krom281 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Θα κανω απο εβδομαδα αιτηση στη wind για double play. Θα με παρουν απο ΟΤΕ για καλυτερη προσφορα? Ποια θα ειναι αυτη? Για να ξερω τι να περιμενω περιπου... Θα ειναι μηπως αυτη που προσφερουν για νεες ενεργοποιησεις? Δηλαδη 24mpbs, 250 σταθερα, 30 κινητα στα 25,90 ή μπορει να κανουν και κατι καλυτερο?
goana12 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2015 Σιγουρα θα ειναι καλυτερη τιμη.... Ενας φιλος που παρεμεινε στον ΟΤΕ μετα απο αντιπροσφορα εχει εως 24mbps ιντερνετ, 250 λεπτα σε σταθερα και 30 σε κινητα με 22 ευρω, και μια δωροεπιταγη στον Γερμανο (να παρει οτι θελει) αξιας 90 ευρω. Το ιδιο πακετο σε νεους συνδρομητες (και χωρις δωροεπιταγη), με 24μηνη συμβαση το δινει 26 ευρω... Ενας αλλος ανανεωσε με το μεγαλο πακετο με 24mbps ιντερνετ, απεριοριστα σταθερα, και 360 λεπτα σε κινητα, το πηρε 30 ευρω, εναντι 34 ευρω που εχει με 24μηνη συμβαση καθε νεος συνδρομητης... Καπου εκει θα παιξουν οι διαφορες φαναταζομαι... Η διαφορα στον δευτερο ειναι οτι απλως τον πηραν τηλεφωνο για ανανεωση συμβολαιου απο τον ΟΤΕ, ενω ο πρωτος εκανε αιτηση για να φυγει στην HOL, και του εκαναν αντιπροσφορα. Γι' αυτο μαλλον τσιμπισε και την δωροεπιταγη... 1
krom281 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Η wind μου εστειλε την Πεμπτη 15/1 μηνυμα στο κινητο πως η νεα συνδεση εχει προωθηθει για υλοποιηση και πως το αιτημα φορητοτητας καταχωρηθηκε κλπ αλλα ο ΟΤΕ δεν με πηρε για προσφορα ακομα (και δεν βλεπω να παιρνει νομιζω...) Εκτος και αν πηρε το πρωι που για μερικες ωρες δεν ειναι κανενας σπιτι και δεν ξανασχοληθηκε να ξαναπαρει π.χ. μεσημερι ή απογευμα... Παω wind απο οτι δειχνει....
goana12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μου κανει εντυπωση... Δυσκολο μου φαινετε (οποιαδηποτε εταιρια) να αφησει να φυγει πελατης χωρις αντιπροσφορα... Πιστευω οτι θα σε παρουν οπως και να' χει...
krom281 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2015 Αυριο ισως ειναι η τελευταια ελπιδα... Αν και πλεον δεν νομιζω να παρουν. Πιστευω θα ειχαν παρει ηδη. Ή δεν πηραν καθολου ή πηραν το πρωι που λειπω και δεν ξαναπηραν αλλη ωρα της ημερας....
geekas Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Περίεργο όντως, τουλάχιστον με την Wind θα πληρώνεις σίγουρα λιγότερα από ότι τώρα οπότε πάλι κερδισμένος είσαι
kanesaxo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 δεν γνωρίζω αν "ταιριάζει" μιας και μιλάμε για σταθερή εδώ, αλλά το κόλπο με τις αντιπροσφορές μας άφησε εδώ και λίγες εβδομάδες... Οι εταιρείες έχουν συμφωνήσει κάτω απ'το τραπέζι προφανώς, για το θέμα της φορητότητας...η οποία γίνεται πλέον ΣΧΕΔΟΝ άμεσα... Παρόλο που και μένα μου φάινεται κουφό, φίλος εργαζόμενος στο Γερμανό μου το χει μεταφέρει. Δηλαδή πλέον πας να κάνεις αίτηση με τη λογική να πάρεις προσφορά και επι τόπου τυπώνεται συμβόλαιο και παίρνεις κάρτα sim... Ας το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος. Εγώ ήμουν μάλλον απ'τους τελευταίους που το έκανα.
AKISHELLAS1 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Κ εμενα πληρωνα 84ε το διμηνο κ τελειωσε ο χρονος για οτε τv κ double play τους πηρα τηλ για καμια προσφορα που ληγη κ μου λεγανε παραπανω λεφτα !!! Ε εκανα wind περιμενα αντιπροσφορα κ με πηραν τηλ κ με ρωστησαν γιατι να το κοψω κ τους ειπα οτι ειναι σκριβα κ αντι εστω να μου πουν ιδια τιμη π.χ. με την λογικη οτι του χρονου θα εχει παρει κ το τσου λου μου ειπαν παλι παραπανω... οι ανθρωποι δεν παιζοντε...στην τελικα κερδισα στρογγυλα ενα 50ε το μηνα κ αυτοι χασανε...
krom281 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2015 Εσενα τουλαχιστον σε πηραν τηλεφωνο. Εμενα ουτε αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα