Stogianz Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχω ένα iphone 4s το οποίο μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα: το κινητό ενώ λειτουργεί κανονικά και με αρκετή μπαταρία ξαφνικά απενεργοποιείτε και όταν το ξανανοίγω εμφανίζει εξαντλημένη μπαταρία και μόνο με restart ανοίγει κάποιες φορές ή αν το βάλω στην μπρίζα. Έχουμε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Σκεφτόμουν για πρόβλημα μπαταρίας και μήπως την άλλαζα.Το κινητό είναι πια εκτός εγγύησης και ψάχνω μια οικονομική κι αξιόπιστη λύση. Αν έχετε κάποια ιδέα ή σας έχει τύχει τίποτα παρόμοιο πείτε μου.Ευχαριστώ
kaktos77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δοκίμασε να κάνεις ένα restore με το itunes μήπως και φτιάξει. Αν δεν η επόμενη λύση είναι η αλλαγή μπαταρίας.
Kostasspil Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2015 Δες πρώτα την κατάσταση της μπαταρίας με iBackupBot. Το restore είναι τελευταία λύση
Kostasspil Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Είναι ένα εργαλείο για να διαχειρίζεσαι τα backup σου, αλλά σου δίνει και πληροφορίες για την μπαταρία. Το google είναι φίλος μας http://www.icopybot.com/itunes-backup-manager.htm
iMarilina Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά. Έχω ένα iphone 4s το οποίο μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα: το κινητό ενώ λειτουργεί κανονικά και με αρκετή μπαταρία ξαφνικά απενεργοποιείτε και όταν το ξανανοίγω εμφανίζει εξαντλημένη μπαταρία και μόνο με restart ανοίγει κάποιες φορές ή αν το βάλω στην μπρίζα. Έχουμε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει? Σκεφτόμουν για πρόβλημα μπαταρίας και μήπως την άλλαζα.Το κινητό είναι πια εκτός εγγύησης και ψάχνω μια οικονομική κι αξιόπιστη λύση. Αν έχετε κάποια ιδέα ή σας έχει τύχει τίποτα παρόμοιο πείτε μου.Ευχαριστώ Aλλαγή μπαταρίας θέλει στάνταρ μην το ψάχνεις. Έχει τύχει και στον άντρα μου και σε μια φίλη. Το ίδιο ακριβώς. Δεν είναι ακριβή, κανα 25άρι θα πληρώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα