Προς το περιεχόμενο

Ασφαλεια νεου οδηγου ?!

KnightRider1996

Προτεινόμενες αναρτήσεις

βλακειες ειναι ολα αυτα η ασφαλεια πρεπει να ειναι στο αυτοκινητο οχι στον οδηγο αχρηστες ασφαλιστικες σιγα μην πληρωσω τα δηθεν "επασφαλιστρα"

Edit Παιδια: Ξερει κανει τι παιζει αν σε σταμητησουν για ελεχγο και Δεν εχεις ασφαλεια νεου οδηγου αλλα το αυτοκινητο ειναι κανονικα ασφαλισμενο σε αλλο ονομα ?! 

τιποτα για το κρατος δεν εισαι παρανομος αλλα αν γινει οτιδηποτε εχεις θεμα με την ασφαλεια

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βλακειες ειναι ολα αυτα η ασφαλεια πρεπει να ειναι στο αυτοκινητο οχι στον οδηγο αχρηστες ασφαλιστικες σιγα μην πληρωσω τα δηθεν "επασφαλιστρα"

τιποτα για το κρατος δεν εισαι παρανομος αλλα αν γινει οτιδηποτε εχεις θεμα με την ασφαλεια

Μολις τωρα εμαθα οτι μπορω να οδηγαω και τα δυο αυτοκινητα αλλα στο αυτοκινητο που δεν ειμαι ασφαλισμενος πρεπει να ειναι μεσα και αυτος που ειναι στο ονομα του η ασφαλεια ! κατι ειναι κιαυτο ! 

να ειναι συνοδηγος ο πατερας σου δηλαδη? ναι κατι ειναι και αυτο στην αρχη

το επασφαλιστρο ισχυει μεχρι τα 23 σου χρονια,εγω που ειμαι 22 και οδηγω 4 χρονια ακομα αυτοκινητο/ασφαλεια στο ονομα του πατερα μου ειναι και οσες φορες με σταματησαν για ελεγχο τιποτα δεν μου ειπαν,ειναι μπερδεμα ολη οι ιστορια γιατι ειναι απο την μερια των ασφαλιστικων και οχι του κρατους

Αν δεν εχει αλλαξει  κατι αν δεν εχεις ενώ εισαι υποχρεωμένος να εχεις το επασφαλιστρο παλι σε καλυπτει η ασφαλιστικη  για ζημιες προς τριτους αλλα σου βαζει προστιμο στα δικα σου ασφαλιστρα καπου 50%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...