Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Παλιότερα, είχα κάτι προβλήματα με blue screen τα οποία ακόμα δε γνωρίζω που οφείλονται. Το hdd sentinel, λέει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Όμως πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο σκληρός "χαίρει άκρας υγείας", για να το βάλω στο καινούργιο σύστημα; Εκεί θα περάσω μόνο αρχεία και μερικά προγράμματα. Θα έχω ssd για τα υπόλοιπα. Για αυτό θέλω να είμαι σίγουρος, επειδή εκεί θα διασφαλίσω αρχεία. Έχω και εξ. σκληρό για back up, αλλά εντάξει. Καλύτερα να μη πάθει τίποτα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Για το blue screen οπως ειπες μπορεί να οφείλεται στο οτιδήποτε οποτε ο δίσκος μπορει να  μην εχει πρόβλημα , μονο απο το hdsentinel και την χρήση του μπορείς να δεις σε τι κατάσταση ειναι το hdsentinel ποσο στον βγάζει ?

Δημοσ.

Για το blue screen οπως ειπες μπορεί να οφείλεται στο οτιδήποτε οποτε ο δίσκος μπορει να  μην εχει πρόβλημα , μονο απο το hdsentinel και την χρήση του μπορείς να δεις σε τι κατάσταση ειναι το hdsentinel ποσο στον βγάζει ?

46% health.

Δημοσ.

Το hdd sentinel, λέει ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.

46% health.

:mellow:

δεν θα εμπιστευόμουν τα αρχεία μου εκει μεσα.

Δημοσ.

46 % δεν το λές ουτε κακό ουτε καλό πρός το μέτριο θα έλεγα και λογικά θα υπάρχουν και bad sectors οποτε λογικό μου φαίνεται να ειναι ο δίσκος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...