Προς το περιεχόμενο

Αποκωδικοποιητης για παλια τηλεοραση

Zergoulini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια και καλη χρονια. Εχω μια sony triniton και εχει μονο βυσμα για κεραια. Εψαξα και ειδα οτι πρεπει να παρω τον αποκωδικοποιητη με rf out. Μου ειπαν για το edison mini triton

Τον συνδεσα κανονικα με καλωδιο κεραιας απο το rf out στην τηλεοραση. Κανω αναζητηση στην τηλεοραση αλλα τιποτα δεν βρισκει, τι κανω λαθος; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω παιδια αλλα τιποτα. Εχω ψαξει 100 φορες . Τιποτα.

Παρατηρησα οτι πισω γραφει loop out και οχιrf out. Παιζει ρολο αυτο;

Το βαζω rf out αλλα τιποτα. Μπηκα και μεσα στο μενου μπας και βρω καποια ρυθμιση να δωσει εξοδο απο rf out αλλα τζιφος. Το κοβω να πεταω και τηλεοραση και αποκωδοποιητη...

εχει μέσα στο μενου ρύθμιση σε πιο κανάλι να δώσει σήμα βαλε ένα κανάλι που να είναι ελεύθερο και δοκίμασε.

Δεν εχει καποια ρυθμιση. Ξερεις πανω κατω πως λεγετε;

Οπως γραφω στο αρχικο μυνημα εχει ΜΟΝΟ υποδοχη για κεραια. Τι σκατα ρε γμτ, εχω 2 ωρες που το ψαχνω, παντου βλεπω οτι γινεται αλλα εγω για καποιο λογο δεν μπορω να το κανω  :mad:

Πηγες σε ενα καναλι της τηλεορασης (οποιοδηποτε), εκανες αναζητηση (μεσω του μενου της τηλεορασης) και δεν σου βρηκε τιποτα? (εννοω αν σου βρηκε το μενου του αποκωδικοποιητη).

Αν ναι, και εισαι σιγουρος οτι εχεις συνδεσει σωστα (rf-out αποκωδικοποιητη με antenna τηλεοραση) και το καλωδιο ειναι καλο, μηπως εχεις πεσει σε ελλατωματικο κομματι.

Εννοειται οτι στο τελος βαζεις και το καλωδιο της κεραιας στο ant-in

Σε πρωτη φαση ομως για να σου εμφανισει το μενου του αποκωδικοποιητη δε χρειαζεται. Το βαζεις μετα για να βρεις τα καναλια.

Επισης οπως ειπε και ο chios, εχεις αυτον εδω ετσι?

post-42276-0-72473600-1420267762_thumb.png

Παιδια τραγικο λαθος. Εχω αγορασει τον HD και οχι τον SD. Βεβαια το καλο ειναι οτι τελικα ο παλιος αποκωδικοποιητης γραφει απο πισω RF Out. Ειναι αυτος

http://www.e-shop.gr/supra-sdt-90-dvb-t-pvr-p-PER.603569

Και με αυτον παλι ομως δοκιμασα σε 2 τηλεορασεις και τιποτα, ουτε με αυτον πιανει. Τι σκατα κανω λαθος?

Μπορει καποιος τοτε να μου πει ποιος παιζει σιγουρα σε τηλεοραση μονο με κεραια? Θα αγορασω τελικα αλλον, αυτον θα τον κρατησω και θα τον βαλω σε μια αλλη που εχω και εχει Scart.

Ακουω προτασεις.  :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...