Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

+1000 για hyundai. Τα μόνα αυτοκίνητα με τόσο φτηνό service αν ξέρεις από πού να πάρεις τα original ανταλλακτικά τους. OMΩΣ, όταν προτείνουμε αυτόματο, είναι καλό να κοιτάμε και τις πραγματικές καταναλώσεις, ειδικά όταν μιλάμε για Hyundai, τα οποία για μενα είναι ό,τι καλύτερο σε αξιοπιστία αυτή τη στιγμή, αν κάποιος έχει ανοιχτό μυαλό. Βέβαια την αυξημένη κατανάλωση των Hyundai την αποσβαίνεις με το αστείο σε χρήματα κόστος συντήρησης, αλλά όπως και να'χουν τα πράγματα το αυτόματο i10 καίει σαν 1600άρι.

Άλλαξα στο Getz 1.4 σετ ιμάντων (όλους+του κλιματιστικού) και σετ δίσκο-πλατό-βαλβολίνες Valeo, πλήρωσα για όλα 250 ευρώ και κάποιοι φίλοι με Hyundai μου είπαν ότι πλήρωσα πολλά. Αν μου βρείτε άλλο αυτοκίνητο στο οποίο η συγκεκριμένη επισκευή να κοστίζει τόσο, πάω πάσο. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά εταιρικα αυτοκίνητα είναι Hyundai. Και σημειωτέο, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ δυνατό, με πολύ καλά κρατήματα και φρένα και εξαιρετικό κλιματιστικό.

Δημοσ.

+1000 για hyundai. Τα μόνα αυτοκίνητα με τόσο φτηνό service αν ξέρεις από πού να πάρεις τα original ανταλλακτικά τους. OMΩΣ, όταν προτείνουμε αυτόματο, είναι καλό να κοιτάμε και τις πραγματικές καταναλώσεις, ειδικά όταν μιλάμε για Hyundai, τα οποία για μενα είναι ό,τι καλύτερο σε αξιοπιστία αυτή τη στιγμή, αν κάποιος έχει ανοιχτό μυαλό. Βέβαια την αυξημένη κατανάλωση των Hyundai την αποσβαίνεις με το αστείο σε χρήματα κόστος συντήρησης, αλλά όπως και να'χουν τα πράγματα το αυτόματο i10 καίει σαν 1600άρι.

Άλλαξα στο Getz 1.4 σετ ιμάντων (όλους) και σετ δίσκο-πλατό-βαλβολίνες Valeo, πλήρωσα για όλα 250 ευρώ και κάποιοι φίλοι με Hyundai μου είπαν ότι πλήρωσα πολλά. Αν μου βρείτε άλλο αυτοκίνητο στο οποίο η συγκεκριμένη επισκευή να κοστίζει τόσο, πάω πάσο. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλά εταιρικα αυτοκίνητα είναι Hyundai. Και σημειωτέο, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ δυνατό, με πολύ καλά κρατήματα και φρένα και εξαιρετικό κλιματιστικό.

Αναλογα τι μαρκα εβαλες ανταλλακτικα φιλε ! Αν εβαλες μαιμου ειναι καλα,αν εβαλες γνησια ειναι ΤΣΑΜΠΑ ! :)

Εμενα μου αρεσει πολυ το GETZ εχει τρελο γκαζι.

Δημοσ.

Αναλογα τι μαρκα εβαλες ανταλλακτικα φιλε ! Αν εβαλες μαιμου ειναι καλα,αν εβαλες γνησια ειναι ΤΣΑΜΠΑ ! :)

Εβαλα τα πάντα γνήσια, τα περισσότερα από Ευρωκορεατική, εκτός από το δίσκο που έβαλα Valeo και τον αγόρασα 65 ευρώ. 

Ναι, το αυτοκίνητο είναι πύραυλος και δεν χαλάει με τίποτα, ενώ δεν έχει γυμνές λαμαρίνες στις πόρτες και κοντέρ σαν ξυπνητήρι όπως τα Aygo, C1 κλπ. Τόσο απλά που λέει και η διαφήμιση της Q.  :-D

Δημοσ.

Νομίζω ότι το Micra που έδωσες σαν παράδειγμα, δεν παύει να είναι ένα αυτοκίνητο 11 ετών, εκτός του ότι καίει και αρκετά. 

Το Getz από νησί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει σκουριές τουλάχιστον από κάτω, εκτός αν το έχουν πισσάρει. Άσε που παίζει να είναι και νοικιάρικο. 

Δεν θα έπαιρνα αυτοκίνητο από μαντρά, χωρίς να ξέρω τους συγκεκριμένους στα link. Μόνο από ιδιώτη, με τα λεφτά στο χέρι. Τεράστια διαφορά, σε σχέση με τα 4550 που ζητάει ο άνθρωπος στη Χίο. Εγώ έχω το full extra με τους 4 αερόσακους, facelift, και το πήρα τραγικά φτηνότερα από ιδιώτη. Έπαιρνα άλλο ένα μ'αυτά τα λεφτά. Υπάρχουν απίστευτες ευκαιρίες στο car, αρκεί να φαίνεσαι διατεθιμένος να αγοράσεις.

Edit: Αν το δικό μου το 1.4 καίει 7.5-8, το αυτόματο πόσο θα καίει; Συμφέρει;

Δημοσ.

<p>Νομίζω ότι το Micra που έδωσες σαν παράδειγμα, δεν παύει να είναι ένα αυτοκίνητο 11 ετών, εκτός του ότι καίει και αρκετά. </p>

<p> </p>

<p>Το Getz από νησί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει σκουριές τουλάχιστον από κάτω, εκτός αν το έχουν πισσάρει. Άσε που παίζει να είναι και νοικιάρικο. </p>

<p> </p>

<p>Δεν θα έπαιρνα αυτοκίνητο από μαντρά, χωρίς να ξέρω τους συγκεκριμένους στα link. Μόνο από ιδιώτη, με τα λεφτά στο χέρι. Τεράστια διαφορά, σε σχέση με τα 4550 που ζητάει ο άνθρωπος στη Χίο. Εγώ έχω το full extra με τους 4 αερόσακους, facelift, και το πήρα τραγικά φτηνότερα από ιδιώτη. Έπαιρνα άλλο ένα μ'αυτά τα λεφτά. Υπάρχουν απίστευτες ευκαιρίες στο car, αρκεί να φαίνεσαι διατεθιμένος να αγοράσεις.</p>

<p> </p>

<p>Edit: Αν το δικό μου το 1.4 καίει 7.5-8, το αυτόματο πόσο θα καίει; Συμφέρει;</p>

Ρέ φίλε παράδειγμα ήταν δεν θα σου βρω κ αυτοκίνητο. Εκτός αν μου δώσεις μίζα.

Δημοσ.

Δεν ψάχνω εγώ για αυτοκίνητο. Σαν κι εσένα, συζητώ και προτείνω. Μάλλον μπερδεύτηκες (σιγά μη σου δώσω μίζα  :P  )

Δημοσ.

Δεν ψάχνω εγώ για αυτοκίνητο. Σαν κι εσένα, συζητώ και προτείνω. Μάλλον μπερδεύτηκες (σιγά μη σου δώσω μίζα  :P  )

Χάχα άμα θες να πάρεις καλό αυτοκίνητο θα πληρώσεις έτσι πάει.
  • Like 1
Δημοσ.

Μιας και ψάχνομαι και εγώ σε αυτά τα λεφτά 5k για μικρό θέλω την άποψη σας. Όλοι όσους ξέρω μου έχουν πει μακριά από μαντράδες. Το θέμα είναι ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν λίγες ευκαιρίες. Επίσης ψάχνω αποκλειστικά και μόνο ιαπωνικό, με μια προτίμηση σε Nissan Micra. Yaris σε αυτά τα λεφτά μετά το '09 δε βρίσκεις. Η μοναδική αγγελία στα μέτρα ήταν αυτή http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5865875/

Δημοσ.

Ποιος έγραψε έτσι ;

The_Sarcasm_Misunderstanding_by_ThePlotT

Μιας και είναι τα ίδια αλλά πρότεινες μόνο το ένα. 

Και σημειωτέο, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ δυνατό, με πολύ καλά κρατήματα και φρένα 

Ναι, το αυτοκίνητο είναι πύραυλος 

Μιλάμε πάντα για το Getz έτσι? 

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι ο getz το είχα δει αλλά δεν μου αρέσει καθόλου εξωτερικά, (όπως και το micra που είναι αρκετά γυναικείο κατά την γνώμη μου). Προσανατολίζομαι στο C2 VTR 1,4 (2007) εάν τα προβλήματα και το παραπάνω κόστος συντήρησης / μετακίνησης  δεν είναι τραγικό τότε θα το προτιμήσω, έχει κανείς άποψη για αυτό το αυτοκίνητο? 

Δημοσ.

The_Sarcasm_Misunderstanding_by_ThePlotT

Μιας και είναι τα ίδια αλλά πρότεινες μόνο το ένα. 

Μιλάμε πάντα για το Getz έτσι? 

Σωστά κατάλαβες φίλε μου. Αλλά όχι το ταλαιοπωρημένο νοικιάρικο Getz με τον κινητήρα 1.1 (που πάει κι εκείνο αρκετά καλά για τα κυβικά του). Εγώ προσωπικά μιλάω για το 1.4, από ιδιώτη, σωστά συντηρημένο. Ναι, το αυτοκίνητο στην κυριολεξία ξεφτιλίζει οποιοδήποτε άλλο ατμοσφαιρικό στα 1.4, πατάει πάρα πολύ καλά (απροσδόκητα), έχει εξαιρετική επιτάχυνση και πολύ καλό κιβώτιο ταχυτήτων που κουμπώνει τέλεια. Έχει πιο σφιχτή ανάρτηση από το Golf μου (IV 1.6 Comfortline) το οποίο έγερνε, και στην κατηγορία του για μένα είναι το καλύτερο με διαφορά, αρκεί να μην επιλέγουμε με την Ελληναράδικη νοοτροπία (δεν απευθύνομαι προσωπικά σε κανένα, εννοείται).  Το Getz δεν έχει καμία σχέση ως αυτοκίνητο ούτε με το Atos, ούτε με το Accent, ούτε με άλλα Κορεάτικα όπως το Matiz, τα οποία είναι μεν φοβερά αξιόπιστα, αλλά υστερούν πάρα πολύ στο δρόμο.  

Για το φίλο που έγραψε για Citroen, δεν μπορώ να φανταστώ τις έννοιες της οικονομικής συντήρησης και του Γαλλικού αυτοκινήτου να συνδυάζονται με επιτυχία και διάρκεια στην Ελλάδα. Κατά τη γνώμη μου, ως οδηγός που κάνει ετησίως χιλιόμετρα που πλησιάζουν αυτά ενός ταξί,  για αυτοκίνητο πόλης η επιλογή Ιαπωνικού (όχι Τούρκικου) και Κορεάτικου είναι η πιο ασφαλής. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...