Zergoulini Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα παιδια και καλη χρονια. Εχω μια sony triniton και εχει μονο βυσμα για κεραια. Εψαξα και ειδα οτι πρεπει να παρω τον αποκωδικοποιητη με rf out. Μου ειπαν για το edison mini triton Τον συνδεσα κανονικα με καλωδιο κεραιας απο το rf out στην τηλεοραση. Κανω αναζητηση στην τηλεοραση αλλα τιποτα δεν βρισκει, τι κανω λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Σε κάποιο κανάλι είναι. Κάνε ξανά συντονισμό και ψαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Σύνδεσε τον σε μια τηλεόραση και μπες στο μενού του και δες σε πιο κανάλι είναι ρυθμισμένο το rf-out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω παιδια αλλα τιποτα. Εχω ψαξει 100 φορες . Τιποτα. Παρατηρησα οτι πισω γραφει loop out και οχιrf out. Παιζει ρολο αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Εννοείτε οτι παίζει μεγάλο λόγο, άλλο το rf out άλλο το loop out. εσύ θα το βάλεις στο rf-out Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Το βαζω rf out αλλα τιποτα. Μπηκα και μεσα στο μενου μπας και βρω καποια ρυθμιση να δωσει εξοδο απο rf out αλλα τζιφος. Το κοβω να πεταω και τηλεοραση και αποκωδοποιητη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 εχει μέσα στο μενου ρύθμιση σε πιο κανάλι να δώσει σήμα βαλε ένα κανάλι που να είναι ελεύθερο και δοκίμασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpa16 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Η τηλεοραση δεν εχει υποδοχη skart? Αν εχει, συνδεσε αποκωδικοποιητη και τηλεοραση με το skart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 εχει μέσα στο μενου ρύθμιση σε πιο κανάλι να δώσει σήμα βαλε ένα κανάλι που να είναι ελεύθερο και δοκίμασε. Δεν εχει καποια ρυθμιση. Ξερεις πανω κατω πως λεγετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HALF EVIL Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δεν είπες, η τηλεόραση έχει ή δεν έχει scart υποδοχή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Οπως γραφω στο αρχικο μυνημα εχει ΜΟΝΟ υποδοχη για κεραια. Τι σκατα ρε γμτ, εχω 2 ωρες που το ψαχνω, παντου βλεπω οτι γινεται αλλα εγω για καποιο λογο δεν μπορω να το κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Βάλε ένα λινκ με ποιον αποκωδικοποιητη έχει. Πιστεύω να είναι ο sd γιατί αν δεν κάνω λάθος ο hd δεν έχει rf-out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
demosdem Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε χωρίς την κεραία. Μόνο αποκωδικοποιητή και τηλεόραση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Πηγες σε ενα καναλι της τηλεορασης (οποιοδηποτε), εκανες αναζητηση (μεσω του μενου της τηλεορασης) και δεν σου βρηκε τιποτα? (εννοω αν σου βρηκε το μενου του αποκωδικοποιητη). Αν ναι, και εισαι σιγουρος οτι εχεις συνδεσει σωστα (rf-out αποκωδικοποιητη με antenna τηλεοραση) και το καλωδιο ειναι καλο, μηπως εχεις πεσει σε ελλατωματικο κομματι. Εννοειται οτι στο τελος βαζεις και το καλωδιο της κεραιας στο ant-in Σε πρωτη φαση ομως για να σου εμφανισει το μενου του αποκωδικοποιητη δε χρειαζεται. Το βαζεις μετα για να βρεις τα καναλια. Επισης οπως ειπε και ο chios, εχεις αυτον εδω ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zergoulini Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Παιδια τραγικο λαθος. Εχω αγορασει τον HD και οχι τον SD. Βεβαια το καλο ειναι οτι τελικα ο παλιος αποκωδικοποιητης γραφει απο πισω RF Out. Ειναι αυτος http://www.e-shop.gr/supra-sdt-90-dvb-t-pvr-p-PER.603569 Και με αυτον παλι ομως δοκιμασα σε 2 τηλεορασεις και τιποτα, ουτε με αυτον πιανει. Τι σκατα κανω λαθος? Μπορει καποιος τοτε να μου πει ποιος παιζει σιγουρα σε τηλεοραση μονο με κεραια? Θα αγορασω τελικα αλλον, αυτον θα τον κρατησω και θα τον βαλω σε μια αλλη που εχω και εχει Scart. Ακουω προτασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα