DjBl3nd Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2015 Παιδες πριν 4-5 μερες ειχα δηλωσει στον διαγωνισμο τις iphost και μου εδωσε ενα free domain .eu δεν μπορω να το χρησιμοποιησω τωρα??? (Θα παρακαλουσα οι Admins να μην το διαγραψουν αλλα αμα εχω κανει λαθος στην κατηγορια να το αλλαξουν και να με ενημεροσουν Ευχαριστω εκ των προταιρων
genius_13 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Αν το ενεργοποίησες και κατοχύρωσες κάποιο όνομα μπορεί να το χρησιμοποιήσεις , αν δεν χρησιμοποίησες τον κωδικό που σου έστειλαν τότε είναι πλέον άχρηστος..
kormos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 δλδ τωρα ειναι αχρηστο ετσι?? "Αγόρασε" - κατοχύρωσε άλλο μόνος σου αν θες να το χρησιμοποιήσεις, το κόστος είναι πολύ χαμηλό!
DjBl3nd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 ηταν να το δωσω σαν δωρο σε εναν φιλο μου αλλα τωρα πλεον ειναι αργα :/
te0ne Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Αγορασε ενα με περιπου 4 ευρω/ετος και δωστο δωρο.. Δεν ειναι τιποτα!
mikraki Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Δημοσ. 22 Απριλίου 2015 Εάν δεν κατοχύρωσες το eu σου μπορείς να επικοινωνήσεις με την iphost μέσω email, ζητώντας εάν ειναι δυνατόν να ενεργοποιήσεις τώρα το δώρο σου. Εάν το έχεις ήδη κατοχυρώσει μπορείς να το αξιοποιήσεις (με κάποιο hosting) μέχρι και ένα έτος από την κατοχύρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα