Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καιρό τώρα αν καμιά φορά είμαι για ώρες σε Game με ιδιαίτερα βαρύ γραφικό, μου σκάει ένα παράσιτο, σβήνει η οθόνη, και μετά από 5-6s επαναφέρεται λέγοντας πως τα κατάφερε και επαναφέρθηκε ξέρω γω.Αν είμαι online, έχασα ότι έπαιζα μέσα σε αυτά τα 5-6s, και καταλαβαίνετε.. εκτίθεμαι.Ποιο είναι το πρόβλημά του λέτε;
Tenshi Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Drivers>τσέκαρε θερμοκρασίες>στάκα με το o/c στην κάρτα>τροφοδοτικό 1
Ailuros Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Εγώ θα σε παρακαλούσα να συμμαζέψεις λίιιιιιιιγο την υπογραφή σου. ΄Οροι χρήσης: http://www.insomnia.gr/forum-24/announcement-13-%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B7%CF%82/ Παράγραφος 13. 1
seithan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Κατι δεν πάει καλά με την gpu. Από αυτά πού αναφέρεις, η Ati κρασαρει. Δοκιμασε να κατεβάσεις τους χρονισμους της στα default επίπεδα για αρχή. Όσο για το μέγεθος της υπογραφής, εσωκλεισε την εντός spoiler tags. 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τα έβαλα τα Default. Τα συνεχίζει κανονικότατα.Τα Temp ήταν ανέκαθεν ~68-80oC σε High Load (Game λ.χ.). Εάν δείτε το PSU που έχω στην υπογραφή.. θα ήταν απαράδεκτο να είναι ο φταίχτης. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2015 από Koritsi_Gia_PC
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Παιδιά για να κλείσει και το θέμα να σας πω πως το πρόβλημα επακριβώς όπως το αναγράφω στο title του τόπικ, δημιουργείται απ' ότι φαίνεται από high voltage του CPU.Έριξα λίγο τα Volt και -10 το FSB. Λύθηκε κατευθείαν. Σας ευχαριστώ για τη προσοχή σας Κύριοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα