Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια !! Με βαση μια συζητηση που ειχαμε στο σπιτι με τους δικους μου μιας και τωρα πειρα (οχι ακομα στα χερια μου) το διπλωμα οδηγησης θελω να ρωτησω καποια πραγματα για την "Ασφαλεια Νεου Οδηγου" !! Εψαξα και σε αλλα Sites και δεν βρηκα αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο!! Στην οικογενεια υπαρχουν δυο αυτοκινητα ενα 1800αρι και ενα 1000αρι (Αυτοματο το 1000αρι  :cry:  :cry:  :cry:  )
Εγινε μια συζητηση με τον ασφαλιστη του πατερα μου αλλα δεν πολυκαταλαβα τι παιζει !! Οποτε σας Ρωτω ... Αν γινει ασφαλεια σε νεου οδηγου στο δικο μου ονομα μπορω να περνω και τα δυο αυτοκινητα η μονο το ενα απο τα δυο ?! Εχει κανεις προσωπικη εμπιρεια απο αυτη τη μα......ια ?! σορρυ για την λεξη απλα με το που το ακουσα τρελαθηκα !!  :-(

Edit Παιδια: Ξερει κανει τι παιζει αν σε σταμητησουν για ελεχγο και Δεν εχεις ασφαλεια νεου οδηγου αλλα το αυτοκινητο ειναι κανονικα ασφαλισμενο σε αλλο ονομα ?! 

Επεξ/σία από KnightRider1996
Δημοσ.

εγω με του πατερα μου ειμουν οταν πηρα το διπλωμα για 2-3 χρονια δεν ασφαλησα ποτε αυτοκινητο στο ονομα μου,γιατι πολυ απλα ηταν πολλα αυτα που ζηταγαν οι ασφαλειες,πρεπει να πληρωσεις επασφαλιστο που ειναι καπου 30% της ασφαλειας κατι τετοιο για να το εχεις στο ονομα σου

Δημοσ.

εγω με του πατερα μου ειμουν οταν πηρα το διπλωμα για 2-3 χρονια δεν ασφαλησα ποτε αυτοκινητο στο ονομα μου,γιατι πολυ απλα ηταν πολλα αυτα που ζηταγαν οι ασφαλειες

Ενας απο τους λογους που τρελαθηκα ειναι και αυτος ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ !! απλα επειδη εχω μια κ....λα με τα αυτοκινητα και ιδικα ο πατερας μου με φοβαται θελει να μου κανει ασφαλεια σε περιπτωση (χτυπα ξυλο) καποιου ατυχηματος !! 

Δημοσ.

θυμαμε οταν πηγε να κανει ο πατερας μου για μενα απο 170€ την εβγαζε 290€ λογο νεο οδηγου οποτε αντε γεια,οσο για τα ατυχηματα απλα δεν θα σε καλυπτει εσενα οτι γινει το αυτοκινητο ειναι ασφαλισμενο.

Δημοσ.

Η ασφάλεια γίνεται για συγκεκριμένο αυτοκίνητο οπότε δεν νομίζω.

Και εδω ειναι που βαζω τα κλαματα !!  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:  :cry:

θυμαμε οταν πηγε να κανει ο πατερας μου για μενα απο 170€ την εβγαζε 290€ λογο νεο οδηγου οποτε αντε γεια,οσο για τα ατυχηματα απλα δεν θα σε καλυπτει εσενα οτι γινει το αυτοκινητο ειναι ασφαλισμενο.

Οταν λες εμενα τι εννοεις ?! αλλοι λενε οτι αν δεν εχεις ασφαλεια νεου οδηγου και σου προκαλεσουν ατυχημα η ασφαλιστικη σου καληπτει την μιση ζημια ενω αν προκαλεσεις εσυ ατυχημα εχεις προστιμο 60 % επι των ετησιων ασφαλιστρων (που πρεπει να πληρωθει πριν πληρωμη της αποζημιωσης ?!?!?!?!  :huh:  :huh:  :huh: )

Δημοσ.

δεν προκαλεσα ζημια για να ξερω αλλα οι ασφαλιστικες ζητουσαν επασφαληστο για να βγει στο ονομα μου ηα ασφαλεια οποτε οχι ασφαλεια στο ονομα του πατερα μου

Δημοσ.

δεν προκαλεσα ζημια για να ξερω αλλα οι ασφαλιστικες ζητουσαν επασφαληστο για να βγει στο ονομα μου ηα ασφαλεια οποτε οχι ασφαλεια στο ονομα του πατερα μου

Οπα οπα οπα γιατι καποιο λακο εχει η φαβα εδω !! Θες να πεις πως αν γινει ασφαληση νεου οδηγου στο ονομα μου διαγραφεται απο την ασφαλεια το ονομα του πατερα μου π.χ ?! και η ασφαλεια ειναι στο δικο μου ονομα ?! 

Δημοσ.

οχι μπορει να βγει ασφαλεια με δυο ονοματα

αα Γιατι αν ηταν ετσι οπως  νομιζα εγω οχι αυτοκινητο δεν θα επερνα !! :Ρ με τα πατηνια θα πηγαινα βολτες !! 

Δημοσ.

απλα αν ειναι το αυτοκινητο στο ονομα του πατερας σου πχ και το οδηγας εσυ αν σου πεσει καποιος πανω νομιζω σου βαζουν 60% της ασφαλειας προστιμο αν δεν εχεις στο ονομα σου ασφαλεια,ετσι μου ειχε πει ο ασφαλιστης πριν 3 χρονια

Δημοσ.

απλα αν ειναι το αυτοκινητο στο ονομα του πατερας σου πχ και το οδηγας εσυ αν σου πεσει καποιος πανω νομιζω σου βαζουν 60% της ασφαλειας προστιμο αν δεν εχεις στο ονομα σου ασφαλεια,ετσι μου ειχε πει ο ασφαλιστης πριν 3 χρονια

Ειναι αυτο που λενε Πηγα για μαλλι και βγηκα κουρεμενος !! -.- Οτι ναναι ! σευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες !! κατσε μπας και μας πει και κανενας που εχει τετοια ασφαλεια να δουμε τι παιζει !!  :unsure:

Δημοσ.

Η ασφάλεια δένεται με το αυτοκίνητο, όχι με τον οδηγό. Δε κάνεις 5 διαφορετικές ασφάλειες για το ίδιο αυτοκίνητο αν το οδηγούν 5 διαφορετικά άτομα. Φροντίζεις απλά η ασφάλεια του αυτοκινήτου να καλύπτει και τους 5 (ηλικία, έτη κατοχής διπλώματος, κλπ).

Εάν πληρώσετε το επασφάλιστρο, τόσο εσύ, όσο και ο πατέρας σου, είστε καλυμμένοι. 

Εάν δεν πληρώσετε το επασφάλιστρο, καλύπτονται μόνο οι οδηγοί που δεν έχουν υποχρέωση καταβολής επασφαλίστρου (δηλ. μόνο ο πατέρας σου). Δηλαδή αν το πάρεις εσύ και γίνει μ#λακία, καλό κελί 33. :P

Δημοσ.

εγω με του πατερα μου ειμουν οταν πηρα το διπλωμα για 2-3 χρονια δεν ασφαλησα ποτε αυτοκινητο στο ονομα μου,γιατι πολυ απλα ηταν πολλα αυτα που ζηταγαν οι ασφαλειες,πρεπει να πληρωσεις επασφαλιστο που ειναι καπου 30% της ασφαλειας κατι τετοιο για να το εχεις στο ονομα σου

Άρα ήσουν ανασφάλιστος.

Απλά δεν έτυχε να γίνει κάτι για να το ανακαλύψεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...