θόρυβο, αν μου το ξανακάνει θα την βγάλω και θα την τσεκάρω αν εχει αυτο που φαίνεται στην φωτογραφία. Πάντως εχω την απορία αφου δεν εχει δείκτη πληρότητας πόσο υγρό να θέλει ? Για την εγγύηση θα πρέπει να κάνω ανασκαφές σε ολο το σπίτι αφου πάνε πολλά χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2015 Η Corsair εχει ανακληση σε καποιες σειρες, λογω αερα που υπαρχει στο κυκλωμα κατα την κατασκευη.Εμενα μου αλλαξαν την H110 χωρις να μου ζητησουν αποδειξη (αν και ηταν 3 μηνων μονο).Στο ψυγειο εχει μια ετικετα με το LOT number.Γραφεσαι στο https://corsair.secure.force.com/και ανοιγεις Ticket / RMA με επιλογη προβληματος "The pump is clicking or grinding". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα