Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αποφάσισα να αλλάξω συσκευή, και έχοντας budget περίπου 300 ευρώ, είχα καταλήξει σε αγορά Samsung Galaxy S4 I9505 από skroutz. Χαζεύοντας λίγο στο insomnia όμως μπερδεύτηκα για το αν αξίζει η συγκεκριμένη συσκευή, δεδομένης της χρονιάς (είναι κινητό του 2013), δεδομένης της εποχής (έρχονται εκπτώσεις ? ) κλπ κλπ..εσείς που το ψάχνετε λίγο περισσότερο το θέμα "smartphone", τι άλλες προτάσεις έχετε? Το συγκεκριμένο S4 αξίζει τον κόπο? Και αν οχι, γιατί ?

Δημοσ.

Το 9505 όχι. Το 9506 ναι. Η διαφορά είναι αισθητή.

Η χρονολογία μη σε τρομάζει, είναι άριστη συσκευή. Επίσης αξιόλογη σε λιγότερα χρήματα το lg g2.

Και τα δύο σου βγάζουν άνετα τα επόμενα δύο χρόνια εκτώς απροόπτου και ραγδαιας εξέλιξης στο χώρο, που δεν φαίνεται να υπάρχει. Τα μοντέλα του 13 είναι ίδιας απόδοσης με του 14 με πολύ μικρές αποκλίσεις.

Δημοσ.

Εγώ μετά απο αρκετή έρευνα κατέληξα σε Lg G2. Παράγγειλα 2,ενα για μένα και ένα για τον ξάδερφό μου. Τα κινητά μου ήρθαν σήμερα και το μόνο που έχω να πω είναι wow :P Απίστευτη οθόνη,όμορφη κάμερα,μικρό για τις ιντσες του και...δεν κολλάει με τίποτα (με 800 εφαρμογες στο background!) Το εχω απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τωρα σε wifi,κατεβαζω προγραμματα,ειμαι fb και έχω ακόμα μπαταρία. :) Kαλή χρονιά και καλορίζικο όποιο και αν πάρεις :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...