Προς το περιεχόμενο

lg l70 vs moto e vs galaxy s3 mini


slevinkelevra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα

 

Με μπατζετ το πολυ 160 ευρα, ψαχνω για ενα αξιοπιστο smartphone.

 

Φωτο/βιντεο να βλεπονται, να μη κολλαει, μπαταρια να αντεχει, mp3, radio, καλος ηχος, μπολικο σερφαρισμα, αναβαθμισεις, πολλες εφαρμογες, ευκολη συνδεσιμοτητα, android os.

 

Φανταρος ειμαι, καπως πρεπει να περναει η ωρα. Παρολα αυτα δε θελω κατι φτηνιαρικο που να το πεταξω μολις απολυθω, θελω ενα φτηνο+αξιοπιστο να μου κρατησει οσο γινετε περισσοτερο. Κινεζικα δε θελω για πολλους λογους, τα εχω για τελειως αναξιοπιστες μουφες που θα ξεκινησουν να κολλανε, ενεργοβορα, με χαλια κατανομη δυναμης και αρχιτεκτονικης συν ολα τα spam/bot/spyware προεγκατεστημενα. 

 

Εχω στο μυαλο lg l70 και motorola moto e. Κοιταγα και Samsung Galaxy S3 Mini Value Edition μονο και μονο επειδη η Samsung εχει καλη φημη.

 

Το s3 βεβαια ειναι στα 160 με αρχαιο λογισμικο. Μπορει να αναναθμιστει σε κατι πιο καινουριο η οχι?

 

Γενικα τι φημη εχουν τα παραπανω? Αναβαθμισεις? Ποια ειναι τα major θετικα/αρνητικα και πως τα αξιολογουν πρακτικα οι χρηστες ? Κρυμμενες παγιδες εχουν?

 

Fanboys please, μην αρχισετε να τσακωνεστε, πρακτικες συμβουλες ζηταω.

 

Ευχαριστω πολυ

 

 

ps α ναι, αν εχετε κατι να μου προτεινετε εσεις που να χει βγει unsung hero, τοτε να το ακουσω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω θα σου πω για το moto e που το πηρα προσφατα για τον Πατερα μου.Με χρηση που του κανει μονο ως τηλεφωνο και λιγο wifi του βγαζει μια βδομαδα.Εχω παθει πλακα και μαλλον θα χτυπησω ενα ακομη για την δουλεια μου.Καμερα νορμαλ 5αρα, χωρις ομως φλας.Απο Αndroid ειναι στο 4.4.4 και θα παρει 5.0 μιας και ειναι στην ουσια Google-φωνο.Παιρνει επισης mSD.Το κινητο απο θεμα ταχυτητας, ειλικρινα ειναι κορυφαιο.Καθολου Lag και με τον Nova Launcher που του εβαλα ειναι σφαιρα.Το πηρα απο e-shop στα 109€...

 

Για τα αλλα δεν ξερω να σου πω, απλως δεν θα πηγαινα με την καμμια σε Samesung μιας και οπως ειδες και 'συ αρχαιο Android και γενικα ξεχασμενο κινητο...

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατα την γνωμη μου το L70 ειναι το ιδανικοτερο.Ιδια χαρακτηριστικα με το moto e,εχει και φλας θα παρει και αυτο την τελευταια εκδοση ανδροιδ,βγηκε και προσφατα και για τα χαρακτηριστικα του οτι πρεπει !!!

Ξεχασα να πω πως εχει και μπροστινη καμερα ενω το μοτο δεν εχει ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν χρειαστείς micro sd και δεν έχεις σκοπό να φορτώσεις το κινητό, τότε σου κάνει και το Moto G 2013 edition με 143 ευρώ. Με 170 αγοράζεις και το 4g edition με micro sd δυνατότητα αλλά το 2ο δεν το καλύπτει η εγγύηση στην Ελλάδα και θα πρέπει να σταλθεί στη χώρα προέλευσης του πχ Γερμανία. Από την στιγμή που δίνεις μέχρι 160 ευρώ σκέψου το.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...